Çocuklarımızın Hayatındaki Tehlikeye Dikkattt.Bundan Uzak Durun

rainforest

Ema Parti Tasarım Facebook'ta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
212
0
33
Reklamlarda ve bazı programlarda biz farkında olmadan saniyenin onda biri hızında mesajlar geçiyormuş.Gözümüz görmüyormuş hızlı geçtiği için ama bilinçaltımız algılıyormuş.Bu bir çekir tekniğiymiş hatta bir üniversite hocasının araştırması var.medya bunu bilinçli yapıyor.Bazı reklamlarda,hatta çizgifilmlerde cinselliğe yönlendiren mesajlar çıkıyormuş.Dikkat ettiyseniz toplum olarak duyarsızlaştık.Atalarımıza,değerlerimize,vatanımız a karşı duyarsızlaştırıldı toplumumuz.Yeni nesiller birçok şeyi erken yaşıyor hatta küçük çocuklarda bile değişik eğilimler başladı aileler de aman çocuğum cesur olsun,şöyle olsun diyerek serbest bırakıyor.Merak etmeyin suç oranları artacak Amerika'ya döneceğiz yakında.İnanmazsanız bu yazdığım film tekniğini araştırın birçok ünlü markanın beynimize hükmettiğini şok olarak görün.Google da "subliminal mesaj" diye aratın videolarda ya da görsellerde şok olacaksınız.
xxxxxhttp://www.youtube.com/watch?v=rDwr1-LOHRQ

Son düzenleyen: Moderatör:
ay evet izlemiştim ben bunu çok ilginç ya..
insanlar bu zekayı başka yerlerde kullanmalı bence..
hadi bizler belki atlattık pek yoktu böyle şeyler..teknoloji ilerlemekte gelicek nesil ressmen! tehlike altında..
çok özen göstermeliyiz böyle konularda..!
gerçi düşünmek gerek acaba bu kirli dünyaya masum bi çocuk getirmeli mi??!

ay evet izlemiştim ben bunu çok ilginç ya..
insanlar bu zekayı başka yerlerde kullanmalı bence..
hadi bizler belki atlattık pek yoktu böyle şeyler..teknoloji ilerlemekte gelicek nesil ressmen! tehlike altında..
çok özen göstermeliyiz böyle konularda..!
gerçi düşünmek gerek acaba bu kirli dünyaya masum bi çocuk getirmeli mi??!

sana katılıyorum.ABD ve Rusya bu tekniği yasaklamış ülkesinde.Abuk sabuk tv programları,mantar gibi biten evlendirme programları,şiddet içerikli çizgifilmler...İnsanımızın beynini boşaltıyorlar.

Bir de dikkat ettiysen son yıllardaki bebekler minicik olmalarına rağmen acayip agresif.Çocuklar desen mutsuz ve sürekli tv-bilgisayar başıındalar.agresif -asosyal-mutsuz-amaçsızlar.köreliyorlar malesef.

genç kızlar sürekli küfür ediyor çok rastladım serseriler gibi erkeksi tavırla yolda yürüyen kızlara)utanma,büyüğe saygı yok.sürekli mutsuzlar,sürekli özeniyorlar.80 li yıllarda biz de özenirdik ama iyiye ve güzele.

Bir de dikkat ettiysen son yıllardaki bebekler minicik olmalarına rağmen acayip agresif.Çocuklar desen mutsuz ve sürekli tv-bilgisayar başıındalar.agresif -asosyal-mutsuz-amaçsızlar.köreliyorlar malesef.

genç kızlar sürekli küfür ediyor çok rastladım serseriler gibi erkeksi tavırla yolda yürüyen kızlara)utanma,büyüğe saygı yok.sürekli mutsuzlar,sürekli özeniyorlar.80 li yıllarda biz de özenirdik ama iyiye ve güzele.

aynen canım yeni nesil çocukları öyle..
bu tv bu programları ve çocukların kötüye olan özençleri artarsa bi 20 yıl sonrasını düşünemiyorum bile.bi ışık göremiyorum ben..

Subliminal mesaj.Bende duyduğum da inanamıştım hiç fark etmiyoruz ama izlediğimiz reklamlarda yada dinlediğimiz şarkılarda bu mesajları bilinç altımıza alıyoruz.

Son düzenleme:
kimbilir belki farkında olmadan kaç kez izledik ve izliyoruz bu tip şeyleri.

oldukça şaşırtıcı bir olay gerçekten şaştım kaldım paylaşım için teşekürler

Evet bununla ilgili bir sinema salonunda deney bile yapılmış. Bir salondakiler normal filmi izlerken, diğer salondakilere duyamayacakları ve göremeyecekleri kadar hızlı olarak sürekli şu mesajı vermişler "Patates ye, kola iç." Sonuçta bu mesajın verildiği salonda çok çok daha fazla kola içilip, patates yendiği görülmüş.

Evet bununla ilgili bir sinema salonunda deney bile yapılmış. Bir salondakiler normal filmi izlerken, diğer salondakilere duyamayacakları ve göremeyecekleri kadar hızlı olarak sürekli şu mesajı vermişler "Patates ye, kola iç." Sonuçta bu mesajın verildiği salonda çok çok daha fazla kola içilip, patates yendiği görülmüş.

bir ele geçirmedikleri bilinçaltımız kalmıştı onu da ele geçirdiler...ahh toplum olarak çöküşe az kaldı.dizilerde sürekli mutsuz umutsuz karakterler.bir insanın başına hep mi kötü şey gelir.ahh bir de çoğu kişi kendini kaptırıyo hal böyleyken psikolojiler alt üst.ahhh ah

Bebeklere ve çocuklara tv izletip temizlik yapan bayanları anlamış değilim ,ileri okul hayatında bu çocuklar derslerde odaklanma sorunu yaşayacaklar, önce anneleri eğitmek lazım

Bebeklere ve çocuklara tv izletip temizlik yapan bayanları anlamış değilim ,ileri okul hayatında bu çocuklar derslerde odaklanma sorunu yaşayacaklar, önce anneleri eğitmek lazım

evet size kesinlikle katılıyorum ama konuyu nette biraz araştırdım.
bu programda/ dizide...vs. sanal reklam uygulaması vardır. uyarısı olan bütün programlarda bu tür mesaj yasak degilmiş.

cok yazık ya...

canıım kolaylarına geliyor kadınların.ama bilmiyorlar ki çocukları elden gidiyor.dikkat ettiysen şimdiki bebeler sinirli-sabırsız-doyumsuz-mutsuz ve amaçsız.nedeni bu bilinçaltı mesaj olan tv programları.uzak tutucam ben bebeğimi

Back
X