Çocuklarını döven onlara kötü davranan insanlara gelsin bu yazı..(Alıntıdır)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hava kendi babasının evine giremiyor o kadar cahil bir kadın ki resmen Tuncel in kölesi olmuşlar.

İman yok bu insanlarda çünkü Allah tan korkan bu kadar pisliği örtbas etmez ama bu kara cahiller sürüsü Allah tan değil bu şeytan suratlı Tuncel den korkuyor pehhh vallahi kussam kusmuguma acırım :/

Konuyu burda okudum sabahtan bu yana videoları izleyip gazeteleri okuyorum. Şaşkınlıktan dolayı hala ne söyleyeceğimi bilemiyorum. İnsanın aklının olmaması böyle sonuçlar doğuruyormuş demek ki. Allah islah etsin mi desem beddua mı etsem bilemedim.

BABASI TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLEN MERTCAN....
Hiç düşündünüz mü?
Çocuklarımıza psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken neden bu kadar rahat olduğunuzu?
Yada çocuğunuza öfkenizi kusarken yapmış olduğunuz davranışları; rahatça eşinize, dostunuza, ailenize yapabiliyor musunuz?
Tokat atmayı alışkanlık haline getirmiş birsürü aile gördüm.
İnanın bana çocuğunuza davrandığınız gibi etrafınızdaki diğer insanlara davransanız yanınızda kimse kalmaz.
Peki çocuğunuza neden bu kadar rahat davranıyorsunuz biliyormusunuz?
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Aynı şekilde tepki veremez,sizi terk edemez yada bağırıp çağıramaz.
Sadece susar veya ağlar. 10 dakika sonra gelir hiçbir şey yaşanmamış siz onu hiç üzmemişsiniz kalbi hiç kırılmamış gibi yine boynunuza sarılır.
Siz, size kötü davrananları bu kadar çabuk affediyormusunuz?
ETMİYORSUNUZ!!! Size 10 dakika önce hakaret edip tokat atan birine 10 dakika sonra asla sarılmazsınız. Bağrınıza basmazsınız. Size biran önce sarılsın diye düşünmezsiniz. İçinize dert olmaz kırgınlığınız. Boynunuzu bükmezsiniz. Ama çocuğunuz boynunu büker; siz onu döversiniz ama o sizi affedin diye bekler.
Dayağı yer ama yinede sizi üzdüğünü düşünerek içine dert eder.
Sizi affetmek için sabırsızlanır.
Çocuklar çok masum. Onların bu masumluklarını kullanmayın.
Belki beden olarak size bir şey yapamazlar ama düşünce olarak terk ederler. Ruhlarında derin yaralar açarsınız. Telafisi zor durumlara sokarsınız. Vurmak, hakaret etmek kişinin acizliğindendir. Konuşmak anlatmak için erdem sahibi olmak lazım.
Dilek CESUR

Şu yazıyı okudum içim kan ağladı lütfen çocuklarınıza bağırmayın biz bilemeyiz ama onların dünyasında ne fırtınalar kopuyordur Allah bilir..

Çocuğunu eziyet ederek vahşice öldüren yaratıklara diyecek çok sözüm var ama ban yemek istemiyorum..

Ben de bugün ve bir süredir buna benzer bir konuyu düşünüyorum.. Bir annenin bir babanın birden fazla çocuğu olabilir, birine karşı kötü olsa, biriyle kötü olsa nasılsa diğerleri vardır onun için.. Kötü olduğu çocuğuna mecbur değildir.. Sadece tek çocuğu da olabilir.. Ne de olsa bir çocuktur.. Yanında eşi vardır kendi annesi babası arkadaşları vardır vs.. Ama bir çocuk için sadece 1 anne ve 1 baba vardır ki onlar kötü olduklarında çocuk savunmasızdır.. Çocuğun etrafında başkaları da olsa büyüse çevresi çoğalsa bile hep anne ve baba yönünden eksiktir, mutsuzdur..

Benim annem de bana karşı kötüdür.. 4 kardeşiz.. Hep ayrımcılık yapardı ve sanki ben üveymişim gibi hissediyorum. Üvey olsa adı belli üvey olur.. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.. Ama insan unutmuyor..

Malesef kardeşim de dayakçı bir anne,yeğenlerime çok acıyorum.Bu yazıyı kendisine kopyalasam asla Ksbul etmez de ben anlamıyorum olur,başına gelince anlarsın der beddua eder gibi..çok yazık ya insan nasıl kıyar :KK43:

Malesef kardeşim de dayakçı bir anne,yeğenlerime çok acıyorum.Bu yazıyı kendisine kopyalasam asla Ksbul etmez de ben anlamıyorum olur,başına gelince anlarsın der beddua eder gibi..çok yazık ya insan nasıl kıyar :KK43:
Şikayet edin

bu tür haberler ciddi anlamda psikolojimi etkiliyor gidip o çocukları ve getirip bağrıma basasım geliyor bu imkansızlaştıkça depresyona giriyorum üç yaşındaki bir yavrunun annesi olarak..

Ben de böyle bir konu açmak istiyordum. Son günlerde yaşanan bu olaylar beni çok kötü etkiliyor.
Önce Ceren Damar olayı. Kopya çekerken yakalan hukuk öğrencisi nasıl bir kinle bir araştırma görevlisini öldürür aklım almıyor.
Sonra Mertcan olayı. Hiç sevilmeden ölen bir melek o kadar canımı acıttı ki. Bir kere saçını okşayan olmamıştır diye günlerce fotoğrafını okşadım.
Avmye terk edilen Hamza oğlumla aynı yaşta. Onun yerine oğlumu koydum. Tek başına kalsaydı ne yapardı onu düşündün kahroldum.
Palu ailesi de tuz biber oldu.
Ülkede adalet kalmadı insan kalmadı. Birbirimizi sevmiyoruz. Şiddet her yerde.
Oğlumun geleceğini düşünüyorum ve onu bu dünyaya getirdiğim için pişman oluyorum. Karşısına kimler çıkacak kim bilir.
Bu sevgisizlikle bu toplum nasıl düzelecek?

Ya bir de ben Müge'yi izlemedim de o adam hala nasıl çıkıyor tvye? Neden tutuklanmıyor?

Devletin bu tip aile çocuklarını korumaya Yönelik Politikaları Olmalı diye düşünüyorum.
Mekanı cennet olsun yavrunun.

Ya bir de ben Müge'yi izlemedim de o adam hala nasıl çıkıyor tvye? Neden tutuklanmıyor?

Sanırım şöyle, bunlar sürekli o hasımlarımız dedikleri aileden kaçıyoruz diye il il gezip durdukları için bütün bu vakalar farklı savcılıklarda farklı dosyalarla açılmış birleştirilmemiş. Daha önce ifade veren cinayetleri anlatan Havva zaten yalan ifade verdim diye ifadesini geri çekiyor. Ortada ne ceset var ne başka birşey o yüzden davaları sürüyor hala.

Çocukların istismarı konusunda da Tuncer sürekli başkalarını suçluyor mesela yıllar önce kendi çocuğu bi keresinde yarım saatliğine kaybolmuş bulanlar polise teslim etmişler tabi karakolda çocuğun üzerinde iğne izleri vs. Çıkınca bunlar karı koca tutuşuyorlar. İstismarla suçlanmasınlar diye apar topar Esra Ceyhan'a çıkıp çocuğumuzu maskeli kişiler kaçırdı iğneyle işkence etti geri bıraktı diye gündemi meşgul ediyorlar aylarca.

Pislik adam instagrama girmiyorum iki gündür görünce dayanamiyorum nasıl insan bunlar ya öyle adama çocuk bırakan kadinada yazıklar olsun bu ülkede boyle rahat davranmalarini sağlayan adaletede yazıklar olsun az caydırıcı cezalar olsa kimse pislik yapamicak allahım öyle insanlara çocuk vermesinn insallah

Kızlar az önce haberlerde MERTCAN ı öldüren caninin ifadesini gösterdiler. Ders çalışmıyor vs bunların hepsi bahaneymis çocuğu eski karısına benziyor diye öldürmüş :KK57:

İnanın şok oldum gerçekten bir insan evladına bu vahşeti bu dehşeti sırf annesine benziyor diye nasıl yapar bu çocuğu kadın kendi evinden getirmedi ya nasıl şeytanlaşmış bir topluma dönüştük biz:skandal:

Hiç düşündünüz mü?
Çocuklarımıza psikolojik ve fiziksel şiddet uygularken neden bu kadar rahat olduğunuzu?
Yada çocuğunuza öfkenizi kusarken yapmış olduğunuz davranışları; rahatça eşinize, dostunuza, ailenize yapabiliyor musunuz?
İnanın bana çocuğunuza davrandığınız gibi etrafınızdaki diğer insanlara davransanız yanınızda kimse kalmaz.
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Sadece susar veya ağlar. 10 dakika sonra gelir hiçbir şey yaşanmamış siz onu hiç üzmemişsiniz kalbi hiç kırılmamış gibi yine boynunuza sarılır.
ETMİYORSUNUZ!!! Size 10 dakika önce hakaret edip tokat atan birine 10 dakika sonra asla sarılmazsınız. Bağrınıza basmazsınız. Size biran önce sarılsın diye düşünmezsiniz. İçinize dert olmaz kırgınlığınız. Boynunuzu bükmezsiniz. Ama çocuğunuz boynunu büker; siz onu döversiniz ama o sizi affedin diye bekler.
Belki beden olarak size bir şey yapamazlar ama düşünce olarak terk ederler. Ruhlarında derin yaralar açarsınız. Telafisi zor durumlara sokarsınız. Vurmak, hakaret etmek kişinin acizliğindendir. Konuşmak anlatmak için erdem sahibi olmak lazım.
Dilek CESUR

Şu yazıyı okudum içim kan ağladı lütfen çocuklarınıza bağırmayın biz bilemeyiz ama onların dünyasında ne fırtınalar kopuyordur Allah bilir..

Çocuğunu eziyet ederek vahşice öldüren yaratıklara diyecek çok sözüm var ama ban yemek istemiyorum..
Ahh ahhhh çocuk meselesi benim içimde derin bir yaradır birisi çocuk dendiğinde burnumun direği sızlar.Yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum bazı mahluklar da elindekilerinin kıymetini bilmezler ne yaman çelişki öyle değil mi ?

Ahh ahhhh çocuk meselesi benim içimde derin bir yaradır birisi çocuk dendiğinde burnumun direği sızlar.Yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum bazı mahluklar da elindekilerinin kıymetini bilmezler ne yaman çelişki öyle değil mi ?
Herkesin bir sınavı var dünyada evlat sahibi olmak isteyen insanların sabır ve tefekkür ile evlat sahibi olanların merhamet ve vicdanıyla..

Siz sabrederek bu sınavı geçersiniz ama bir çok ebeveyn merhamet ve vicdan sınavından geçemiyor ve binlerce milyonlarca çocuğun hayatı kayıyor :(

O kadar üzüldüm ki şu çocuğa kurban olduğum beni kurtarın der gibi onun gözündeki sessiz çığlıkları gördükçe insanlığımdan utandım..

Hiç düşündünüz mü?
Çünkü O SİZE MUHTAÇ!
Dilek CESUR

Ki Mertcan bunları bile yapamaz artık..

Yüreğim dağlandı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X