• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklu ev kadinlar.

herşeyi geçtim hadi.. Bu konu nedir Allah aşkına..
Aynen.

Ilkine "hic ilgilenmek canim istemedi" diyo,2nci icin konu acmis.
Hey Allahim.

Ayrica herkes daralabilir zaman zaman;kimse burda mikemmel anneciligi oynamiyor. Ama anlatis tarzi cok garip konu sahibinin. Carsilara gidemiyorum, tum gun tv izlettim falan...

7 aydir evde iki çocuğa bakıyorum saçlarım dustan çıkınca kendi kendine ev Topuz’u oluyor :)

Çalışırken herşey daha kolay daha düzenliymiş. İnsan kendine vakit ayırıyor kuaföre kahveye gidiyor çocuk vızıltısı olmadan iki satır sohbet edebiliyor.
Sanırım ben beceremedim ev Anneliğini :) çalışan anne forever deyip dört gözle ise döneceğim günü bekliyorum

İlla parka mı götürmek gerekli. Farkındaysanız peşimden bile gelmesin diyor küçücük bebek ne anlar annesi nereye giderse oda oraya gitmek ister tabiki.. ben yüzeysel yorum yapmıyorum siz yüzeysel okuyorsunuz malesef.. zor geliyorsa bunları aşmak için mücadele etmesi gerekli.. çünkü o bebek artık onun hayatında ve yapacağı aktiviteleri birlikte yapsalar ikiside çok mutlu olacak aslında. Benim de iki yaşında oğlum var herşeyimi ona göre ayarlıyorum.. çok şükür Allah evlat vermiş daha ne isteyebilirim ki..
Dogurmasaydiniz cok yüzeysel geldi.

Kadın bir yerde sıkınti olduğunu anlamış olmali ki konu acmis siz ne yapiyosrunuz demis.
Yapmasaydin, etmeseydin, doğurmasaydinla olmuyor o iş.
Insan bu sonucta.
Ufacıkta olsa destek görebilecegi kimsesi yok belki de.
Insan her an cok verimli, her an cok anlayısli ve mukemmeliyetci olamıyo.
Her insanin hayati, her insanin standartlari ve ruh hali bir değil ne yazık ki.

Bi tık daha yapıci olup pembiş düslerden uyanmakta fayda var.
Çok şükür empati içeren bir yorum yapilmis.

Ben 2 çocukluyum
Hem de hiç tek çocuklu olmadım,direkt ikiz sahibi oldum.
Bunalımsa alasını yaşadım.
Zaman zaman yıldığım da oldu.
Ama onlarla "az" ilgilendiğimi düşündüğüm günlerde hep vicdan azabı çekmişimdir.
Sizi hem anlıyorum,hem anlamak istemiyorum.
Bence kendinize de bu kadar acımasız olmayın.
Alın çocuğunuzu çıkın dışarı,yaz da geldi, hava güzel,gezin,gezdirin.
Bu kadar 'kafayı yemek' yersiz.
Herkesin çocuğu var.

Vee
O açtığınız 'ikinci çocuk planlı' konuyu gördüm,çok şaşırdım.
Tüm iyi niyetim söndü bir anda................................

Hayretle okudum yazdiklarinizi inanamadim.
Bendede allahim bagislarsa üc tane evladim var hepside kücükler henüz. Sizin yasadiginiz duygulari asla yasamadim. Bazen tabikide cok üzdükleri anlar oluyor ama onlar benim evlatlarim canim kanim ve hepside bana muhtac yaslari kücük oldugundan dolayi. Ben kendimi hazir hissetiyimde anne olmaya karar verdim ve anne olmayi cok sevdim. Pesimden pitir pitir gelmeleri dünyanin en güzel hediyesi bence. Beni cikarsizca tertemiz seven minnacik üc yüreye sahibim ve asla aklimdan bugün onlara bakmak gelmedi icimden demek gecmedi.
Oyuncak bebek almadinizki keyfiniz gelince bakip keyfiniz gecince bakmicam diyesiniz.

Cocuktan da kaynaklanuyor.oglum 7 yasinda hala aynii..cok yoruluyordum.
Kizim dogdu snki ilk kez rahat annelik yasadim.mizac
Ben de kendime cocuklarima yetemiyorum esim yardim ediyor.
Ama küstüm oynamiyorum demiyorum.
Biraz bencilce olmus.
O cocuk dogarken seni mi secti .sen dogururmak istedin.
Bunabilirsin ama basindan savuramazsin.

Bilmiyorum kizlar bugun cok yorgunum. Okadar mizliyor. Bende insanim.. boguldum resmen
Hayir bende insanim degil sadece ve tek annesinizzz.kendinizi toplayin.cocuvunuza yansitmayin.uzulun bunalim takilin ama cocuvu ihmal etmeyinnn
Tanidik biriletini davet edin,siz cikin parka gifin falan

11 aylık oğlum var 11 aydır tek seferde 5 saat bir kez uyuyabildim geriye kalan tüm günler 2-3-2 saat olarak devam etti son 3 aydır salgınlar hastalıklar diş çıkarma ile uğraşıyoruz
Örnek:dün gece 02:40 civarı uyudu uyurken 6-7 kez mızmızlandı ve sabah erkenden kalktı temizlik yaparken bitene kadar ağladı(süpürge ve kucak istedi)oyalayıp iş yaptım bitirdim ilgilendim ve daha yeni uyudu..
Benim halim mi yorgun,uykusuz halsizim..
Ama aklımdan ilgilenmeyeyim diye bir şey geçmiyor mecburuz çünkü bile isteye doğurduk..
Şurda 2-3 yıla daha rahatlarız.

Back
X