çocuklu ve hamile bayanlar lütfen yardımcı olun....

esrahm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
248
6
296
merhabalar öncellikle bundan 11 gün önce hamile oldugumu öğrendim doktor 3 yada 4 haftalık demişdi karından ultrasonla baktıgında kese gözükmüyor 10 sonra gel dedı bnde bugun asırı derece mide bulantısıyla gıttım doktor yıne karından ultrasonda göremedi.alttan bakmak ıstedı ben tereddütte kalsam doktor ısrar ettı ve baktırdım kese göründü 5+6 günlük dedi yani yarın 6 haftalık olucak fakat ekrandan baktıgımda bıtane daha kese ye benzer bsy gördüm bu ne dedım oda kan birikmiş kese sekılıne benzer sekılde anlam veremedım düşük tehlıken olabılır dedı pko ile alakası varmı dedım hayır dedı bıdahakı geldıgınde inceleyelım onu dedı ve rahimin ters dedi bu cok önemlı degıl dedı progestan diye bi ilaç verdi ve 2 hfta sonra gel dedi kalp atısını duymamız lazım dedı boş gebelık degıldır inşallah dedı o kadar morelım bozukkı bu ılk hamılelıgım neden bebeğın kalp atıslarını duymadık kadın yüz ıfadesı kötuydu cok morelım bozuk..

henüz erken canım endişe etme...7 haftaya kadar duyulmayabilir..
rahimin ters olmasından dolayı karından görlmemiş...
o kan dediğide kanama alanın var..yatıp dinlenmen lazım..tehlikeli olabilir bu haftalarda..
imkanın varsa başka Dr.a git ilaç yerine iğne verse daha etkili olur..ama mutlaka dinlen..inş.herşey yolunda gider

merhabalar öncellikle bundan 11 gün önce hamile oldugumu öğrendim doktor 3 yada 4 haftalık demişdi karından ultrasonla baktıgında kese gözükmüyor 10 sonra gel dedı bnde bugun asırı derece mide bulantısıyla gıttım doktor yıne karından ultrasonda göremedi.alttan bakmak ıstedı ben tereddütte kalsam doktor ısrar ettı ve baktırdım kese göründü 5+6 günlük dedi yani yarın 6 haftalık olucak fakat ekrandan baktıgımda bıtane daha kese ye benzer bsy gördüm bu ne dedım oda kan birikmiş kese sekılıne benzer sekılde anlam veremedım düşük tehlıken olabılır dedı pko ile alakası varmı dedım hayır dedı bıdahakı geldıgınde inceleyelım onu dedı ve rahimin ters dedi bu cok önemlı degıl dedı progestan diye bi ilaç verdi ve 2 hfta sonra gel dedi kalp atısını duymamız lazım dedı boş gebelık degıldır inşallah dedı o kadar morelım bozukkı bu ılk hamılelıgım neden bebeğın kalp atıslarını duymadık kadın yüz ıfadesı kötuydu cok morelım bozuk..

bende su anda 8 haftalık hamileyim. sırayla bana dış gebelik boş kese düşük dediler hatta 3.gittiğim doktor ilaç verip hemen düşük yapmam gerektiğini bile söyledi. en son gittiğim doktorum ise her hangi bir sorun olmadığını hamileliğimin gayet iyi gittiğini söyledi . Bebeğimin kalp atışlarını da duydum Allah' a şükür. 5+6 günlük olduğunu söylüyorsun forumda 10.hafta da kalp atışını duyanlar olduğunu görüyorum hem ben de 7+6 da kalp atışını duydum :) bence kendini bunun için sıkma inşallah 2 hafta sonra sende pıt pıtları duyarsın :)

kalp atışı için erken henüz canım sıkıntı yapma ,7 haftadan sonra duyarsın allahın izniyle ,progestan da düşük engelleyici ,merak etme genelde ilk haftalarda çoğu gebe kullanır bunu bende kullandım ,o kanama alanı da normal ,bebekler rahme yerleşirken ardında bir miktar kan bırakıyor ve daha sonra kayboluyor ,noral bir süreçtesin ,dr dan hoşlanmadıysan, negatif geldiyse değiştir .hayırlı olsun ..

kalp atışları 7 haftadan önce duyulmuyor genelde, en erken 6+ larda duyuluyor, progestan çok sık kullanılan bir ilaç, sıkma canını, sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim, hayırlı olsun

hayırlı olsun sakın moralini bozma kalp atışları hemen duyulmaz yat dinlen ağır iş yapma yükseğe uzanma gerinme inşallah kanaman olmaz ama olursa da hemen hastaneye git buarada progestan ilacını çoğu kişiye verirler rahim sıkılaştırıcıdır düşüğü engeller

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım kalp atışı için daha erken duyulmayabilir ve rahmin tersse karnından qörülmez ben 14. haftaya kadar sürekli alttan muayene oldum karnımdan qörünmedi bebeqim o normal bi durum yani.. proqestan etkili bi ilaç benimde kesenin şekli bozuktu 1 kutu bitirdim hiç bişiym kalmadı bol bol yat dinlen ve kesinlikle kendini üzme strest bebişini tahmin edemeyeceqin kadar çok etkiler

Back
X