benim oğlumda devamlı şekilde korktum korkuyorum diyip duruyor ortada herhangi bişey yokkken istediği bişey olmayınca yada kendinin hoşuna gitmeyen bişeyler olduğunda hemen bu kelimeyi kullanıyor ve ben artık çıldırıyorum çünkü o kadar ödlek hale geldiki herşeyden korkar oldu,babası şuan iş seyahatinde işi icabı gitti onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü o gittiğinden beri bu lafı söylemeye daha çok başladı,her zaman korkacak bişey yok benim oğlum hiçbişeyden korkmaz filan diyorum ama hiçbişey kar etmiyor sanırım çocuk psikoloğuna götüreceğimayrıca hala yanımdan ayıramadım sürekli benimle yatıyor beni göremezse yanında deli oluyor,karanlıkta aldığı zaman kusmaya başlıyor gerçekten çıldırmak üzereyim ne yapacağım daha bu yaşta bu kadar problemli olursa ileride ne yaparım ben bi fikri olan varsa nolur yardım etsin çünkü çok bunaldım artık((((
benim oğlumda devamlı şekilde korktum korkuyorum diyip duruyor ortada herhangi bişey yokkken istediği bişey olmayınca yada kendinin hoşuna gitmeyen bişeyler olduğunda hemen bu kelimeyi kullanıyor ve ben artık çıldırıyorum çünkü o kadar ödlek hale geldiki herşeyden korkar oldu,babası şuan iş seyahatinde işi icabı gitti onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü o gittiğinden beri bu lafı söylemeye daha çok başladı,her zaman korkacak bişey yok benim oğlum hiçbişeyden korkmaz filan diyorum ama hiçbişey kar etmiyor sanırım çocuk psikoloğuna götüreceğimayrıca hala yanımdan ayıramadım sürekli benimle yatıyor beni göremezse yanında deli oluyor,karanlıkta aldığı zaman kusmaya başlıyor gerçekten çıldırmak üzereyim ne yapacağım daha bu yaşta bu kadar problemli olursa ileride ne yaparım ben bi fikri olan varsa nolur yardım etsin çünkü çok bunaldım artık((((
kusursuz çocuk ve erişkin yoktur öncelikle bunu bilmeliyiz bence. benimde hatam kızmımın kusursuz olmasını istemek henüz 3.5 yaşında bu mümkün değil elbette farkına vardım ki kusursuz olsun diye uğraşırken en büyük zararı veriyoruz.
canım benim oğlumda 11 yaşında onunda acaip derecede korkuları var ben hipnoterapiste götürdüm.çünkü bu korkulara bilinç altında sebep olan bir şeyler var onun çözülmesi lazım...hipnoz edilip telkinlerde bulunuluyor şimdi...tedevi sürecindeyiz.olumlu gelişmeler mevcut...bi araştır derim bulunduğun şehirde...ama o yaştaki çocuklara da sakinleştirici ilaç kulanımını doğru bulmuyorum...
Canım sanırım sen Konya'dasın, orda hipnoterapist var mı? Seans ücreti ne kadar? Kaç seanstır gidiyorsunuz, çocuğunuzda hissedilir değişiklikler kaç seans sonra başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?