cocuklar ac kalmasin!!!

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
iciimm yaniyor,hem nasil!!!
bu aksam haberlerde gordunuz belki
4tane ufacik bebe,suriyede!!
birinin elinde bir parca kuru ekmek...
kucucuk bir parca...

kendi hepsini yese doymayacak..

yanindaki diger bebelere isirtiyor birer lokma,son lokmayi kendi yiyecekti
ama yine diger bebenin agzina veriyor.
Neden bu zulum ya rab..
isyan etmemek elde degil..

yemek yerken hic rahat degilim
aklima geliyor agliyorum..

bir parca ekmek bulamiyor insanlar
bizler cope dokuyoruz.
yemek resimlerini paylasacagimiza
yemek paylasamiyoruz.
offf offffffff
yardim edemiyoruz..
allahim sen yardim et...
lutfen yemeklerinizi ekmeklerinizi cope atmayin.. cope attiklarimiza muhtaclar var,onlari bulamayanlar var!!!

haberi izlemedim.görüntüleri tahmin edebiliyorum
evet bende bazen insanligimdan utanıyorum onlar kuru ekmege muhtacken biz sabah ne yesek
akşama ne yemek yapsak derdine düşüyoruz.Allah yardımcıları olsun

Yardım kuruluşları var bağış yapılan ama bu yardımlarda yeterli olmuyor.zaten amborgo uyguluyorlar halk açlıktan kırılıyor.dua ediyoruz canım Allah yardımcıları olsun

Evet haberi izledim ve cok uzuldum allah tez zamanda yardimcilari olsun yardimlar gidiyo ama nasil ulasiyo kime ulasiyo bilmiyoruz allahim hic kimseyi ac birakmasin...

Kedi ,köpek yenilebilirmi diye dinen fetva istemişlerdi ya ben ozaman bitmiştim zaten... Allah yardımcıları olsun gerçekten zor bir durum..

ne yazık ki hiçbirşeyin kıymetini bilmiyoruz..
ben de çok üzülüyorum....Allah yar ve yardımcıları olsun....

Haberi yemek masasında izledim, lokmalar dizildi boğazıma..
Çok ama çok üzgünüm.
Kızıma zorla yemek yedirirken (yemek istemez genelde nazlanmadan) hep aklıma yoksul çocuklar gelir , içim acır,bu haber bu duygumu dahada perçinledi.
Biz koca koca adamlar kadınlar değil ekmek, günahımızı paylaşmak istemiyoruz kimseyle, o minicik yavru kuru ekmeğini paylaşıyor aç olduğu halde.
Çok yazık çok.
Keşke çocuklar çocuk olarak yaşayabilse bu hayatı, bu kadar açlık, sefaletle çocuk bile olamıyorlar ne yazıkki.
Allah yardımcısı olsun, tüm ihtiyaç sahiplerinin ve özellikle o günahsız yavruların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…