Cocuklar icin festival adinda kandirmaca.

berrin89

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
385
469
303
36
Arkadaslar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama zaten baska yere konu acinca da kimse cevap vermiyor.
Bugun izmir kulturparkta cocuklar icin bir etkinlik vardi. Gittik heryer de kuyruklar var. Sisme oyuncak koymuslar onun onunde kuyruk var boyle bisey olabilir mi. Kuyruk dedigimde 50-100 kisilik kuyruklar. Kuyrugun ucuna ulasabilsem sureli mi tuttuklarini sorabilirdim ama maalesef. 10 dk baktik etrafa hicbir sey yok. Geri ciktik. Eve gelince sosyal medya hesaplarına yazdım. Baktım başka şikayetler de var. Sonra tekrar baktığımda silmişler yorumları. Organizasyon yapan kadına yazdım. Kudurun o kadar iyiydi ki çatladınız yazmış.
Yani ne diyeyim çocuklara festival diye bir etkinlik yap. Sonsuz bilet sat sonra begenilmeyince kudurun de.
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Bu etkinliğe giden oldu mu? İzmir de yasayan çocuklular anlayacaktır.

Etkinlik ücretsiz miydi ?
Eğer ücretsizse ya da düşük ücretli bir etkinlikse kuyruk olması cok normal değil mi ?
Yalnız “kudurun , çatlayın” cevabı cok saçma olmuş.

Dunyaca unlu Disneyland`a gidip yuklu bir giris ucreti odediginizde dahi upuzun kuyruklarda bekliyorsunuz. Cunku boyle yerlerin dogasi bu... Ama kadinin cevabi olmamis, orasi ayri.

kadının cevabı komik olmuş da neden bu kadar şoklara girdiğinizi anlamadım. izdiham çok meşhur bir şeydir. dünyaca ünlü müzelerde de sıra beklediğim oldu, Feshanedeki bir şehir şenliğine giremeyip kapıdan döndüğümüz de oldu ama garipsemedik. Bunlar her gün olan şeyler değil, hele ki pandemiden sonra. Olunca da izdihama şaşırmam yani. Bir de söz konusu çocuk etkinliği olunca çocuğunu etkinliğe sokan bıkkınlık getirene kadar oyuncaktan çıkartmadığından daha da şaşırmadım

Eveet benzer birşey yaşamıştım. Yıllar önce 10 lira gibi bir fiyata sirke götürdüm kızımı. Biletleri okuldan aldık. Sirke gittik. Orda da yetişkinlerden artı para istediler çocuklar o ellerinde ki biletlerle girdiler..eee mecbur gittik verdik parayı ama o zaman benden 50 lira aldılar. Yoksa çocuk tek gitsin dediler .
Neyse girdik içeri bir köpek hopladi diğer köpek zıpladı. Ara verdiler. Sonra satışlar başladı
Canim kızım küçüktü o bile dedi çok saçma çıkalim diye
Buda böyle bir anı olsun deyin geçin.
Dipnot: 10 liralık biletten kendime de almıştım

Etkinlik ücretsiz miydi ?
Eğer ücretsizse ya da düşük ücretli bir etkinlikse kuyruk olması cok normal değil mi ?
Yalnız “kudurun , çatlayın” cevabı cok saçma olmuş.
Ücretli yetişkin 50 tl. Bana göre ucuz ama yani manzarayı anlatamıyorum. Yani bu kadar bilet sattığına göre daha fazla oyuncak koyabilirdi.

Yani garipsediğim gidenin memnun olmadığından emin olduğum hatta sağda solda konuşulurken duyduğum birşeyi dile getirince çok güzel bir etkinlikmiş gibi çok güzeldi ondan kudurdu demesi. Ben düzenlesem etkinliği beğenmem ve insanların şikayet edeceğini düşünürdüm.

Organizasyon yapan kadına yazdım. Kudurun o kadar iyiydi ki çatladınız yazmış

Hahha kadını cono aşiretinden alıp direkt organizasyon görevine vermişler sanırım

onun dışında yoğun kalabalık ve sıra olması çok normal, kandırmaca olduğunu düşünmüyorum.

Yani garipsediğim gidenin memnun olmadığından emin olduğum hatta sağda solda konuşulurken duyduğum birşeyi dile getirince çok güzel bir etkinlikmiş gibi çok güzeldi ondan kudurdu demesi. Ben düzenlesem etkinliği beğenmem ve insanların şikayet
o beklediğiniz yerler turistik yerler ama. Burda bilet satışı belli ya etkinlik ücretini yüksek tutarsın ya da bilete kota koyarsın. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hevesle söyleyerek götürmüştük hayal kırıklığı oldu. 1 ay kadar önce başka bir festivale götürmüştüm. Oradan memnun ayrılmıştık. Onun gibi olacak beklentisine girdik galiba

bazı insanlar da bu kadar işte, kalitesiz bir etkinlikmiş. Önemsenmemiş, parayı toplamış sonra da kendi seviyesince cevap vermiş.

Sirke ve hayvanat bahçelerine asla gitmem hayvanlara eziyete destek olmamak adına ama bu gibi etkinliklerin önünde hep sıra vardır bu normal herkes çocukları ve ailesiyle eğlenmeye gelır hele de hava güzelse ama illa herşey harika olacak değil

Bir çok yer tanıyorum ucuz olup içinde bir sürü oyuncaklar degişik oyun yerleri olan ve pahalı olupta oldukça küçük ve can sıkıcı yerlerde biliyorum beğendiğim yerlere sürekli gideriz ama şu ana kadar böyle kaba ve tabiri caizse leş bir yönetici görmedim öyle cevap verilmez

Memnun kalmayınca insanlar elbetteki şikayetlerini bildirmeli hem onlar için daha iyi müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde hizmet verilmeli

Ama yönetici sanki eltisine yazıyor

Ya ben beğenmediğimi dile getiriyorum neyine catlıyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…