cocuklarim ve esim

meryem1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
2
0
86
Almanya
merhabalar,

ben 28 yasinda bi bayanim ve 3 cocugum var ilk evliligimden 2 cocugum ve simdiki esimden bi oglum var ama mutsuzum,

aslinda esim iyi birisi bazi huylari var tahammül edemiyorum ama idare etmeyi ögrendim artik,öncellikle kisa bir sekilde hayatimi anlatayim ben ilk esimle severek evlendim daha kücüktüm 17 yasinda tanistim 18 de evledim iki cocugum oldu ama eski esimin alkol sorunu vardi ve son zamanlarda dövme huylari basladi bende ayrildim esimden,cok stressli bi süre sonra simdiki esimle tanistim mantik evliligi olsun dedim ama mutlu degilim cocuk olursa daha farkli olur sandim severim sandim olmadi,hep biseyler rahatsiz etti beni halada ediyor ama bilmiyorum napcemi,ayrilsam ailem ne der etrafimdaki insanlar ne der,cocuklarim ne der diye düsünmekten yoruldum,bana yardim edin lütfen

Nıye sevmıyormusun sımdımı eşini cocuklarınamı kotu davranıyor sanamı ılgı gıstermıyor ıtıcı glen tarafı nedır eının açıklayıcı yazsan daha cok yardımcı olunur

merhabalar,

ben 28 yasinda bi bayanim ve 3 cocugum var ilk evliligimden 2 cocugum ve simdiki esimden bi oglum var ama mutsuzum,

aslinda esim iyi birisi bazi huylari var tahammül edemiyorum ama idare etmeyi ögrendim artik,öncellikle kisa bir sekilde hayatimi anlatayim ben ilk esimle severek evlendim daha kücüktüm 17 yasinda tanistim 18 de evledim iki cocugum oldu ama eski esimin alkol sorunu vardi ve son zamanlarda dövme huylari basladi bende ayrildim esimden,cok stressli bi süre sonra simdiki esimle tanistim mantik evliligi olsun dedim ama mutlu degilim' cocuk olursa daha farkli olur sandim severim sandim olmadi',hep biseyler rahatsiz etti beni halada ediyor ama bilmiyorum napcemi,ayrilsam ailem ne der etrafimdaki insanlar ne der,cocuklarim ne der diye düsünmekten yoruldum,bana yardim edin lütfen

Çocuk olursa severim sandım ne demektir.. O yavrucağı neden kafanızda şüpheler varken dünyaya getirip mutsuzluğunuza ortak ettiniz ki..Bence çok yanlış bir düşünce..
Çocuklarınız,belirli bir düzeniniz varmış, bence eşinizle daha çok vakit geçirin, sevmeye çalışın , tabi ki eşinize karşı ilgi duymadan bir evliliği yürütmek zor olmalı fakat arada çocuklar var..

Son düzenleme:
madem emin değildin ne diye evlendin hadi evlendin ne diye çocuk yaptın:50:

merhabalar,

aslinda esim iyi birisi bazi huylari var tahammül edemiyorum ama idare etmeyi ögrendim artik,öncellikle kisa bir sekilde hayatimi anlatayim ben ilk esimle severek evlendim daha kücüktüm 17 yasinda tanistim 18 de evledim iki cocugum oldu ama eski esimin alkol sorunu vardi ve son zamanlarda dövme huylari basladi bende ayrildim esimden,cok stressli bi süre sonra simdiki esimle tanistim mantik evliligi olsun dedim ama mutlu degilim cocuk olursa daha farkli olur sandim severim sandim olmadi,hep biseyler rahatsiz etti beni halada ediyor ama bilmiyorum napcemi,ayrilsam ailem ne der etrafimdaki insanlar ne der,cocuklarim ne der diye düsünmekten yoruldum,bana yardim edin lütfen

ne gıbı huyları var arkadaşım bıraz konuyu acsanda yardımcı olsak konu cok havada kalmıs

haddime değil seni sorgulamak veya suçlamak sonuç ortada madem mutsuzsun , en iyi çözüm ayrılmak bilemiyeceğim 3 çocuğoun stresi zor, belki şu an depresyondasın, bence git içini bir hekime dök, keyifzissen kesin zaten maddi durmun iyise zayrıl,adamı sevememişsin ,bu işkencedir senin için

Kendini düşünme gibi bir lüksün kalmamış artık sanki ?
Kendinde savaşacak gücü,maneviyatı, maddiyatı buluyorsan ayrıl.
Ama yoksa, o çocuklara yazık etme.

28 yasındasın daha ne cok seyı sıgdırmıssın hayatına 3.cocugu yapmıssın ben 29 yasındayım ılk cocugu zorla yaptım valla
cocuk sorumluluk ıster ınsan bu sorumluluktan korkar ıster ıstemez hatalar bız ınsanlar ıcın mutsuzsan 4.cuyu barı yapma cocuk hıcbır evlılıgı duzeltmez

bence siz bu gidişle daha çok hata yaparsınız..

ilk evliliğinizden canınız yanmış , ikinciyi çok iyi düşünmeliydiniz bir anne olarak 2 çocukla...

şimdi evlendiniz , mantık evliliği olsun dediniz birde çocuk yaptınız yine boşanmayı düşünüyorsunuz...

ortada şiddet varsa , sizi aldatıyorsa , sevmiyorsa , saygı duymuyorsa çocuklarınıza kötü davranıyorsa boşanın ...

ama sorun yok sizin keyfiniz öyle istiyorsa ben EN ÖNCE ÇOCUKLARINIZI düşünmenizi tavsiye ederim ...

en mükemmel aşk sevgi ile evlenen çiftler bile sürekli bunu doruk noktasında yaşamıyorlar.

çocuk oluyor, iş güç bir yerde bölünüyor sevgi. bu çok normal bir şey aslında. senin neyi sevip neyi sevmediğini bilmesi bile

seni sevdiğini gösterir evlilikte bu alışkanlık gibi oluyor. düzeninizi bozmayın bence çocuklarını hayal kırıklığına uğratmayın.

ne diyim simdi,insanin basina hersey gelebiliyor o yüzden genede sükür buraya girmemin sebebi baskalarinin fikriyidi ama yok
kalsin sagolun genede cvplariniz icin,

türk halkiyiz denilcek fazla birsey yok,...

28 yaşındasın üç çocuk iki evlilik maşallah ne diyeyim sana . hadi gençlikte yaptın bir hata evlendin küçük yaşta . ondan boşanıp başkasıyla evlenmek niye anlamadım . atlı mı kovalıyor arkandan . mantık evliliği yaptım mutsuzum diyorsun ben senin sonunu iyi görmüyorum . bence bu evliliğine sarıl . başka arayışlar içine girme bir dur yani yeter .

Back
X