Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizin ellerinden benim için öpün :)Ayrı anne babanın kızıyım ve babamla görüşmüyorum hiçte aramaıyroum yokluğunu sağ olsun annem hem anne hem baba oldu bize annem çok bilinçli ve iyi bi anne olmasaydı baba özlemi çekerdik elbet ama annem bize hiç hissettirmedi dört kardeştik dördümüzfe okuduk evlendik annem asgari ücretle kirada olmamıza rağmen ev temizledi merdiven sildi yeri geldi un çuvalı bile taşıdığını hatırlarım kamyon boşaltmışlığı bile vardır ama büyüdük dünyadaki en güzel en iyi anneye sahibim![]()
Annenizin ellerinden benim için öpün :)
Ayrı anne babanın kızıyım ve babamla görüşmüyorum hiçte aramaıyroum yokluğunu sağ olsun annem hem anne hem baba oldu bize annem çok bilinçli ve iyi bi anne olmasaydı baba özlemi çekerdik elbet ama annem bize hiç hissettirmedi dört kardeştik dördümüzfe okuduk evlendik annem asgari ücretle kirada olmamıza rağmen ev temizledi merdiven sildi yeri geldi un çuvalı bile taşıdığını hatırlarım kamyon boşaltmışlığı bile vardır ama büyüdük dünyadaki en güzel en iyi anneye sahibim![]()
Ayrı anne babanın kızıyım ve babamla görüşmüyorum hiçte aramaıyroum yokluğunu sağ olsun annem hem anne hem baba oldu bize annem çok bilinçli ve iyi bi anne olmasaydı baba özlemi çekerdik elbet ama annem bize hiç hissettirmedi dört kardeştik dördümüzfe okuduk evlendik annem asgari ücretle kirada olmamıza rağmen ev temizledi merdiven sildi yeri geldi un çuvalı bile taşıdığını hatırlarım kamyon boşaltmışlığı bile vardır ama büyüdük dünyadaki en güzel en iyi anneye sahibim![]()
Benim için de öpün lütfen, Allah sizi ona onu da size bağışlasın.
Konuyla ilgili olarak da ; sanırım yaşadıklarınız çok ciddi şeyler , çünkü hiçbir kadın hele de bebeği varsa boşanmayı düşünmez.
Hiç birşey olmaz çocuk hissetmez diyemeyiz. Ama inanın bir çocuğu anne baba kavgası ve huzursuzluğu kadar kötü etkileyecek birşey yok. Birarada kötü olacaklarına ayrı ayrı iyi olsunlar.
Eş olarak kalmayacak ama anne baba olarak eski eşinizle her zaman irtibat halinde olacaksınız .
Maddi olarak mutlaka çalışmalısınız bir miktarda nafaka öder eşiniz sonrasında da hem Çalışır küçük bir ev tutar bebeğinizle birlikte yasarsınız.
Küçük bebeğiniz varken sizi ayrılmaya iten sebep ne ?
Bir şans daha veremez misiniz ? Sonuçta bebeğiniz daha çok küçük ve yalvarıyorsa beşki de eşiniz hatalarını telafi edecek .Çalışıyorum bebegime tek basima bakabilirim.
Bosanma sebebine gelince ailesini on planda tutması zamaninda beni ailesine ezdirmesi. Su an yalvarıyor gerekirse ailemi sileyim diyor ama herşey için çok geç. Ben de yılların birikimi var istemiyorum artık.