Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım yanlış ifade kullanmis olabilirim kusura bakmayın. Ispatimiza sunduk ama hukuk öyle demiyor ışte dava acinca çekişmeli bir süreç işliyor suan bekliyoruz ilk durusma oldu nafaka baglandi hakime hakim ara velayeti bana verdi ankaradan uluslararası mahkeme beni tedirgin ediyorkaçırdın diyen ben değilim kiii.
sen dedin ya eşimin iddiası böyle diye.
ee madem babası elleriyle yolladı sizi, bunu ispat etmen halinde sorun çözülecektir.
avukatın ne diyor bu konuda?
Amin sağolun. Öyle tabi kiAllah yardımcınız olsun kaç yaşında çocuklar
İnşallah sağlıklı bir yol bulursunuz çocukların anneye de babaya da ihtiyacı var onlar ayrılsalar bile..
Thanks:)oo mevzu uzun wovy galiba asıl üyeliği ordan okuyabilirsiniz..
eski konuları o üyelikte var mı bilmiyorum ama..
Ara velayeti bana verdiler ama almanyada babaya vermiş cekismeli oldu. Turkiye hukuki yönden anne hakli diyor. Ama yurt dışı maalesef oranin vatandasi degildi sonradan oldu sanirim ki ona veriyor velayet-i türkiyee kabul etmiyor ama onlarda bizde sizin hukukunuzu tanımiyoryz dioEger boşanma davaniz sonuclanip velayet sizde değilse davranışıniz cocuk kacirmasi olarak gecer.
Nerde yaşıyordunuz?
Düşünmedim değil acikcasi son care o olacak sanirimİlk kez böyle bir yorum yapacağım, televizyona çıkın mağdurum deyin. İşin içine bir iki bürokrat girse çözülür.
eşinle probleminiz neydi?Ara velayeti bana verdiler ama almanyada babaya vermiş cekismeli oldu. Turkiye hukuki yönden anne hakli diyor. Ama yurt dışı maalesef oranin vatandasi degildi sonradan oldu sanirim ki ona veriyor velayet-i türkiyee kabul etmiyor ama onlarda bizde sizin hukukunuzu tanımiyoryz dio
Sesinizin duyulması için en iyi yöntem. Eğer çekinmiyorsanız hiç beklemeyinDüşünmedim değil acikcasi son care o olacak sanirim
size kacirdi diye dava actiysa uzgunum ama hicbi kanitiniz yoksa kacirmis durumuna dusuyorsunuz ben avusturyadayim bundan 18sene once bi yakinim ayni olayi yasadi iki cocugunu alip evi terketti eside dava acti cocuklari kacirdi diye nereye gittiyse polis heryerde buldu cocuklari yine babalarina vermiyordu amaama annenin evi olmadigindan isiözgür olmadiginda bi geliri olmadiginda annebi bakamaz cocuklara diyerekten mahkeme cocuklari babaya verdi anne sonra ortalikta perisan oldu yillar gecti simdi cocuklarim diye hala aglamakta cocuklarsa anneerini gormek istemiyor cunku onlara anlatilan cok baska seyler oldu.. avukatinizi mutlaka iyi tutun savunmasi guzel etkileyici olsunki mahkeme karari ona gore ciksin.. keske turkiyeye gitmektense polise gitseydiniz ulkeyi terketmeseydiniz siginsaydiniz ozaman tamamen siz hakliydiniz ve cocuklarda herzaman size kalir nafakanizi herseyinizi gani gani alirdiniz
Çocuklarım okula gidiyorlar. Ben hatice dediginiz şahıs değilim
Hayir ben hatice değilim bosanmadim daha dava sürüyor. Ben ilk defa giriyorum bu siteye. 2 oglum varhatice değilmisin ?
kaç çocuk var?
boşandınız mı peki siz?