Çocuklar...

Hele bi de çocuğa tüllü elbiseler kafasının 2 katı tokalar onlara hiç grmeyelim kızlarım eşofmn tayt takılırlar rahat hareket etmeliler anne giysin o elbiseyi kaç dk duracak bakalıö

Başta bir özendim buldumcuk anne oldum kızıma blog açtım
Sonra dedim ki ben bu çocuğa mahremiyeti nasıl öğreteceğim. vazgeçtim bu işten. şimdi sosyal medya benden ben ondan uzağız ve çokta rahatız :)

Başta bir özendim buldumcuk anne oldum kızıma blog açtım
Sonra dedim ki ben bu çocuğa mahremiyeti nasıl öğreteceğim. vazgeçtim bu işten. şimdi sosyal medya benden ben ondan uzağız ve çokta rahatız :)
Ne güzel zaten mevzu sosyal medya değildi. Hayatın her alanı için demiştim. Siz maşallah düşünmüşsünüz iyi de bir karar almışsınız. Sizlere de güzel bir ömür diliyorum.

Buraya yazanlar aynı fikirde olanlar sanırım :)

Yapanlar zaten yazmaz okur geçer he he der...

Fikirlerine katılıyorum

Çok güzel söylemişsiniz.
Ben prensip olarak çocukların dizilerde, Reklamlarda bile gösterilmekte karşıyım.
Çocukluk caglarini yasatmiyor kendi egolarimizi tatmin ediyoruz.

Merhabalar;
Uzun zamandır çokça rahatsız olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Özellikle forumda anne olanlardan yorum bekliyorum. Mevzu çocuklar. Sosyal medyanın yaygınlaşması ile özellikle kendisini ifade edemeyecek kadar küçük olan çocukların hemen her hallerini ebeveynleri paylaşıyor. O çocuklar adına üzülüyorum. Kendimi onların yerine koyuyorum. Bütün gün benim peşimde elinde kamera ile gezen bir annem olsun istemezdim. Şatafatlı doğum günü partileri çocukluğa uygun olmayan kıyafetler her yerde bu manzara ile karşılaşıyorum. Oysa bir çocuk sadece hisleriyle hareket ettiği için onun duygusal anlamda doyması şarttır. Kendi ilgi açlığımızı kendi önemli olma ihtiyacımızı onların üzerinden gidermeyelim. Son zamanlarda o kadar mutsuz ve problemli çocuk var ki hepsinin temelinde sevgisizliğin ilgisizliğin yattığını düşünüyorum. Çocuklar ile ilgilendiğim için bunları yazdım. Sizlerden öneri,yorum bekliyorum...
Çocuk videolarının sürekli paylaşılması taraftarı değilim ancak; bir ebeveyn olarak çocuğum için gerek doğum günü partisi gerek oyuncak gerekse kıyafet olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu da onu fazla umursadığım için oluyor.her şey imkanlar dahilinde evlatlarımız için değil midir zaten? Sevgi ve ilgiyi her zaman ön planda tutuyorum.size katıldığım şu ki çocukluğa uygun olmayan kostüm kıyafetler. Ben küçük kız çocuklarına pedofili suçlarının çok yaşandığı ülkemizde küçük kadın kıyafetleri giydirilmesi,oje,ruj,allık vb kozmetik ürünlerinin kullanılmasına karşıyım o kadar.

Çocuk videolarının sürekli paylaşılması taraftarı değilim ancak; bir ebeveyn olarak çocuğum için gerek doğum günü partisi gerek oyuncak gerekse kıyafet olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu da onu fazla umursadığım için oluyor.her şey imkanlar dahilinde evlatlarımız için değil midir zaten? Sevgi ve ilgiyi her zaman ön planda tutuyorum.size katıldığım şu ki çocukluğa uygun olmayan kostüm kıyafetler. Ben küçük kız çocuklarına pedofili suçlarının çok yaşandığı ülkemizde küçük kadın kıyafetleri giydirilmesi,oje,ruj,allık vb kozmetik ürünlerinin kullanılmasına karşıyım o kadar.
Zaten ben bu tür etkinliklere karşı bir insan değilim. Ben sadece bunların büyüklerin showu haline dönüşmesine karşıyım. Özellikle kız çocukları ülkemizde küçük yaşta prenses edası ile yetiştiriliyor. Büyüyünce de bu çocuklar tüm yatırımlarını bedenlerine yapıyorlar. Oysa bir ruh ve kapasite ile dünyaya gönderiliyoruz. Aşırı kaprisli kendisinden güzel bir kadın gördüğünde içi içini yigen haset eden o kadar çok kadın var ki. Çünkü ta çocukken sadece güzelliği vurgulanmış insan olması sevilmesi için yetmemiş. Yakın bir akrabam henüz okula gitmeyen kuzenimi eli kesildiği için doktora götürüyor. Kuzenim doktora hemen iyileşmem lazım zeynep çirkin oldu demesinler demiş.

Back
X