ÇOCUKLUĞU PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Bilmiyorum benim eşim de sanayici küçük yaşta çalışmaya başlamış çok çok dayak yemiş hergün neredeyse ustaları çok dövermiş ezermiş ama şimdi çok iyi bir usta kendi dükkanı var bulunduğumuz şehirde işinde ikinci üçüncü isimdir...
Dayak yemiş olması sebep mıdır bilemiyorum ama annesi tarafından umursanmamış olması da bi bahane olmamalı kaç yaşına gelmiş bunların önemsiz olduğunu anlamalı artk ve arkasına sığınmamalı...
Tebrik ederim eşinizi
Kem küm edip sinmemiş bi köşede, hıncını da sizden çıkarmıyor
Önemsiz olmayabilir ama nereye kadar insan bunların ardına sığınır, yani artık sen babasın kendi ailende gördüğün yanlışları uygulamaktan en çok sen kaçınmalısın ki çocuğun senin yaşadıklarını yaşamasın
Yoksa vah ben çocukluğumda bunu yaşadım ne yapsam haktır deyip kılıf uydurmak en kolayı
Herkesin çocukluğu dört dörtlük mü sanki

iş kıyafetlerini yıkamamış olmamdı açıklamasıda ben küçükken annem hiç umursamazdı beni sende umursamıyorsun sandım dedi
Bunun geçerli bir gereçke olamayacağını ona söyle. Bir anlaşılmazlık ya da bir sorun varsa konuşarak çözülmeli, neden yıkamadığını sormalıydı bağırmadan.

Annesin yanlışının faturasını size kesemez. Geçmişinin suçlusu siz değilsiniz. Böyle yaparak ancak var olan bağlarınızı zedeleyeceğini görmeli.

öyle ama her kişide aynı etki olmayabilir 10 yaşından beri devam eden bir durum bu ve hep annem beni sevmez diye düşünür siz kendi kendinizin terapisti nasıl oldunuz ne düşündünüz nasıl yendiniz

Hiçbir anne babanın evladını sevmeme olasılığı olduğunu sanmıyorum babam öyle büyümüş öyle doğru sanmış bekarken hep bende babamın beni sevmediğini hatta bazı zamanlar evlatlık olsam böyle olur ancak derdim. Evlenince değişti babam şimdi çok pişman hep söyler ben morseker e çok çektirdim diye. Çevredeki akrabalar da söyler hep sen hep bu kıza yaptın diye çünkü yedigim dayakların yeri zmananı yoktu misafirlikte kalabalıta. Şuan babamın yaptığının onun babasının onu daha kötü biçimde dövmesiyle onu dogru sanmasiyla olduğunu düşündüm hep. Çünkü gerçekten düzgün adam baktığım zaman hep çalışması didinmesi evlatları için bunu görmemek mümkün değil bu yönlere bakmaya başladım bende aştım veya aşmaya çalışıyorum. Şuan kızgınlık yok babama karşı ... babalıgı öyle sanan biriydi o zmanlar

Tebrik ederim eşinizi
Kem küm edip sinmemiş bi köşede, hıncını da sizden çıkarmıyor
Önemsiz olmayabilir ama nereye kadar insan bunların ardına sığınır, yani artık sen babasın kendi ailende gördüğün yanlışları uygulamaktan en çok sen kaçınmalısın ki çocuğun senin yaşadıklarını yaşamasın
Yoksa vah ben çocukluğumda bunu yaşadım ne yapsam haktır deyip kılıf uydurmak en kolayı
Herkesin çocukluğu dört dörtlük mü sanki

:) Teşekkür ederim böyle de olmalı zaten eski günlerini anlatır bazen eşim sırf eziyet olsun diye gece yarısına dükkan temizletirmiş ustası soğukta kışta neler neler yaparlarmış ama eşim kendine çok güvenli azimli bi şekilde işinde başarılı olmuş şimdi de kendi ağzıyla söyler ben o dayakları yemesem bu kadar usta ve disiplinli olamazdım der...
Bende küçükken çok sorunlar yaşadım annem beni küçük yaşta bırakıp gitti kabul etmedi ve sevmedi daha neler neler ama hepsini atlatıp kendini toparlamak insanın kendi elinde...

Yuh piss vicdansız, bu yaptığı yanına kalmaz En Büyük KK

Evet ağır dönemler geçirdim ama babalıgı öyle sanan biriydi babam bana göre. Düzgün adamdır evlatları için çalışır hep bunu herkeste söylemeden anlar. Kısır döngü gibi gitmesin diye döngüyü kendim değiştirmek istedim atlattım. Çocuklarıma sevgi vermek için elimden geleni yapıyorum. Kurallarla tabii. Hayır derken açıklama yapınca bağırmaya şiddete gerek kalmıyor.

:) Teşekkür ederim böyle de olmalı zaten eski günlerini anlatır bazen eşim sırf eziyet olsun diye gece yarısına dükkan temizletirmiş ustası soğukta kışta neler neler yaparlarmış ama eşim kendine çok güvenli azimli bi şekilde işinde başarılı olmuş şimdi de kendi ağzıyla söyler ben o dudakları yemesem bu kadar usta ve disiplinli olamazdım der...
Bende küçükken çok sorunlar yaşadım annem beni küçük yaşta bırakıp gitti kabul etmedi ve sevmedi daha neler neler ama hepsini atlatıp kendini toparlamak insanın kendi elinde...
Evet herkes bişeyler yaşıyor
Belki çıraklık değil ama bende staj gördüm lise sonda, bize bulaşık yıkattılar nasılsa stajersin diye
Ne yapayım yani, evde her bulaşık bana kalınca olay mı çıkarayım ?
Sonrada kusura bakma daha 16 yaşımda stajımda bana bulaşık yıkattılar itelediler iş göstermediler mi diyeyim ?
Her türlü deliliği yapıp geçmişini kılıf yapana uyuz oluyorum, bizde zaten sırçalı köşklerde büyümüştük ?

Bugün dilimin ayarı hiç yok gibi :oops:
Konu sahibi sana ya da eşine özel değil genel yazdım haberin olsun

Evet ağır dönemler geçirdim ama babalıgı öyle sanan biriydi babam bana göre. Düzgün adamdır evlatları için çalışır hep bunu herkeste söylemeden anlar. Kısır döngü gibi gitmesin diye döngüyü kendim değiştirmek istedim atlattım. Çocuklarıma sevgi vermek için elimden geleni yapıyorum. Kurallarla tabii. Hayır derken açıklama yapınca bağırmaya şiddete gerek kalmıyor.
Maşallah size :nazar: Kendi yuvanız da kusursuz bir huzuru yakalayın inşallah.

çalıştığı için izin alamam diyo yoksa söyledim

Kendisi için, sağlığı için, ailesi için izin almak zorunda.
Bİr uzmanın dinlemesi lazım. Belki çok basit bir şekilde toparlayacaktır doktor.
Geç olmadan gitsin, iş her zaman olur yalnız sağlık olmaz malese
f.

Back
X