Çocuklarıniz için herseyi göze alırmısınız m

Umarim birgun cocuklarini yanindan çiğlik cigliga gittinigini izlemek zorunda kalmassin ben yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum onlarsiz nefes bile alamiyorum bu tavirlariniz kirici

Çocuklar nerde ki?

Babaları 10 yıldır görmüyor demediniz mi siz?

Ya beni itti mi itiyor, bi de tipim değil biliyor musun (Ben de dünya güzeliyim ya zaten skladja) :KK70:

Mr. Robot izlemediysen kesinlikle izlemelisin, ne desem spoiler olur şimdi de mimik mi görmek istiyorsun, dibine kadar mimik, konu mu istiyorsun saran bir konu, yakışıklılık mı? O kısım farklı bir tat diyelim. :KK70:

Neyse konu dışından şut yemeden kaçayım ben; Behlül kaçar :KK70:

senin tavsiyeni dikkate alip basladim mr robota.Cok tesekkür ederim gangsta!

Korkarım ki birazdan tecavüzcü Coşkun filanda konuya dahil olabilir..yarı eski türk filmi yarı yeni vasat dizilerden araklanmis bir konuya ne yazılır ki..

Umarim birgun cocuklarini yanindan çiğlik cigliga gittinigini izlemek zorunda kalmassin ben yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum onlarsiz nefes bile alamiyorum bu tavirlariniz kirici
Ama sosyal medyada veliahtla konusuyorsun yemek ye bence hic inandirici gelmedi insanlara duygu somurusu yapmaktan ne anliyorsunuz konu aciyorsun bari cocuklari katma

Aman Sakın ha eğilerek yer silmeyin. Ev sahibi Nuri Alço'ya bağlayabilir 😄😄

Mrhblar buraya yeni katildim nerden baslasam bilemedim 2 çocuğum var ve babasi cocuklarini istemiyoken 10 senedir gormuyorken veleyat davasiyla sartlari uygun oldugundan ona verilmesine karar verildi babasidir diyemiyorum çünkü siddet yuzunden ayrildim ve hic ilgilenmedi cocuklarinla carem yok maddi durumumda iyi degil dava acmak icin ben bir villada hizmetcilik yapiyorum ve evin büyük veliahti asik olamayan zengin kariyer sahibi fazlaca yakisikli egitimli vede güçlü bir karektere sahip biri 10 senedir orda calisiyorum ve varligindan 6 ay once haberim oldu beni ilk gördüğü andan beri takinti haline getirdi istemedim dogal olarak davul bile dengi dengine konuyu buraya bagliyorum bana yardim edebilicek tek kisi bu ve ben yardim isteyemiyorum karsiliginda ne ister azbucuk tahmin edebilirsiniz ama öyle de biri degil hic bi sekilde beni rahatsiz etmedi ama cikmazdayim sizce yardim istemelimiyim?
Hangi dizi bu?

Back
X