Çocukları arasında 2 yaş olan anneler yardım

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
22 aylık kızım var. Şuan 4 aylık hamileyim kısmetse kızım 27 aylıkken birde oğlum olacak. Şuan kızımın odası ayrı ama beraber yatıyorum onunla. 11 den önce uyumuyor dalana kadar beni istiyor dalması 1 saati buluyor. Gece de 2-3 kez uyanıyor yanında olursam hemen dalıyor. Şimdi yeni bebek gelince ikisiyle beraber aynı odada mı yatmalıyım. Yoksa yeni bebeğe yeni oda yapıp onun yanında mı yatmalıyım. İkisine birden nasıl yetebilirim. Çok kafama takılıyor. Lütfen sizler naptınız sonuç nasıl oldu yardım

Benim küçük doğduğunda büyük 32 aylıkti ve yanımda yatıyordu. Sabah 6.30da işbaşı yaptiigm için uykusuzluğa dayanamıyorum. İlk birkaç ay hep birlikte aynı odada kaldık. 5 aylıktan olunca bebek uyanmamaya başladı. Büyüğe güzel bir yatak aldım, yanında da küçüğün karyolası vardı. 8 aylık gibi ikisini aynı odada yatırmaya başladım. Şimdi küçük 22 aylık, büyük 4.5 yaşında. Gece büyük uyanırsa gelebiliyor ama bu nadir oluyor. Size tavsiyem küçüğü asla yanınıza alistirmayin

Benmkiler ikiz. Öncelikle cocukla yatmaniz basli basina yanlis bunu belirteyim. Bebek gelince kiskanclik krizlerine neden olmamak icin onunla yatmayin. Yeni bebekle yatmaniza da gerek yok . Odasina bebefon koyarsiniz olur biter. Ben 40gunluklerdi ayri oda yaptim odalarinda yatiyorlar kesinliklede almam yataga bnde gitmem cok yanlis buluyorum.

Canım bu durum uzmanlara ve kisilere gore degisiyor fakat ben beraber yatilmasindan yanayim.Hem aninda mudahele icin,senin uykun cok bolunmuyor,hem de cocuklarin uykusu açilmamis oluyor.
6,ayına kadar yok tracy yok ferber herseyi yaptım.Dedikleri gibi de oldu.Taki tv de Super dadı var adı Gozdeydi sanirim , o pedagog hanimı dinleyene kadar.Cocugu istediginiz yerde,zamanda,istediginiz kadar uyuyacak sekilde egitirsiniz , hersey cok yolunda gorunur,fakat onun duygu dunyasinda nelere yol actiginizi asla bilemezsiniz dedi.Orda bitti hersey benim icin pisman oldum,oglumu aldim yanima .1 yasinda beraber yatiyoruz .Daha mutlu simdi.Ben de tabi.
Kızınizi da odaniza alin,bebegi de kendi yataginiza
Doysun kuzular annelerine♥
Zaten özerklesmeye başladıkca onkar kendileri oda istiyorlar

22 aylık kızım var. Şuan 4 aylık hamileyim kısmetse kızım 27 aylıkken birde oğlum olacak. Şuan kızımın odası ayrı ama beraber yatıyorum onunla. 11 den önce uyumuyor dalana kadar beni istiyor dalması 1 saati buluyor. Gece de 2-3 kez uyanıyor yanında olursam hemen dalıyor. Şimdi yeni bebek gelince ikisiyle beraber aynı odada mı yatmalıyım. Yoksa yeni bebeğe yeni oda yapıp onun yanında mı yatmalıyım. İkisine birden nasıl yetebilirim. Çok kafama takılıyor. Lütfen sizler naptınız sonuç nasıl oldu yardım
Inan hepsi dengelenecek çok zor bir süreç Allah yardimcin olsun .simdikten ayrı yatmaya alisin 1 hafta sonra bebeginiz de alisacak

Kızını şimdiden ayır. Odasında yatmayı öğrensin. Geç bile kalmışsın.

6 aya kadar bebeginizle ayni odada yatmaniz en sagliklisi. Buyuk olani yalniz birakmak icin de dogru bir zaman degil gibi sanki. Yenisi geldi ben yalniz kaldim der ki hakli da kotu olur bence :) ben olsam 6 aya kadar 2siyle de beraber.sonra da 2 sini ayni odada yatirirdim.

Back
X