Cocuklarimi benden alicagini soyluyor

bussraster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
150
9
116
Merhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.

Bana kalırsa gerçekten boşanmak isteseydiniz,çoktan bir avukata gider haklarınızı öğrenirdiniz...avukat ta size çocukların annede kalacağı cevabını verirdi zaten...ama bence siz yukarda saydığınız iyi olanakları bırakmak istemiyorsunuz ve burdan da o yönde teselli gibi bir cvp bekliyorsunuz...

Merhaba hanimlar.
Esimle bosaniyoruz. Bosandigimda farkli bi sehire gitmek zorundayim. Biri 27 aylik biri 11 aylik 2 cocugum var. Esimin maddi durumu cok iyi genis aile seklinde yasiyoruz ve cocuklarim aileye cok bagli ve ailede cocuklara cok bagli. Sevgi ilgi alaka had safhada. Bundan memnunum ama bosandigimda cocuklari bana vermicegini soyluyo esim. Hic bisekilde. Onlarin gelecegi burasi sen esyalarini alir gidersin ya da boyle yasamaya devam edersin diyo. Boyle yasamak dedigi kufur hakaret asagilama ve bazen siddet. Hergunum zulum oldu. Ne yapicagimi nasil yapicagimi bilmiyorum. Bi fikir verin nolur.
Bende şuan ayrılık asqmasındayım ama çocuğum yok , çocuğum olmus olsaydı da asla eşime vermezdim çocugumunda bütün haklarını alırdım, kendini düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün öyle bir ortamda o çocuklar nasıl yetişecek

Merhaba hanimlar.
Onun elinde olan bir şey değil. Hakim kadına verir o kadar küçük çocukları.

Çocuklarının her türlü bakımını üstlenecek, mahkeme çocuklarınızı size verir korkmayın, size blöf yapmış aklı sıra... ahh böylelerini yüzüstü bırakıp süründürmek var da...

Hepinize tesekkurler kizlar ama bunlar pek mahkeme kararini takicak yapida insanlar degil. Velayet bana verilse bile elime birakmazlar ya da bana zarar verirler.

="bussraster, post: 53051168, member: 229395"]Hepinize tesekkurler kizlar ama bunlar pek mahkeme kararini takicak yapida insanlar degil. Velayet bana verilse bile elime birakmazlar ya da bana zarar verirler.
Nasıl vermiyormuş hiçbir şey yapamaz. Aileniz ne diyor?

Cocuklar anneye veriliyor, anne genelevde calissa bile. 6 yasina kadar babanin cocuklari yatili alma hakki yok sadece hafta sonu bir gun bir kac saat gorus izni veriliyor, sanirim 2 saat. Onda da sizin nezaketinizde gorur cocuklarini. Yani cocuklarin yaninda siz olursunuz. 6 yasindan sonra ayda iki kez hafta sonlari, subat tatikinde 1 hafta ve uc aylik yaz tatilinde (temmuz ya da agustosta) 1 ay yatili aliyor. Anne ve baba farkli sehirlerde olunca uygulama daha farkli oluyor. Baba ayda iki kez degil de sanirim 1 kez goruyor. Bir avukata danismanizi oneririm. Ancak sunu soyleyim velayeti siz vermediginiz surece o alamaz. Cocuklarla tehdit etmis sizi o kadar.

Allah yardımcınız olsun
İyi bir avukat tutarsanız yol yordam gösterir sanırım
Koruma talebinde bulunsanız
İnşallah herşey gönlünüzce olur

Yaptiklarina sahit bulun, bir iki komsu, kavganiza veya seslerinize sahit olan, fiziksel veya psikolojik siddet gordugunuze korkmadan sahitlik edecek birileri, siddeti belgeleyin, koruma karari cikartin, iyi bir avukat bulun gozu kara kadin dernekleri var cok sukur onlardan da yardim alabilirsiniz, hemen bosanmayacaksaniz bi sure para biriktirin, cok lazim olur, cocuklari yasal yoldan alamaz ancak sizden kacirabilir yine de bunu sonsuza kadar yapamaz ayrica velayetlerini kaybetmis olur, uzun vadede yine de siz kazanirsiniz. Kararli ve sabirli olmalisiniz, umarim kurtulursunuz.

Back
X