- 1 Mart 2010
- 45.260
- 115.540
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kötü niyetli oldukları için değil 3 çocuk zor birde biz zahmet vermeyelim diye düşünüyorlardır. Mesela ben bana gelsinler ama ben gidipte onlara rahatsızlık vermeyeyim diye düşünüyorum hep hiç sizin bu düşünceniz aklıma gelmemişti . Madem sıkılıyorsunuz belediyelerin kültür ve eğitim merkezleri oluyo kadınlara yönelik ve oralarda kreş vs de oluyor hem yeni arkadaşlar edinirsiniz hem de hobiniz olur.Merhaba arkadaşlar.canim öyle sıkılıyor ki.uc yaşında ikizlerim ve büyük çocuğum var.cocuklarla hicbiryere gidemiyorum.onceden evim dolar yaşardı.yatilimi dersiniz yemeklimi dersiniz.okadar çok arkadaşımız vardı.tek çocukluykende öyleydi.simdi hiçbiri kalmadı.cocukluyum diye mikropluyum sanki.sen çocuklusun hep duyduğum laf bu.eskiden evimden çıkmayan insanlara arayıp müsaitsen ben geliyorum diyemiyorum.cocuklarim hiç şımarık değil.birkac gittim ama bakışlar çocukların üzerinde.birde sen çocuklusun sana zahmet olmasın biz gelelim diyenlermi ararsınız.bende mesafeyi koydum tabi.sikintidan patliyorum.tamam gelsinler ama bende gitmek istiyorum biyerlere.esime göre biz çağıralım madem diyor.cocuklar olduktan sonra hayattan koptum sanki .ben bunları hep yakın dostum sanardim.ole bı içimi döktüm iste
Bende sizin gibiydim her gittiğimde yemek vakti emzir altına bak falan gittiğimden birşey anlamayınca 1 yaşına gelene kadar evden çıkmadım yaşına mayısta girince o yaz öyle bunalmıştımki hergün parklara götürdüm kızımı yürümeyide öğrenmişti arabasına binmeyince yakın mesafelere yavaş yavaş yürüttüm hem böylece yoruluyor daha derin uyuyordu bende keyfime bakıyordum 1 yaşından sonra düzelecek merak etmeyinValla ben tek çocukla daha doğrusu bebekle kendimdrn sıkılıyorum. Kayınvalideye, görümcelere falan gidiyoruz herkes kahvaltı yaparken ben emziriyorum, akşam yemeği yerken ben emziriyorum (çünkü benim küçük adam da özellikle yemek saatlerinde acıkır, biz yiyoruz da o yemesin mi) bir iki ziyarete arkadaşım geldi, aman emzir, altını değiştir, gazını çıkar, ağlayıp susturamayınca strese gir derken gelen gidenden bir şey anlamadım. Uyuduğu zaman da sürekli gözüm kulağım tetikte, mızırdadı mı, uyandı mı, bir ses geldi sanki diye
Bir de bir yere giderken göçebe gibi battaniyesi, bezleri, yedek kıyafeti, kremleri bilmem neleri... Artık çanta bile taşımıyorum, bebek çantasına cüzdanımı ve telefonumu atarsam kafi
Ben de biraz büyüyünce rahatlamayı umuyorum ama o zaman da başka başka zorluklar çıkacak belli ki. Hayallerim yıkıldı![]()
Millet uyanik aslinda sen cocuklusun ikramdi bilmem neydi ugrasma hadi kalk sen gel demeleri lazim yada gercek dost dedigin bole seyleri dert etmez hazr denen seyler var cubukla caya bile razi gelip maksat birlik olmak demelri lazimMerhaba arkadaşlar.canim öyle sıkılıyor ki.uc yaşında ikizlerim ve büyük çocuğum var.cocuklarla hicbiryere gidemiyorum.onceden evim dolar yaşardı.yatilimi dersiniz yemeklimi dersiniz.okadar çok arkadaşımız vardı.tek çocukluykende öyleydi.simdi hiçbiri kalmadı.cocukluyum diye mikropluyum sanki.sen çocuklusun hep duyduğum laf bu.eskiden evimden çıkmayan insanlara arayıp müsaitsen ben geliyorum diyemiyorum.cocuklarim hiç şımarık değil.birkac gittim ama bakışlar çocukların üzerinde.birde sen çocuklusun sana zahmet olmasın biz gelelim diyenlermi ararsınız.bende mesafeyi koydum tabi.sikintidan patliyorum.tamam gelsinler ama bende gitmek istiyorum biyerlere.esime göre biz çağıralım madem diyor.cocuklar olduktan sonra hayattan koptum sanki .ben bunları hep yakın dostum sanardim.ole bı içimi döktüm iste