- Konu Sahibi yenibirumut
arkadaşlar yeni dinlemeye başladığım bir programdan sizleride bilgilendirmek istedim..özel bir radyoda salı ve çarşamba günleri ADEM GÜNEŞ isimli bir pedagog ÇOCUK DEYİP GEÇMEYİN adında bir program sunuyor…aileler telefonla, maille ve sms yoluyla sorular yöneltiyor ve sunucu cevaplandırıyor.. fakat sorular ve açıklamalar çok güzel kesinlikle ilgilenmenizi tavsiye ederim.. ben canlı dinlemiyorum arşiv bölümünden pc me indirdim özellikle ev işi yaparken açıyorum ve dinliyorum..çocuğum daha dünyaya gelmeden onunla ilgili çok güzel bilgiler edindim sadece kendi çocuğum için değil çevremde olan bütün çocukların yaşadığı güncel sorunlar yer alıyor programda…bizim hiç önemsemeyeceğimiz şeyler aslında çocuğun geleceği için bir sorun teşkil ediyor..hayata bir birey kazandırırken ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini daha iyi anladım…eminim her anne mükemmel çocuk için çaba gösterir bu yüzden sizlerinden ilgilenmenizi tavsiye ederim..bazen okuduklarımız hafızamızda kalmayabilir ama dinlediklerimiz daha etkili olabilir…Allah hepimize evlat yetiştirirken kolaylık versin