Slmlar boşanma aşamasındayım 2 oğlum var baştan sona hatalı evlilikti 8 yıl direndim ama olmadı olmuyor düzelmedi düzelmiyor beklentilerimi asla karşılamadı erkeği üstün gören bi zihniyet yine bi gün 1 ay küslükten sonra evle arasında 10 dk mesafe bulunan işyerime gelmişti bi gün benim için ne yaptın diye sorduğumda bunu öne sürmüştü biliyor musunuz küsüz kızgınız birbirimize ben senin işyerine kadar geldim diye :) sanki fizana gelmiş benim hayalimdeki evlilikte sürprizler küçük kaçamaklar karavan gezintileri falan onun yaptığı yapabileceği maksimum seviye buydu bu basit bi örnek tabiki boşanma sebebimiz şiddetli geçimsizlik saygının karşılıklı olarak kalmaması her gün birbirimize girmemiz,çocukla boşananlar şu an mutlu musunuz iyi ki boşandım diyor musunuz evliliği ve şu anı kıyasladığınızda hangisinde mutlusunuz ben kesin boşanacam mutsuz olduk da deseniz ama beni neyin beklediğine hazırlıklı olmak istiyorum çünkü hayalimde boşandıktan sonra çok mutlu olduğumu çocuklarımla gezdiğimi eğlendiğimi onları babasının aldığı durumlarda özgürce arkadaşlarla gezip eğlendiğimi mutlu olduğum canlanıyor inşallah öyle olur boşandıktan sonra bu da gol değil be demeyiz artık gol olsun