• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Cocuklarimiza Sınır Koyma....

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.565
0
156
İstanbul
Arkadaslar merhaba,
suan okumakta oldugum kitabı bence tum ebeveylerin okuması gerek.cunku bir cogumuz basta gevsek bir tutum sergileyip cocukla mucadeleye girip sinirleniyoruz--ben daha dogum yapmadim ocakta insallah, ama ogretmenim ben de yasıyorum buna benzer problemler.

kitapta, burda okudugum bazı problemlere yani cocugun anabaabsı ile giriştiği sınırları zorlayıcı hareketlere-karsi nasıl tepki verebileceğimiz konusunda teknikler ogretiyor.
tabi hersey bunlari gercekleştirme.ama cocuklarimiz daha kucukken bunlari hayata gecirmemiz daha kolay nitekim 2 yasından itibaren davranişsal tepki---dayak değil kesinlikle--gösterebiliyoruz.
Sonucta anne sizsiniz sizin dediginiz olmalı sınırlari siz belirlemelisiniz.Nasıl yapacaginizi bilmiyorsaniz bir okuyun derim...

Kitabın adi: "Cocugunuza Sınır Koyma"---Robert j.Mackenzie

Son düzenleme:
Back