Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asrın araf çok şık bir isim maşallahkızım: Asya
oğlum: Asrın Araf
![]()
Asrın araf çok şık bir isim maşallah
Gerçekten bayıldım rica ederim ilerde kizlar peşini birakmaz heralde karizmatik cokisimler beğenilince anneler çok mutlu oluyor.. çok teşekkür ederim![]()
Doktora çıktınızmı benimde yumurtalarımda sorun vardı klomenle kaldımBebek isteyen biri olarak hem her ay umut içinde hamile kalmayı bekliyorum hem de ne isim koyarım olsa diye düşünüp kendimi mutlu ediyorum sizler ne isim koydunuz çocuklarınıza arkadaşlar?
Gerçekten bayıldım rica ederim ilerde kizlar peşini birakmaz heralde karizmatik cok
Doktora çıktınızmı benimde yumurtalarımda sorun vardı klomenle kaldım
bilmiyorum ben atandığımda da ilk maaşımla kurban keseceğim dedim olmadı ne yazık ki iyi bir puan aldığım halde atanamadım o yüzden daha adak falan da adamak istemiyorum hiçbir konu için bakalım bir sağlık problemim yok ama stres ve sıkıntıdan dolayı 7 aydır istiyoruz olmadı en son hamile sandım kendimi gebelik testinde pozitif ama kan testinde negatif çıktı 22 günüm geçti sonra adet oldum şimdi umudum şubata diyorumBebek istiyosanız aslında adak adayabilirsiniz yaradan Muhammed ismi hürmetine sizede nasip olur işaallah
stresten hamile kalamıyorumDoktora çıktınızmı benimde yumurtalarımda sorun vardı klomenle kaldım
bilmiyorum ben atandığımda da ilk maaşımla kurban keseceğim dedim olmadı ne yazık ki iyi bir puan aldığım halde atanamadım o yüzden daha adak falan da adamak istemiyorum hiçbir konu için bakalım bir sağlık problemim yok ama stres ve sıkıntıdan dolayı 7 aydır istiyoruz olmadı en son hamile sandım kendimi gebelik testinde pozitif ama kan testinde negatif çıktı 22 günüm geçti sonra adet oldum şimdi umudum şubata diyorum
amin canım inşaallah umudumu kaybetmedim zatenhemen olacak diye bir şey yok, hiç stres yapma.. vardır bir zamanı inşAllah
sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı annesini babasını çok seven çok saygılı akıllı uslu bir evlat olur inşaallah sizlerde onun hep yanında olursunuz inşaallah kendim için hep böyle dua ediyorum sizin içinde canı gönülden isterimAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başına olsun bnde 1 bucuk ayligim
bilmiyorum ben atandığımda da ilk maaşımla kurban keseceğim dedim olmadı ne yazık ki iyi bir puan aldığım halde atanamadım o yüzden daha adak falan da adamak istemiyorum hiçbir konu için bakalım bir sağlık problemim yok ama stres ve sıkıntıdan dolayı 7 aydır istiyoruz olmadı en son hamile sandım kendimi gebelik testinde pozitif ama kan testinde negatif çıktı 22 günüm geçti sonra adet oldum şimdi umudum şubata diyorum