cocuklari ilkokula baslamis tecrubeli anneler

Evli mutlu cocuklu

kelebek
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
90
27
23
37
Benim oglum 1ci sinifa basladi ve cok zorlaniorum cabuk yoruluyorve skilioyor napmaliyim ve okul esyalarina com ozensiz davranioyor normalde cok duzenli olan bi cocuk bide

Öncelikle Allah bağışlasın.daha yeni başladı. bir çok arkadaşı da onun gibi. ben geçen yıl oğlumu çok sıkıştırmıştım şimdi pişmanım.kendi deneyimim çocuk her koşulda sevilmeli.Şimdiden akademik korku yaşamak yerine öğretmenle iletişim halinde olmak daha iyi olabilir.

cok tesekkurler bızde ogrt ırtıbat halındeyız sevgı dıdında cok bı bagırmamız yok aramazda sadece mını cezalar verıorum ama vıcdanım rahat dııl duzelır ıns sız de yazında bıraz rahatladım

arkadasım bende aynı senin drumundayım oğlum 1, sınıfa basladı ve 1 tane de ufak bebegimiz var . bizde çok zorlanıyoruz ama ögretmenimiz çok anlayışlı bu yaslardaki çocukların dikkat sureleri çok kısa oldugu için çok yuklenmiyor çok ödev de vermiyor.1 satır bile yazabiliyorsa yeter çunku çocuklar 5.5 yasında ve el yazısı ile savasıyorlar.bu arada bizimde kalemlerimiz sligilerimiz hep kayboldu demek herkesde durum aynı:KK48::KK25:

arkadasım bende aynı senin drumundayım oğlum 1, sınıfa basladı ve 1 tane de ufak bebegimiz var . bizde çok zorlanıyoruz ama ögretmenimiz çok anlayışlı bu yaslardaki çocukların dikkat sureleri çok kısa oldugu için çok yuklenmiyor çok ödev de vermiyor.1 satır bile yazabiliyorsa yeter çunku çocuklar 5.5 yasında ve el yazısı ile savasıyorlar.bu arada bizimde kalemlerimiz sligilerimiz hep kayboldu demek herkesde durum aynı:KK48::KK25:
İnan bizimde giden esya geri gelmio almaktan yorulduk o birakmaktan yorulmadi

Back
X