Çocuklarım sebep gösterilerek dışlanıyorum :(

kimsenın kımseye kırılmaya hakkı yok bence, bu canım ciğerimde olsa, kendimde olsam 3 çocuk ıle gezmelere gıdılmesı dogru degıl. ne siz muhabbetten bır keyıf alırsınız ne de karşıda kı. ıkı kelıme konuşmazsınız, evladım birşey kırmasın aman dökulmesın falan dıye tedırgın olursunuz. benım 3 tane çocugum olsa benı ıstemeseler uzulurdum ama kımseye kırılmazdımi haklılar çünkü. bu kreşte çay içip muhabbet etmek gıbı bırşey olur. senın adına uzuldum canım, empatı de yapabılıyorum ama gerçeklerı senın de görup empatı yapmanı dılıyorum. ailene bırşey dıyemem 50 tane çocukta olsa başımın ustunde yeri var gelsınler zaten özlerım ben onları görmesem, ailene kırılabılırsın ama komşularına kırılma.

Ailenizin yaptigi saygisizlik, burda cok haklisiniz.
Ama komsularla olan davetlere gelince, komsularini hakli buluyorum ben. Sizi gunlere davet etmemeleri size deger vermediklerinden degil, cocuklarin hircinligindan. Ki zaten bazi arkadaslarin da belirttigi gibi 3 kucuk cocukla gezmelere gune gitmek kolay olmasa gerek. Sunu unutma ki, onlar senin evladin oldugu icin onlarin butun yaramazliklar sana tatli gelebilir ama komsularin icin gelmez. Her insan evinde yaramazlik eden komsu cocuklari gormeye katlanamayabilir. Bence sen komsularina karsi biraz empati kurmalisin. Bir de siz cocuklariniza hakim olabiliyor musunuz, yoksa komsu evinde de rahat mi birakiyorsunuz bilemem, o da bu konuda goz onune alinmali.
Bu arada, bu forumlarda misafir cocuklari ile ilgili bir baslik var, oraya bir goz atmani, tavsiye ederim, cunku yaramaz misafir cocuklarindan cektiklerini anlatan ev sahibi arkadaslar yorumlar yapmislar.
Bazi arkadaslara katilarak, ya cocuklar buyuyene kadar bir sure misafirligi unutun, ya da kendiniz gibi kucuk cocuk anneleriyle arkadaslik edin. Daha rahat edersiniz diye dusunuyorum.

hadi komşuları anlarım ama ailenizin yaptoğı çok ayıp sizin çocuklarınız bu kadar mı yaramaz ne olursa olsun insan öz kızına torunlarına böyle bişey der mi ya

nasıl olur anlamıyorum yaw insan evladına yer yok der mi kırk kat yabancıya bile sölenmez sen de gitmişsin buna rağmen çocukları bırakıp valla ben olsam asla gitmezdim hem boşver sen kocan evlatların birbirinize yetersiniz canm

Back
X