Cocuklar icin ayni evde yasamak mi?ayrilmak mi?

ssahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
107
29
98
merhaba hanimlar
Daha once konu acmistim. Suphelendigim konu yani aldatildigim cikti ortaya hemde ikinci cocuguma hamileyken... Simdi kizim 6 aylik oldu tabii bu surecte bir suru olaylar.
Bi kac sefer bitti dedi ama devam ettikleri ortaya cikti her seferinde ayrilmak istedigimde yalvar yakar vazgecirdi.bende iki cocugumun hatrina nekadar guvenim ve sevgim bitsede sans verdim. En son iki ay once yine ayni olay tekrarlandi. İlk baslarda guvenimi kazanacagini,herseyin sil bastan baslayacagini soyledigi icin yine devam ettik. Ama artik sadece cocuklar icin birarada kalmamiz gerektigini dile getiriyo...
Nolur bu durumu yasayanlar varsa bana akil verin. Bir arada yasamakmi mantikli olan yoksa ayrilmakmi?

Bunu kabul ederseniz adam iyice rahat hareket edeecktir alenen yapacak yani istediğini siz bunu kaldırabilecek misiniz önemli olan bu.

Tabiiki kaldiramiyorum...biraz once bunun tartismasini yaptik ve bosanmak istedigimi dile getirdim.
Bi yandanda korkuyorum acikcasi kizlarim cok kucuk biri 5 yasinda digeri 6 aylik... Kafam darmadagin inan saglikli dusunemiyorum

İlk seferle aynı kişi sanırım sizi aldattığı.
Karaktersiz !
Boşan , boşan , boşan .
Kendine yeni bir hayat kur.
Sen mutlu olmazsan çocukların da olamaz
Arkana bakma , o uçkur delisi sadakatsiz kocan da anca öylesi kadınlara layık !
Onlarla yaşasın !
Aile onun neyineee ?

Yani artık diyor ki saklamama da gerek kalmadı ben aldatmaya devam edeceğim sen de buna göz yumacaksın böyle çoluk çocuk beraber yaşayıp gideceğiz.

Suan kesinlikle bitirdiklerinden eminim fiziksel olarak tabii. Ama akli sevgisi yureginin onda oldugunu da cok iyi biliyorum... Buda bi nevi aldatma

İlk seferle aynı kişi sanırım sizi aldattığı.
Karaktersiz !
Boşan , boşan , boşan .
Kendine yeni bir hayat kur.
Sen mutlu olmazsan çocukların da olamaz
Arkana bakma , o uçkur delisi sadakatsiz kocan da anca öylesi kadınlara layık !
Onlarla yaşasın !
Aile onun neyineee ?
Evet canim hep ayni pislikle oldu olaylar...

Cocuklar için neden ikinci kadin olmaya katlanasiniz ki? Adam kendisi baba olmayi sürdürmek zorunda diye siz niye evliligi surduresiniz? Tabi o işine geleni istiyor, hem iki kadin el altinda dursun, hem cocuklara rahat babalik yapsın hem de pisligi duyulmasin. Sizin bu durumdan ne kariniz olacak ona bakin?

Suan kesinlikle bitirdiklerinden eminim fiziksel olarak tabii. Ama akli sevgisi yureginin onda oldugunu da cok iyi biliyorum... Buda bi nevi aldatma

Boşan konu sahibesi , şu lafı edebiliyorsun .
2 kez Allah bilir ne şekilde yakalıyorsun
Aklında hala nasıl soru işareti olabilir?...
Af buyur ama yaralı bi hayvan bile kaçar ya .
Sen de kaç !

Yani artık diyor ki saklamama da gerek kalmadı ben aldatmaya devam edeceğim sen de buna göz yumacaksın böyle çoluk çocuk beraber yaşayıp gideceğiz.

Ay yanlış mı alıntıladm haha pardon :D
Sinirlendim de yazıyı görünce

Ekonomik özgürlüğünüz ve size destek çıkacak yakınlarınız var mı peki

Bir bucuk yildir calismiyorum ama meslegim var ve cok sukur bana destek olacak ailem de... Benim tek derdim cocuklarim icin elimden gelen sabri gosterebilmek daha sonrasinda beni suclamasinlar diye ( neden savasmadin gibi)

Şöyle söyleyeyim boşanınca çocukları babalarından koparmış olmayacaksınız. Sadece aynı evde yaşamayacaklar. Ve çocuklar kadar sizin de hayatınız önemli. Böyle bir hayatı haketmiyorsunuz. Çocuklar için fedakarlık yapılır ama bu yaptığınız fedakarlık değil kendinizden tamamen vazgeçme.

Bir bucuk yildir calismiyorum ama meslegim var ve cok sukur bana destek olacak ailem de... Benim tek derdim cocuklarim icin elimden gelen sabri gosterebilmek daha sonrasinda beni suclamasinlar diye ( neden savasmadin gibi)

Hiç bir çocuk böyle şey söylemez emin olun .
En fazla neden boşandın anne der
Gururum için dersiniz.
Sizinkiler bir de kız çocuğu .
Bugün siz sineye çeker , böyle 2. kadın olarak yaşamayı kabul ederseniz eğer
Yarın bir gün Allah korusun onların da böyle bi hayatı kabul etme ihtimali çok yüksek.
Sizin her davranışınızı çocuğunuz sünger gibi çeker....
Her şeyden önce 2 kız çocuğuna örneksiniz.

Bak canım aldatmaya göz yumulmaz. Çoğu şeye katlanılır belki ama buna olmaz. Bide senin eşin belli ki aldatmaya devam edicek. Mesleğin varsa ailen de arkandaysa hiç durma. Kanıtlarınla doğru avukata git ve bitir bu işi.

Bak canım aldatmaya göz yumulmaz. Çoğu şeye katlanılır belki ama buna olmaz. Bide senin eşin belli ki aldatmaya devam edicek. Mesleğin varsa ailen de arkandaysa hiç durma. Kanıtlarınla doğru avukata git ve bitir bu işi.
Adamın aldatma , öyle bi aldatma ki yani.
Direk öbür kadına aşık bide adam .
Konu sahibesi de biliyor .
Ne kadar zor yaaaa

Bunu dile getirmeden bile kiskanclik krizlerine giriyo... Bu nasil bir psikolojidir bi turlu anlayamiyorum. Acikcasi cok sacma sapan bir konu haline geldi

Kıskançlık değil erkek beyni. Ben yaparım erkeğim o yapamaz çünkü o kadın ve benim karım! Peh.. Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Kendi yapar yapar karısına gelince, namus meselesi! Asarımlar, keserimler. Git kendini as adamsan!

Back
X