• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

mervehll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
692
590
33
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim

Bu ihtimaller yoksa es ailesi icin kocandan vazgecme..keyfinize bakmaya calisin ya neden bu kadar takiyosunuz ki onu anlamadim..milleti sevindirmeyin
Zaten oyle oldu bizim aramiz bozulunca mutluluklarini gormeniz lazim. Takmak istemiyorum ama esim ailesinden kopamiyor bir türlü ve bana belli etmek istemese de surekli onu dolduruyorlar . Cok yoruyorlar onu da . Ben de tukeniyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum.

6 yıllık evlilik ! 3 çocuk! En büyüğü 4 yaşında! :KK9:

Evliliği sadece üremek olarak görmeyi bırakmadıkça, iki farklı insanının ailenin birbirlerine

alışmasını gerektiğini anlamadıkça daha çok yuva yıkılır.

Evlen , hamilelikler, doğumlar, loğusalıklar sonra ortalık toz duman.Sakin ya.

Az bi birbirinize alışın önce.Olaya gebe atraksiyonlardan bir müddet uzak durun.Hamilelik, doğum v.s.

Ailelerin karışacağı sebepler üretmeyin hemen, bi aile size alışsın, siz aileye alışın, eşiniz sizin

ailenize alışsın.

Olaylara boğ evliliği, ailelerin dahil olacağı şeyleri hemen yaşa.Sonra niye böyle oldu???

O kadar cok sey var ki inanin anlatsam hala nasil yasiyorsun dersiniz. Dusunun ki 3 tane cocugumu bile gozum gormeyecek duruma geldim.

Ablacim en kot bosanirsin, olmek niye? hayattaki tek amacin bu adam mi ki? Cocugu olan insanlarin intihar etmeye falan hkki yok bence. Cocuklarini dusun lutfen.

Sizin düşünmeniz gereken 3 yavrunuz var, onlara bunu yapmaya ne hakkınız var, siz olmadan ne yapar o çocuklar onların elinde. yazık hem size hem onlara
Zaten onlar olmasa bir dakika durmaz bosanirdim kendime yeni bir hayat kurardim . Ama boyle olunca caresiz kaliyorum

Çok yakın evlerde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizi ne diye dolduruyorlar, ne diyorlar?

Ablacim en kot bosanirsin, olmek niye? hayattaki tek amacin bu adam mi ki? Cocugu olan insanlarin intihar etmeye falan hkki yok bence. Cocuklarini dusun lutfen.
Canim benim inan ki 5 dakika durmaz bosanirdim maddi imkanim olsa. Simdi bosanmaya kalksam 3 cocuga bakici tutsam kira mi verecegim bakiciya para mi verecegim . Bu cocuklara ne yedirip icirecegim . Bunlari dusunmekten boyle birsey yaptim cikamadim icinden.

Canim benim inan ki 5 dakika durmaz bosanirdim maddi imkanim olsa. Simdi bosanmaya kalksam 3 cocuga bakici tutsam kira mi verecegim bakiciya para mi verecegim . Bu cocuklara ne yedirip icirecegim . Bunlari dusunmekten boyle birsey yaptim cikamadim icinden.

Orasi yole tabi ki, bu zamanda gecinmek cok zor, gecim derdi var.
Nedir bu ailenind erdi neden yuvanizi yikmaya ugrasiyorlar? Esiniz ne diyor bu ise?

Zaten onlar olmasa bir dakika durmaz bosanirdim kendime yeni bir hayat kurardim . Ama boyle olunca caresiz kaliyorum
Boşanınca daha iyi olacağınızı düşünüyorsanız boşanın ama intiharı aklınızdan çıkarıp atın ve psikolojik destek alın

Çok yakın evlerde mi yaşıyorsunuz?
Eşinizi ne diye dolduruyorlar, ne diyorlar?
Her konuda dolduruyorlar. Karina cok yuz veriyorsun telefonlarini acma simartma onlari evde birak bizle tatile gel . Karin cok yiyor cok iciyor cok harciyor cok geziyor annesine niye gidiyor babasinin mezarinda ne isi var. Niye elbise aldi niye kuafore gitti niye gezmeye gittiniz. Akliniza gelebilecek her konuda. Annesiyle en ufak bir konusmamda gidip esime yalan soyleyerek beni sikayet ediyor iftira atiyor uzerime .

6 yıllık evlilik ! 3 çocuk! En büyüğü 4 yaşında! :KK9:

Evliliği sadece üremek olarak görmeyi bırakmadıkça, iki farklı insanının ailenin birbirlerine

alışmasını gerektiğini anlamadıkça daha çok yuva yıkılır.

Evlen , hamilelikler, doğumlar, loğusalıklar sonra ortalık toz duman.Sakin ya.

Az bi birbirinize alışın önce.Olaya gebe atraksiyonlardan bir müddet uzak durun.Hamilelik, doğum v.s.

Ailelerin karışacağı sebepler üretmeyin hemen, bi aile size alışsın, siz aileye alışın, eşiniz sizin

ailenize alışsın.

Olaylara boğ evliliği, ailelerin dahil olacağı şeyleri hemen yaşa.Sonra niye böyle oldu???

Arkadasim iyisin, güzelsin. Soylediklerin de doğru. Sonuna kadar katiliyorum ama sence bu mesaj böyle bir konu açmış kişiye yazılacak şey mi? Üslubu bu mudur yani?
Kadın belli ki ciddi sikintili bir ruh halinde. Ölmek istemiş hem de 3 tane minicik yavrusu varken. Cocuklar iade de edilmiyor. Yapıcı yorum yapsak. Yine fikrini söyle ama karşında ki insanı daha da incitmeden.
Konu Sahibi bence ise profesyonel psikolojik destek alarak basla eğer henüz yapmadiysan. Esine, ailesine politik davran, sularına git. Normalde uzaklaş derim ama belli ki pek mümkün değil. Ufak tefek şeyleri de görmezden gel. Kötü de olsalar iyilik ile karşılık verirsen, esin problemin onlardan kaynaklandığını eninde sonunda görecektir. Başka çocuk yapma. Baktın 3-4 yıla daha iyi olmuyor hicbirsey, ayır yollarını bunu yapabilmek için de kendine yatırım yapmaya çalış mümkün olduğu kadar. Bir meslek vs. öğrenmek gibi.
Mesela hobi olarak pastacılık öğrenmek istiyorum deyip kursuna git, sertifikasını al. Baktın olmuyor mesleginle yeni hayatına yelken aç.

Orasi yole tabi ki, bu zamanda gecinmek cok zor, gecim derdi var.
Nedir bu ailenind erdi neden yuvanizi yikmaya ugrasiyorlar? Esiniz ne diyor bu ise?
Esim sabret diyor gecer diyor onlar benim ailem onlardan da vazgecemem diyor . Ailesinin derdi ne bilmiyorum . Annesi y esime cok duskun ve esimu kiskaniyor surekli ogluyla beraber olmak istiyor. Beni bırakıp tatillere gidiyorlar beraber vs. Yani ogluyla olan evliligimi kiskaniyor kisacasi.

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim
Ahh canim yaa sakin bi daha böyle bisey yapma.cocuklarini düşün yazik değil mi onlara.esininde akillanmasi lazım artik kendinizi bi kenara koyun 3 cocugunuzu düşünün esinde bi akillansin bi zahmet 3 cocuk babasi adam hala aile lafi dinlemesin evlatlarini düşünsün :sinirli::sinirli:

Back
X