çoğu anne bakamaz diye bebeklerini babasıyla başbaşa bırakmıyor.nce bizler eşimize güvenmeliyiz ki eşlerimiz sorumluluk alabilsinler.
yapamaz,bakamaz diye bişey yok,tamam kadınlarda içgüdüsel bi annelik var ama çoğumuz bebek bakımını yaşayarak öğreniyoruz.ben doğumumdan 3 gün sonra bebeğimle başbaşa kalan bir anneyim.yanımda ne annem vardı ne de k.validem.3 günlük bebek nasıl yıkanır bilmiyordum bile.ama başa gelen çekilir misali yaptım,yapmak zorundaydım.(eşimle beraber yıkadık yani yaptık derken

)hiç bir zamanda eşime sen erkesin yapamazsın demedim.oğlum 5 yaşında ve eşimin en az benim kadar hakkı vardır bu günlere gelmesinde.bir takım nedenlerden dolayı sadece 2 ay emzirebildim oğluşumu.eşimde mamasını hazırlayıp veriyordu,15 günlükten itibaren altını değiştiriyor uyutuyordu.
lütfen babalarımıza da fırsat verelim,önce biz onlara güvenelim ki onlarda bizlerden kuvvet alsınlar kendilerine inansınlar.gerçi erkeğinde istemesi önemli babalığı akşamdan akşama eve gelip çocuklarını sevmekle oluyormuş sanan erkek de az değil ne yazık ki

((