80 kuşağıyım ben,kadınların erkeklerle aynı saç modeline sahip olduğu dönem.kadınların abartılı makyaj yapıp kaşlarını almadıkları dönem.rugan çizmeler,kot yelekler,çizgili kolsuz t-shirtler ve likralı taytın tavan yaptığı dönem.michael jackson'ın hala siyah olup zombilerle dans ettiği,madonna'nın vatikanla problemleri olduğu dönem.çernobil faciasının ardından radiyasyonlu çayları tattığımız dönem.küçük emrahın sürekli göz yaşı akıttığı ve ibrahim tatlıses'in yerli michael jackson olduğu dönem....kırmızı oje,vatkalı bluzlar ve yılan modeli yeşil altın kolyenin moda olduğu dönem....bir çocuğun gözlerinden hayatı sirk gibi gördüğü dönem...şöyle bir geriye gidelim ne dersiniz?hafızanıza en çok neler kazındı çocukluğunuzda?nelerin özlemini çekiyorsunuz şimdi?keşke o dönemlerde şuna sıkıca tutunup bu devire getirebilseydim dediğiniz ne var,ya da tam tersi allahtan o devir kapandı dediğiniz?eğlenceli olacağını düşündüğüm konuyu açmış buluyorum,gelin hep beraber o günlere dönüp biraz gülelim.ve elbette 90 kuşağı arkadaşlar,sizleri de bekliyorum....