Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

İşte bu erkekler hep karisina kizina namus bekciligi yapan, kiligi kiyafeti yuzunden hep kadınları suclayan, calisan kadina, basi aciga, tayta, etege bi dunya laf eden, dini imani agzindan dusurmeyen, vatan millet sakarya naralari atan, kkucukken ona buna pipisini gosteren, pipisi kesildi diye düğünü yapilan, dogdu diye kurbani dagitilan, evdeki kiz cocugunu erkek diyehizmet ettirildigi erkekler.

Erkeklere, pipilerinin övünülecek ve el üstünde tutulması gereken bir şey olduğu öğretildi hep ve hala da öğretiliyor. Eşşek kadar herifler pipi yarışı yapmıyor mu? Erkek bebekleri pipileri üzerine espriler havada uçuşurken, aman nazar değmesin diye, yabancının yanında altı değiştirilmezken, hiç bir kız bebeğin vajinasıyla ilgili "aman maaşallah benim kızımın vajinasına" dendiğini duydunuz mu hiç? Ancak saklanması öğretilir kızlara ama erkeklerinki hodri meydan çünki onu herkes görmeli, çünki o çok önemli, çünki bir tek sizin oğluşunuzda var, hiç diğer erkeklerde ve hayvanlarda yok öylesi. O erkek çocukta büyüyünce pipisinin zevkine göre hareket ediyor işte.

bende yaşadım ama yaşım ufaktı anlamamıştm belkıde hatırlamıyorum kaç yaşında oldugumu ılkokul felan olablır.teyzemın oglu işte bılgısyrı vardı oyun oynamk ıstıyordm onun bılgısyrdn sonra kalcamı elleyıp oyle ızın wrıyordu bende tabı o an onu ıdrak edemıyorum yaşım buyudukce idrak etmeye başladm.ben oyun oynarken o tabı kalcmı okşamaya devam edıyor.belkıde aılem bana vucudunu baskalarına dokunmasına ızın wrme felan deseydı bana bunları ogretsydı belkıde yanlıs oldugunu anlardm onun yaptıgını ama tabı o yaşta malesf anlayamadm.kımseye anlatmadm sızlerın yaşadıklrnıda okuynca gözlerım doldu.evlendı kendısı acaba hatrlıyormu bılmıyorm ama ona karşı oyle bır kınım felan yok nadır görurum zaten yaşca bndee 7 felan buyuk sanırım .takmıyorum yanı psıkolojımı bozmasına felan musade etmıyorm.bi ara dövus sporuna gıdıyordm sert yapardm erkeklere karşı felan bana hocam şey derdı bırısıne karşı bı öfkenmı var o tarz bırsey demıstı ondanmı böyle sert sın felan demıstı.bı ılıskm felan olmamstı bende hyr demstm.belkıde bılıncaltnda var olan bırsey bu sekılde tepkı wrıyordm ona karşı ofkemden farkında bıle deglmdır.babama bıle karşı oyleym ck yakın olamıyorm malesf erkkler öyle dkndugu zaman acaıp sınırlenıyorm , babam la yalnız kalmk bıle ıstemem fazla dusunın yanı rhtsız olurum o yaşadıgım nasıl işlemışşe bana ne kdr psıkoljmı bozlmadı desemkı davrnslarmı malsef etkıledı.hala göz tacızı yaşıyorum tabkı okul zamannda bıle sapık sapık seyler duyardm 31 blıyormsun böyle anlayamadm seylerı derdıler ufak yaşta bana.adamlar arkdan takıp ederdı bnı aıleme soyledm abım benı arkdan takıp ettı acaba onlar takıp edıyormu dıyee oyle aıleme soyledm oldu ama fızıksel temasda bulanan ınsanları anneme anlatmadm anlatamazdm malesef.abım bıle tacıze ugradıgımı ogrendım benden 6 yaş buyuk ama gunlugne yazmıs okuyunca agladm resmen annemde cok uzuldm ama bıze soylemedı abım .cinsyet farketmıyor malesf su an yazarken bıle aglıyorum aklıma geldıgı ıcın abımde tacızı ugradıgı ıcın moralım bozuldu kım yaptı blmıyorm gunlugunu okumstm abımın sadece knsmadk o konuyla ılgılı abmle.bu yuzden abım uzerıme cok dusuyr okula gıdıyorm aksamcıyım benı durakdan alıyor arıyor devamlı uyarıyor benı dıkkat et sapık cok dıye.ne kadr zor bı durum cınsıyet farketmıyor ınsanlar bnu malesef yasıyor annem salonda suan bunları ben yazarken aglıyorum malesef :(

Dün aksam turkce adı"mezarina tukurecegim" diye bir film izledim. Kadin 5kisinin tecavuzune ve iskencesine maruz kaliyor daha sinra nehre atiyor kendini hepsi oldu biliyor kadini ama kadin yasiyor ve yaklasik 1 ay sonra hepsine ona ne yaptilarsa fitil fitil intikamini aliyor. İzlerken kanim cekildi. Ama kadin yasadigi aciyi bir nebze olsun dindirmis oldu. Bu filme benzer kac olay gercekte yasanmistir kimbilir. Sozlu tacizler,otobuste,minubuste dokunmak icin bahane arayan dokunamasada gozleriyle dik dik bakan adam musfetteleri dolu heryer. Allah korusun hepimizi..

Ejderha dövmeli kız filmini izleyebilirsiniz. Filmden bahsederdim biraz ama spoiler olmasın şimdi. Güzel bir film .

Back
X