Çocuklu kadının gezme sorunsalı

valla canım eşin ben bakarım diyosa bence hiç düşünme çık arkadaşınla buluş.nihayetinde babası yabancıya da bırakmıyosun.bebeğin emiyor tmm ama 9,5 aylık ve ek gıda veriyosunuzdur.acıkınca babası doyurur karnını bebişinin.

biz anneler de arada kendimize vakit ayırabilmeliyiz ki psikoloj,k olarak deşarj olabilelim .bu durum inan pozitif olarak çocuklarımıza geri dönüyo.

benim oğlum 5 yaşında ve doğduğu andan itibaren kendime özel zamanlarım vardır(gezme,alışveriş,arkadaş toplantıları)sağolsun eşim bu konuda fazlasıyla anlayış gösterdi.

birde bu gibi zamanlar bebekle babanın yakınlaşması açısındanda olumlu oluyo.oğlumla babasının arasında çok güzel bir bağ oluştu:128:

Hayir cocugunu yaninda gotursen ne oluyor ki. Benim arkadasimla ben cocugu varken gorusuyorum. Cocugu bir yasinda. Gayette akilli akilli oturuyor arabasinda.

valla canım eşin ben bakarım diyosa bence hiç düşünme çık arkadaşınla buluş.nihayetinde babası yabancıya da bırakmıyosun.bebeğin emiyor tmm ama 9,5 aylık ve ek gıda veriyosunuzdur.acıkınca babası doyurur karnını bebişinin.

biz anneler de arada kendimize vakit ayırabilmeliyiz ki psikoloj,k olarak deşarj olabilelim .bu durum inan pozitif olarak çocuklarımıza geri dönüyo.

benim oğlum 5 yaşında ve doğduğu andan itibaren kendime özel zamanlarım vardır(gezme,alışveriş,arkadaş toplantıları)sağolsun eşim bu konuda fazlasıyla anlayış gösterdi.

birde bu gibi zamanlar bebekle babanın yakınlaşması açısındanda olumlu oluyo.oğlumla babasının arasında çok güzel bir bağ oluştu:128:

Kesinlikle haklisin böyle kendimi yemektense kafam rahatlasın minik erkekim de rahat etsin bende ;)

eşin bakarım sen git gez dolaş diyorsa bu fırsatı hiç kaçırma.ben 3 çocuk büyüttüm odun kocamdan bir defa bile böyle birşey duymadım:23:anlayışlı kocan varmış için rahat olsun 3 saatten birşey olmaz canım:31:

benimkide 5 aylık ve daha hiç bırakmadım aslında eşim evdeyken haftada 3 gün spora gitmek istiyorum ama güvenemiyorum :

çoğu anne bakamaz diye bebeklerini babasıyla başbaşa bırakmıyor.nce bizler eşimize güvenmeliyiz ki eşlerimiz sorumluluk alabilsinler.

yapamaz,bakamaz diye bişey yok,tamam kadınlarda içgüdüsel bi annelik var ama çoğumuz bebek bakımını yaşayarak öğreniyoruz.ben doğumumdan 3 gün sonra bebeğimle başbaşa kalan bir anneyim.yanımda ne annem vardı ne de k.validem.3 günlük bebek nasıl yıkanır bilmiyordum bile.ama başa gelen çekilir misali yaptım,yapmak zorundaydım.(eşimle beraber yıkadık yani yaptık derken :D )hiç bir zamanda eşime sen erkesin yapamazsın demedim.oğlum 5 yaşında ve eşimin en az benim kadar hakkı vardır bu günlere gelmesinde.bir takım nedenlerden dolayı sadece 2 ay emzirebildim oğluşumu.eşimde mamasını hazırlayıp veriyordu,15 günlükten itibaren altını değiştiriyor uyutuyordu.

lütfen babalarımıza da fırsat verelim,önce biz onlara güvenelim ki onlarda bizlerden kuvvet alsınlar kendilerine inansınlar.gerçi erkeğinde istemesi önemli babalığı akşamdan akşama eve gelip çocuklarını sevmekle oluyormuş sanan erkek de az değil ne yazık ki:(((

Hayir cocugunu yaninda gotursen ne oluyor ki. Benim arkadasimla ben cocugu varken gorusuyorum. Cocugu bir yasinda. Gayette akilli akilli oturuyor arabasinda.

canım önemli olan tek dışarı çıkıp hava alması bende 3.5 yaşında kız annesiyim çok iyi anlıyorum arkadaşı insan evde bunalıyor hava almak istiyor çık gez arkadaşım.
Kocanda çocuğuyla baş başa kalsın.

canım elbetteki bakar o onunda canı biraz zorlansada ne olabilirki?
hem bebeğinde alışmalı babası ile yalnız kalmaya bence hiç dert etmemelisin...

Ne acıdan güvenmiyorsun tatlim

güvenlik konusunda canım

çoğu anne bakamaz diye bebeklerini babasıyla başbaşa bırakmıyor.nce bizler eşimize güvenmeliyiz ki eşlerimiz sorumluluk alabilsinler.

yapamaz,bakamaz diye bişey yok,tamam kadınlarda içgüdüsel bi annelik var ama çoğumuz bebek bakımını yaşayarak öğreniyoruz.ben doğumumdan 3 gün sonra bebeğimle başbaşa kalan bir anneyim.yanımda ne annem vardı ne de k.validem.3 günlük bebek nasıl yıkanır bilmiyordum bile.ama başa gelen çekilir misali yaptım,yapmak zorundaydım.(eşimle beraber yıkadık yani yaptık derken :D )hiç bir zamanda eşime sen erkesin yapamazsın demedim.oğlum 5 yaşında ve eşimin en az benim kadar hakkı vardır bu günlere gelmesinde.bir takım nedenlerden dolayı sadece 2 ay emzirebildim oğluşumu.eşimde mamasını hazırlayıp veriyordu,15 günlükten itibaren altını değiştiriyor uyutuyordu.

lütfen babalarımıza da fırsat verelim,önce biz onlara güvenelim ki onlarda bizlerden kuvvet alsınlar kendilerine inansınlar.gerçi erkeğinde istemesi önemli babalığı akşamdan akşama eve gelip çocuklarını sevmekle oluyormuş sanan erkek de az değil ne yazık ki:(((

anlıyorum arkadaşımda ben o gruba girmiyorum aslında. benim eşim bebeğime çok bakıyor geceleri ben uyanmazsam kalkıp hizmetini yapar uyutur, bebek bakmasınıda biliyor ama bebek benden uzaktayken hep aklım onda kalıyor ve acaba iyimi diye düşünmekten odaklanamıyorum. birde ben küçük çocuklardan çok tırsıyorum çevremde evimize gelen küçük çocuklar var ve kimse bu konuda benim kadar dikkat etmiyor ama ben çok korkuyorum bebeğime zarar vermelerinden ne bileyim ağzına birşey sokarlar çocuğun, ya da vururlar ters bir hareket yaparlar diye. eşimde buna dikkat etmiyor mesela yiğenleri var küçük bu konuda rahat davranıyor benim güvenemediğim mesele bu. birde çocuğum çok iştahsız yedirmek ayrı bir olay o konuda da güvenemiyorum.

Sevgili london2012 sanırım cocuğun yok evli bile degilsin belki o yüzden yorumunu anlıyorum dışardan göründüğü gibi laylaylom olmuoo bazen yanlız. Kalmak istio insan herkezden herseyden uzak bilmiyorum anlatabiliomuyum hepinize yorumlarınız icin cok TSK ederim elh çıktım dolaştım kitaplarımı da aldım geldi :) isin asli hersey bizde bitioo sanırım insan herseyi kendine zorlastiriooo tabularımızı yıkmamız lasim çevredekilerin ne istediğini diil kendimizin ne istediğine bakmak lasim birazda selamlar ;)

Back
X