- Konu Sahibi mondschein2
-
ben 12 yaşına kadar parmağımı emdim oyüzden hep boğaz enfeksiyonu geçirirdim niye emdiğimi bilmiyorum ama genelde emdiğimde çabuk uykum gelirdi
paylaşımın için teşekkürler canım
canım 2gündür oğlum birşey yapmadığımızda o zamanda ben parmağımı emerim diyo..inanamıyorum ya şu yaşa kadar hiç böyle bir şey yapmamıştı..ben şaka yapıyor sandım akşamki yemektede yine aynısını yaptı..ben istersen ye istersen yeme ama ben yedirmeyecegim dediğimde o zaman bende parmağımı emerim dedişok oldum biraz kızdım..bebek gibi oluyorsun felan dedik..hemde parmağındaki mikroplar agzından içeri girip seni hasta eder dedik ve hemen çıkardı..inşallah bir daha yapmaz..
slm canim dostumm.ins bidaha asla yapmazz zaten sen en iyi sekilde ona nasil davranacagini nasil ona neyi biraktiracagini biliyorsunnn,sevgilerimel canimm,:1hug:
benim oğlumda istediği olmayınca yada üzülüp ağlayınca parmak emiyor.mesela dün kreş servisi ve servis öğretmeni değişti diye üzülmüş ağlamış parmak emerek eve geldi.ama eskiye nazaran çok nadir parmak emiyor.daha önceleri elini hiç çıkarmazdı ağzından bende meyve suyu yada meyve çayı koyup biberonu tutuştururdum eline böylelikle azalttı bu davranışını.zaten oğluşum daha 2.5 yaşında sanırım normal.
oğlum 4 yaşında olacak 2 ay sonra ama hala uyurken parmağını emiyo
çok üstüne düşmüyorum,hatta umursamıyormuş gibi yapıyorum çünkü üsteledikçe daha çok yapıyor çocuklar.en azından sadece uykuya dalana kadar emiyor parmağını...ama başparmağında ciddi bir nasırlaşma gibi sertleşme var:çok üzgünüm:
umarım bu huyundan vazgeçer kısa sürede
bilgiler için teşekkürler arkadaşım:1hug:
sevgilera.s.
canima.s. benim kizlarim da emdiler.....a.s ümmügülsüm iki parmagini birden emiyordu ama iki yasina gelmeden kendisi birakti.....a.s
rabia´da bas parmagini emiyordu:1hug:cok tatli oluyordu emdigi zaman ama parmagi birazcik incelmisti...ben hep biraksin istiyordum ... bu iki bucuk yasindaydi elinde bir yapiskan(bant) ile oynuyordu bununla düstü onun kenari parmagini kesti ve kanatti....cok aglamisti senağlamabakip bakip durmustu parmagina:çok üzgünüm:sonra birdaha emmedi.....ama ben öyle biraksin istemedim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?