sayın terörist arkadaşım;
sen ne yaptığının farkında mısın? Dünyanın dört bir yanında bütün canları yakıyosun.dağdaydın şimdi bağdakini kovuyosun.sen bir terörist,öldürdüklerin ise şehit...
SELİM/7. SINIF
sevgili terörist,
yaptığının yanlış olduğunu biliyor musun?birisi senin kardeşini,abini öldürse ne yaparsın.yoldan geçerken mayınla ölsen zevk mi alırsın?aileni teker teker öldürseler ne yaparsın?
eğer hala teröristliğe devam edersen askere gelince seni kendim öldürürüm.terörist bey sana sesleniyorum,duyuyor musun?yoluna mayın döşerim ona göre.
HAKAN/5.SINIF
sevgili kardeşim,
inan bana şu işleri bırakırsan tam süper olacaksın.evinde oturmak varken...
anladın sen onu...
TOLGA/4.SINIF
HAYATIN KAYDI
terörist mermisi yarım
çık dışarıya seni vuralım
bak çıkmasan ben gelicem
hayatına son vericem.
5 yıl sonra gelicem
seni vurup geri dönecem
bombaları iyade etcem
hayatına son vericem
ben gelmeden tövbe et
yoksa mezarını seç
sen ölmeden dönmicem
tenhada sıkıştırmaya gelicem
gel tövbe et barışalım
eğer etmessen kapışalım
korkarsan babanı çağırma
ama önce mezarını hazırla
BAHADDİN/4.SINIF
sevgisiz terörist adam,
sana sevgili bile diyemiyorum sevgili dersem yalan söylerim!siz gidin suçsuz masum insanları dövün öldürün bende size sevgili deyim.babababababa!
oldumu şimdi.niye öldürüyorsunuz o insanları?yazımı kötü yazıyorum çünkü güzel yazmayı size layık görmüyorum.size protesto olarak dizi bile yaptılar yayından kaldırıldı.o başka konuda oraya girmeyeyim dizinin reklemında gösteriyor terörden kaç bin kişinin öldüğünü ve kaç bin ytl zarar olduğunu.
niye terörist oldun?kötü bir çocuklukmu geçirdin?tek bir sebep söyle tek bir sebep!!!
RUMEYSA/6.SINIF
çocuklar sandığımızdanda akıllıdır bizimde onlardan öğreneceklerimiz var.
kitabın adı çocuklardan teröristlere mektuplar yukarıda yazdıklarım bu mektupların sadece bir kaçı okumanızı tavsiye ederim sevgiler...