çocuklarımız büyürken evlerimiz ne alemde?

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
42
İzmir
Hanımar benim 4 yaşında kız 15 aylıkta bir oğlum var yazın çocuk odasında yatıyoruz kışın ise oturma odasında klima var orada malum kış.yani ben çocuk olduğundan bu yana odalar arasında dolanıyorum.şimdi çocuk odasına klima taktıp çocukları ayırmak istiyorum.sizde durumlar nasıl.

merhaba Allah çocuklarını bağışlasın.benim de 3.5 yaşında kızım var evim kaloriferli ben odasında uyutuyorum 1 saat uyuyor sonra odama geliyor ben götürüyorum o geliyor sonra üçümüz yatıyoruz tabi kızım durmuyor eşim de kızımın odasına gidiyor genelde kızımın odasında eşim yatıyor bir türlü alışmadı odasına gece köşe kapmaca oynuyoruz resmen

selam..aynı bizim durumumuz..benim oğlumda 2 yaşında.yatağında yatmıyor.babası da olmayacak.yatakta sadece ben ve o olacak.uyuduktan sonra yerine yatırıyorum , ben kapıdan çıkmadan hemen ayağa dikiliveriyor.bir de şu klima çok sıkıntı.bana zaten dokunur.oğluma da iyi gelmiyor ama başka şansımız da yok..

çok zor bir durum bu çocuklar babayı istemiyorlar.iişteen gıcık durum tam yatağına yatırıyorsun ve uyanıyor.daha bu gece geldi yine yanıma ve uyutmadı wc ye gitcem hemen açtı gözleri indi yataktan geliyor peşime birçok yöntem denedim ama olmadı nereye kaadar böyle gidecek.Klimadan başka şansınız yoksa canım napacaksın zamanla alışacaksınız.

Son düzenleme:

sorma bizimki de dün akşam gece uyanmış ben eşimle oğluşun arasında yatıyordum,bana bir tokat attın geç diyor bana..beni diğer tarafa yatırıp babasını yataktan attı resmen..felaket bir kıskançlık var..

kızım şubatta 4 yaşına giricek
evim sobalı 2 oda
mecburen oturma odasında koltukta yatyor
tabi uyuduktan sonra :)
uyurken benle beraber yatakta
yatıyor masal okuma seansı bitince
hanfendinin diğer istekleride bitince uyuyor
uyuudktan sonrada koltuğa geçiriyorum
biz yatarken gece pek uyanmıyor allahtan
çok nadir uyanıp anne yanımda yat demesi

aynı benim kızım babasına sen dit burası annemle benim yatağım diyor.anneci çocuklar böyle işte napalım kızımla uyumakta ayrı güzel onun yanımda nefes alması,minik ellerinin yüzümde olması,bir ayağı da üstümde oluyor ya o zaman yumurup duruyorum

çocuklar her yolu dener ve çok akıllılar gece mutlaka yanınıza gelir ama herkesin kendi yatağını olduğunu ve yatak odasının sadece anne ve babaya ait olduğunu devamlı olarak söylemeniz gerekir yani yatağa gelen aslında sizin çocuklarınız değil yatağa getirten sizsiniz :))))burda tabiki gel benimle yat demiyorsunuz ama aslında siz de çoğunlukla durumdan memnunsunuz ... şimdilik belki sorun değil ama ilerde sorun olabilir ayrıca yataktan baba atılmaz buna kesinlikle karşı durmalısınız yoksa bu ilerde daha da başka isteklere doğru ilerler... evde herkesin yeri ve konumu vardır ve bunu herkes kabul etmelidir...sevgilerle...

katılıyorum....benim kızımda yaklaşık 2buçuk yaşlarında.birkaç gece yarısı uyanıyor.uykulu halde babayı istiyor.baba yanına git diyor.hatta baba ile atıştık.ben yanına götürmemeyi bunu bir alışkanlık haline getireceğini ileride yatağında yatmak istemiyeceğini hatırlatıyorum.kızgınlıkla.çünkü kızım çok ağlayarak yapıyor bunu.birkaç kez ağladı.şimdi az ağlaması ileride daha büyük sorun yaşamaktan iyidir.ben uyanıp yine babaya gitmek istediğinde annecim senin yatağın burası.baba da yatağında yatıyor.herkesin yatağı var.hatice de yatağında nazlı da yatağında yatıyor diyorum.(arkadaşları oluyor)hafiften ağlamaya devam ediyor.sonra uyumaya devam ediyor yatağında.zafer benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…