çocuklarda göz kapağı ameliyatı

nurdan224

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2025
3
1
1
34
merhaba 4 yaş oğlumun hem şaşılık hmde göz kapağı ameliyatı olması gerekiyor. göz kapağı için doktorlar çeşitli yöntemlerden bahsettiler. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

merhaba 4 yaş oğlumun hem şaşılık hmde göz kapağı ameliyatı olması gerekiyor. göz kapağı için doktorlar çeşitli yöntemlerden bahsettiler. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Doğrudan sorunuzla alakalı değil ama Dünya Göz Hastanesinde bu gibi kombine işlemleri yapacak uzman ekip ve kadro mevcut.

Ben lazerle miyopluk tedavisi olmuştum bundan teeeee 20 yıl evvel. Yurtdışında kontrole gittiğimde doktorlar inanamamıştı hiç iz bırakmadan yapabildiklerine. Sırayla gelip bakmışlardı merceklerle. Geçenlerde bir arkadaşım hem bir gözünde tembelliği hem de düşen göz kapaklarının ameliyatını oldu tek solukta. Birkaç gün içinde (damlalar hariç) hayata döndü. Çok mutlu.

GÖZE DAİR NE VAR NE YOK hem bütün teknoloji açısından hem de hekimler açısından onlarda mevcut.

çok teşekkürler bursadaki dünya göz hastanesi değil mi

çok teşekkürler bursadaki dünya göz hastanesi değil mi
Ben İstanbul’da Anadolu yakasında oldum, arkadaşım Avrupa yakasında (bir sürü şubeleri var artık). Bursa’da varsa onlar da muhakkak işinin ehlidir eminim.

Ben örneğin Acıbadem hastanelerinde gerektiğinde tedavi ve kontrollere gidiyorum. Ankara’da da, İzmir’de de, hatta Bodrum’da bile AYNI HASSASİYET BİLGİ VE DONANIMla karşılaştım. Dünyâ Göz hastanelerinin de farklı olacağını hayal edemiyorum doğrusu. İnşallah yanılmıyorumdur

Bence evlâdınızı gidip gösterin. En kötü bir günlüğüne İstanbul’a onlar yönlendirir diye düşünüyorum.

Şimdiden çok geçmiş olsun Âcil şifâlar minnoşa

bu kadar memnun kaldıysanız bnde dkkate alıcam söylediklerinizi. Amin inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…