Çocuklardaki etkisi nedir?

Angel9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
233
184
53
Arkadaşlar bu korona illetinin çocuklardaki etkisi nedir bilgisi olan paylaşabilir mi üç yaşında bir oğlum var endişe duyuyorum?

Korunun panik yapmayın bütün yaş gruplarına kıyasla kronik bir hastalığı yoksa çocuklar daha hafif geçirebilmektedirler.

Kronik bir rahatsızlığı yoksa, bağışıklık sistemini baskılayan bir ilaç kullanmıyorsa 0-9 yaş arası hastalığı kolay atlatıyor.

Çocuk doktoru bir annenin sosyal medya hesabı.
Şu ana kadar yapılan en geniş çalışmayı özetlemiş.
Merak ettiğinizi bulursunuz inşallah

Tvdeki doktorlar çocuklarda bir etkisi olmadığını ama taşyıcı olabileceklerini söylüyorlar o yüzden yaşlılardan çocukları uzak tutmak gerektiğini söylüyorlar

Tamamen kisisel goruslerim:

cocuklar tasiyici olabiliyorlar, ve tabi ki bagisikligi bir nedenle dusuk ise cocuklarda da riskli olabilir, cok iyi takip etmek gerekir.

Mumkunse beslenmenizi bu donemde daha dengeli yapin,
hep evdeyiz malum d vitamini takviyesi de hem sizin hem cocugunuz icin iyi olacaktir.
oksurugu falan olursa da bu dnemde erken kesmek iyi olabilir diye dusunuyorum ben. Benim sipalar mevsim gecislerinden cok etkilenirler ve hemen oksuruk baslar, normalde cok ilac vermek istemesem de bu ara duzenli ilac veriyorum (ilac dogal icerige sahip diye reklami olan bir urun, doktorumuz bahsettigim ilaci almasinda sakinca yok demisti ama hani mucizevi bir sey de bekleme demisti)

Çocuğun genel sağlık durumu ile doğrudan alakalı.
Bağışıklığı düşük bir çocuk zor atlatır.
Bağışıklığı kuvvetli bir cocuk rahatça atlatır.

Back
X