- 7 Mart 2008
- 212
- 0
- 33
- Konu Sahibi rainforest
-
ay evet izlemiştim ben bunu çok ilginç ya..
insanlar bu zekayı başka yerlerde kullanmalı bence..
hadi bizler belki atlattık pek yoktu böyle şeyler..teknoloji ilerlemekte gelicek nesil ressmen! tehlike altında..
çok özen göstermeliyiz böyle konularda..!
gerçi düşünmek gerek acaba bu kirli dünyaya masum bi çocuk getirmeli mi??!
Bir de dikkat ettiysen son yıllardaki bebekler minicik olmalarına rağmen acayip agresif.Çocuklar desen mutsuz ve sürekli tv-bilgisayar başıındalar.agresif -asosyal-mutsuz-amaçsızlar.köreliyorlar malesef.
genç kızlar sürekli küfür ediyor çok rastladım serseriler gibi erkeksi tavırla yolda yürüyen kızlara)utanma,büyüğe saygı yok.sürekli mutsuzlar,sürekli özeniyorlar.80 li yıllarda biz de özenirdik ama iyiye ve güzele.
Evet bununla ilgili bir sinema salonunda deney bile yapılmış. Bir salondakiler normal filmi izlerken, diğer salondakilere duyamayacakları ve göremeyecekleri kadar hızlı olarak sürekli şu mesajı vermişler "Patates ye, kola iç." Sonuçta bu mesajın verildiği salonda çok çok daha fazla kola içilip, patates yendiği görülmüş.
Bebeklere ve çocuklara tv izletip temizlik yapan bayanları anlamış değilim ,ileri okul hayatında bu çocuklar derslerde odaklanma sorunu yaşayacaklar, önce anneleri eğitmek lazım
Bebeklere ve çocuklara tv izletip temizlik yapan bayanları anlamış değilim ,ileri okul hayatında bu çocuklar derslerde odaklanma sorunu yaşayacaklar, önce anneleri eğitmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?