- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
evet oyledir , insanların ruh halini alaya almayacak kişilerle burada tedirginliği mi azaltmaya çalışıyorum ne yapalımBu hanımefendi sürekli tedirgin zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oyledir , insanların ruh halini alaya almayacak kişilerle burada tedirginliği mi azaltmaya çalışıyorum ne yapalımBu hanımefendi sürekli tedirgin zaten![]()
sofrayı hazirlarken bir yandan da yarın akşam yemeğini ocağa koymak ...Allah'ım cennet annelerin ayakları altında gerçektenAksam yemegini bir onceki akşam yapsaniz.
Gunduz yapmayi canim istemiyor benim,corba sebze vs geceden pisiriyorum.
Sofrayi hazirlarken bir taraftan yemegi koyuyorum ocaga,yeyip toparlayincaya kadar pisiyor.
Cocuklarin isi gercekten cok zor.
1 gun degil 5 gun degil,ne olacagi da belli degil=/
Gececek deyip dik durmaya calisiyoruz.
Kucuk cocuklar hele daha cok etkilendiler,dusunsenize 1 yil onlar icin cook uzun ve onemli,ruhsal ve bedensel gelisimleri acisindan.
Benim cocuklarim büyük, onlarda darlandilar artik,sigmiyorlar eve ama mecburuz.
Onceligimiz canimizi kurtarmak,sevdiklerimizle bu kabustan sag cikmak.
Hergun bebekle ne de guzel gezilir:)valla hergun küçük bebekle dolaşmaya fırsatınız ve haliniz varsa çok iyi tabi
Hayati kolaylastirmak elimizde.sofrayı hazirlarken bir yandan da yarın akşam yemeğini ocağa koymak ...Allah'ım cennet annelerin ayakları altında gerçekten
yetmiyorki yarım saat ,sizinkine yetiyormu?