Doğuma Hazırlık Çocuklarınıza Ne İsim Koydunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Bebek isteyen biri olarak hem her ay umut içinde hamile kalmayı bekliyorum hem de ne isim koyarım olsa diye düşünüp kendimi mutlu ediyorum sizler ne isim koydunuz çocuklarınıza arkadaşlar?

Ben erkek olsa Ömer Furkan ya da Talha düşünüyorum kız olsa bilemedim belki Bennu Hüma olabilir

Merhabalar..Bizim eşimizle adagımız vardı erkek çoçugumuz olursa ismi Muhammed koyacacağız diye Elhamdülillah duamız kabul oldu tontinimizin adı Muhammed.

Bebek istiyosanız aslında adak adayabilirsiniz yaradan Muhammed ismi hürmetine sizede nasip olur işaallah

Bebek isteyen biri olarak hem her ay umut içinde hamile kalmayı bekliyorum hem de ne isim koyarım olsa diye düşünüp kendimi mutlu ediyorum sizler ne isim koydunuz çocuklarınıza arkadaşlar?
Doktora çıktınızmı benimde yumurtalarımda sorun vardı klomenle kaldım

Bebek istiyosanız aslında adak adayabilirsiniz yaradan Muhammed ismi hürmetine sizede nasip olur işaallah
bilmiyorum ben atandığımda da ilk maaşımla kurban keseceğim dedim olmadı ne yazık ki iyi bir puan aldığım halde atanamadım o yüzden daha adak falan da adamak istemiyorum hiçbir konu için bakalım bir sağlık problemim yok ama stres ve sıkıntıdan dolayı 7 aydır istiyoruz olmadı en son hamile sandım kendimi gebelik testinde pozitif ama kan testinde negatif çıktı 22 günüm geçti sonra adet oldum şimdi umudum şubata diyorum

Doktora çıktınızmı benimde yumurtalarımda sorun vardı klomenle kaldım
stresten hamile kalamıyorum:( atama stresi var bir de dırdır eden bir elti şuan çok konuşan kaynana kaynata yanımda

bilmiyorum ben atandığımda da ilk maaşımla kurban keseceğim dedim olmadı ne yazık ki iyi bir puan aldığım halde atanamadım o yüzden daha adak falan da adamak istemiyorum hiçbir konu için bakalım bir sağlık problemim yok ama stres ve sıkıntıdan dolayı 7 aydır istiyoruz olmadı en son hamile sandım kendimi gebelik testinde pozitif ama kan testinde negatif çıktı 22 günüm geçti sonra adet oldum şimdi umudum şubata diyorum

hemen olacak diye bir şey yok, hiç stres yapma.. vardır bir zamanı inşAllah

Kaynanamgil bir aydır yanımdalar bir ay daha kalacaklar ama kaynatamı hiç memnun edemezsin sürekli moral bozar kaynanam aşırı çok konuşur ben akşamları sinirimden ağlarım eltim oldu tam düşman atanamadığım için seviniyor şimdi de hamile falan da kalamadım ya henüz ona da seviniyordur kesin

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı başına olsun bnde 1 bucuk ayligim
sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı annesini babasını çok seven çok saygılı akıllı uslu bir evlat olur inşaallah sizlerde onun hep yanında olursunuz inşaallah kendim için hep böyle dua ediyorum sizin içinde canı gönülden isterim

Çok d

Çok dert etmeyin sttess sürekli beklenti hamile kalmayı zorlaştırır..şu anlamda adak dedim birazda araştırırsanız muhammed ismi konulsun diye yaradanın bu duaya icabet ettiği söleniyor.Aslında şöyle namaz kılıp duasını etmek gerek ..İlışkiyr başlarkende besmele çekmeyi siz ve eşiniz unutmayın (içinizden tabiki) gerisi hayırlısı artık

Back
X