• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocukken birde baktım anneyim ama kilolu anneyim :(

zayiflayanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
18
0
1
Ankara
Merhabalarr.ben 17 aylik anneyim.universite okurken 3. Sinifta evlendim.3 gun icinde evlilik karari aldim.asla evlenmicek hayat görüşüm vardi.ask evliligi yaptim 1 yil icinde evlendim.hemen hamile kaldim.çocuk cok istedik.berbat bir hamilelik gecirdim.hergun olaylar olaylar hastaneler aciller.ustune evimi su basti.kombi bozuldu kisin ortasinda evsizde kaldim anneme yerleştim.sadece uyumaya evime gittim.kalan surede zaten hep uyuyordum.hamileligumde 11 kilo aldim.ve 8 i dogumla gitti.dogumdan sonra gayet iyiydim.fakat lohusa depresyonunu epey uzun yasadim.derken üzüntü stres. Bu arada iş kurmustuk battik.maddi yetersizlikler okulun bitmemesi derken 1 yil icinde 22 kilo aldim.dogumdan daha cok yani.esimin ailesinde kilolu yok.ve hepsi kilolulara agir elestiriler falan.düğünlerde en kilolu secilmem beni gaza getirdi.9 haziranda diyete basladim toplamda 6 kilo verdim. Ama kacamak coook moralim bozuldukca arada kacirdim malesef sizden destek bekliyorum beni yalniz bırakmayın nolurrr...♥♡♥
Yas:24
Boy:173
KILO:77.100:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zayiflarsin inş canını sıkma. Maşallah 6 kilo vermissin ne güzel, boyunda uzun selvi gbi olursun yakında merak etme. Biz kadınların hep bi sıkıntısı problemi olur o yüzden seni iyi anlıyorum benim de mesela sınav dönemi kilom tavan yapıyo:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back