canım çok sıkkın hemde çokk bunaldım 3 tane çocugum var kızım8 oğullarımın biri 4biri 3 yaşında hareketliler babalarıda yanımızda olmadıgı için çok hırçınlar
gerek komşular gerekse aile etrafında istenmedigimi hissediyorum ve nedensiz değil binada gün yapacaklar herkese soruluyor annemle aynı binadayız benim yanımda ona soruyorlar ama bana teklif eden olmuyor yapılan toplantılara davet edilmiyorum.
Daha öncede bi konu açmıştım yazın burnumdan getirmişti bi komşum çocukları bahane edip o zaman kiracıydım ama şu an ses çıkartamıyor çünki evi annem aldı...
Karşı komşum ve onun altındaki ikinci çocuk için hayalleniyor ya bide dönüp bana aman sen sakın doğurma 4 napcaksın diyorlar bunasıl saçmalık nasıl terbiyesizlik anlamıyorum
kurban oldugum Rab bim herkese nasip etmiyor sitede bile defalarca tadavi gören bi evlet için maddi manevi herşeyini tüketen onlarca insan var kendiler ikinci çocukları için tedavi görürken kalkıp bunu söylemeliri anlamsız
aile etrafına gelince en yakın örnek kız kardeşim sözlenecek (öz ailem başka semtte oturuyor ) Ablam abim ve erkek kardeşim istenbuldan geliyor ben gitmek istiyorum telde evlerinin yeterince kalabalık oldugu ve çocuklarla bana yer olmadıgı söyleniyor oysa aynı mahallede 3 yakınımız daha var ve ben onlardan birine gitmekti niyetim ama öyle denince gitmedim çok sinirlendim patladım bu sefer herkese yer buluyorsunuzda benmi fazla geliyorum diye çıkıştım ama bir değil iki değil defalardır aynı şeyi yaşıyorum artık çok bunaldım
şanstan eşim gelmişti bende söz günü öglen gittik akşamda herkes dağılırken geri geldik ama gerçekten çok zoruma gitti anlatamam hapsi orda ailem sonuçta ama demekki kırık ekmek tutmuyor ben ne kadar yakın hissetsemde onlar beni bi kuzen gibi görüyorlar