Çocukluk arkadası ve çok büyük yanılgı :(((((

billgirl

DeLiDoLu:))
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
137
0
96
İçel Mersin
Arkadaslar bugün sabahtan beri beni üzen yıpratan bir şey yaşadım öle üzüldük ki kardesim ve ben hem şaşkınız hemde çok sinirli insan beklemediği kişiden beklenmeyen şeyleri yaşayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor demekki !!!!
Dün akşam uzun zamandır görüsemedigimiz hem annemin arkadasının kızı olan hemde küçüklükten beri bizimde çok şey yasayıp güzel arkadaslık kurdugumuz insan bize geldi hatta çalıışyordu iş çıkışı bize geldi sabahta bizden ise gidecek yani bizde kalacak.Kardeşimde bizdeydi onlarda çok yakınlar ,evlendigimden beri evime bir türlü gelemeyen arkadasımızla dolu dolu bir gün gecirelim dedik .Tabiki işi dolayısıyla esimde evde yoktu dün,neyse hoş beş sohbet ,yemek,muhabbet bayagı şeyler konuştuk uyuduk yattık tabi o sabah işe gidecek dolayısıylada erken kalkıp gidecek.Biz kardesimle gec yattık,o uyudu çoktan .
Sabah oldu saat 7 civarı ve ben hayal meyal uyandım halım yok günaydın filan dedim bu giyiniyorr ,bizden utanan filan bir insanda degil aldı kıyafetleri diger yan odaya gecti .Bilmiyorum içimemi dogdu nedir bir tedirginlik oldu bende ona dedimki : cnm niye burda giyinmiyorsun burası iyi filan dedi.Bu arada salonda yatıyoruz kapısı açık ordan ara-hol var ordada ayna var ve çıkış kapısı yani ben arayı ve onu görebiliyorum .Neyse çantasıda arkadasımın salonda habire işte makyaj malzemesini alıyor parca parca sürüyor getiriyor çantasına koyuyor tuhaf olanı bunu tek tek yapmasıydı zaten sonra ben çıkıyorum dedi kapıyı çekti ve gitti.
İşte işin esaz bombası burda kopuyor zaten, kardesimile sohbet ediyoruz bende diyorum ki iyi bir kız evt uzun zaman gecti görüsemeyeli ama kapattık aradaki açıklığı bugün güzel oldu vs.. derken dedimki annem yalnız dediki iyidir hoştur fakat eli uzundur dedimsti dedim ama bunları derken hani şey düsünüyorum yanı meraklı ortalığı karıstırı bir tip filan ama bugune kadarda hiç öyle bir davranışınıda görmemiştim allah var!!!! Bunun üzerine kardesim çantasına bakıyor süphelenip ve cüzdanının bir kenarına sıkıştırdığı 50 tl yok kayıp arıyor tarıyor ediyor bulamıyor tabi biz ani bi şok gecirdik inanamadık şimdi ne diyebilirdikki bu insana senmi aldın dicektik bu kadar hakkımız hukukumuz varken !! Sordum kardesime bak eminmisin diye oda diyoki abla ben gelmeden onu cüzdanıma koydum ertesi gün kuaföre giderim diye eminim yanılma payım yok diyior :(((
Bunun üzerine annemi arıyoruz annem şaşırmıyor evt diyor onun daha önce gecmistede birilerinin evinden bişeyler aldığını duymuştum yapmış olabilir diyorr taib biz artık iyice emin oluyoruz.Düşündük bütün gün boyunca nasıl ortaya çıkabiliriz ne yapabiliriz diye bu çok çirkin bir hareket sonuçta ben onu evime alayım,misafir edeyim tüm gün dertleselım gel sen paranın meblası önemli degil czdandan parayı al götür :(((( çok ağladı kardesim bu dünyada kimseye güvenmicekmiyiz evimizedemi alamıyacagız diye haklıydı sonuna kadar o parayı alamasakta karsıya bunu bildigimizi söylememiz şarttı .Sonuçta mesaj cektik ararmısın diye ve kardesim açtı sordu sen bunu nasdıl yapabilirsin diye ve gayet sakin bi sekilde siz nasıl benim böyle bir şey yaptığımı düsünürsünüz dedi inanmıyorum size dedi büyük bir tep ki bile veremedi.BUnla netlestirdik zaten sonrada mesaj atmış hesap numaranızı verin yatıracagım diye!!!!! Ya böyle bir pişkinlik olurmu arkadaslar size soruyorum olurmu ????? Bizim için bitti o insan bitirdik sildik herseyimizi onla ,güvenemedigini biriyle nasıl bir ilişki kurabilirsinki zaten !!!! Dedimki ona en son mesaj attım biz biseylerden emin olmasak seni böyle birseyle zan altında bırakamazdık ,eğer bu parayada ihtiyacvın varsa borç isteseydin verirdik ,senden beklemezdik böyle birsey.Hani sen dünde demiştin yaa hakkım kimde varsa aluırım helal etmem diye biz parasında defiliz ama sana olan güvenimizi yitirdik bizde sana hakkımızı helal etmiyoruz bilgin olsun dedik.Neymiş efendim kendine sonuna kadar güveniyormuştaa o yüzden biz onun aldıgını söyledigimiz icin parayı hemen yatıracakmışta !!! size soruyorum arkadaslar ,siz eger haksız yere böyle bir suçlamayala karsılassanız tepkiniz böyle rahat,sakinmi olurdu ve almadıgınız yapmadıgınız bir seyi ödemek istermiydiniz!! bence vicdan muhasebesi yapıyor sizce??

arkadaşınızı ilk defa görmemişsiniz küçüklükten tanıyormuşsunuz
böyle huyları olsa o zaman niye yapmadıda şimdi yapıyor ?
birde nasıl tepki vermesini bekliyordunuz telefonda bağırıp çağırıp ben almadım demelimiydi ?
aldıysa bile evet ben aldım demez ki ..

arkadaşınızı ilk defa görmemişsiniz küçüklükten tanıyormuşsunuz
böyle huyları olsa o zaman niye yapmadıda şimdi yapıyor ?
birde nasıl tepki vermesini bekliyordunuz telefonda bağırıp çağırıp ben almadım demelimiydi ?
aldıysa bile evet ben aldım demez ki ..

çocukluktan tanıyor olmak onun şimdi böyle birseyi yapmamasına sebep vermezki kaldıki öyle bir dünyadayızki aylarca yada yıllarca cevresine kendini çok iyi gösterip kendini bu iyilgiyle yaptığı şeylerde o yapmaz dedirten insanlar var Allahaskına hiçmi başınıza gelmedi sizinde bu kadar rahat seyler söylüyorsunuz tabiki ben aldım demez ,zaten bizim amacımızda bizim yaptığı seyi farketmemizi saglamaktı belki ders olur ki badahada onunla arkadaslıgımız olamaz!!!!

İyi akşamlar arkadaşım eskiden bir ara bizim evden de para kaybolmuştu o zamanın parasına göre yüksek miktardı acaba kim aldı ondan falan şüpelenirken evin içinde bulduk parayı belki arkadaşın yapmamıştır kimsenin günahı almayalım hemen.

İyi akşamlar arkadaşım eskiden bir ara bizim evden de para kaybolmuştu o zamanın parasına göre yüksek miktardı acaba kim aldı ondan falan şüpelenirken evin içinde bulduk parayı belki arkadaşın yapmamıştır kimsenin günahı almayalım hemen.

yeliz nur arkadasım dedigine katılıyorum fakat zaten emin olmasak bunun ona söylemezdik diyorum ısrarla eminiz ayrıca evede gidip kontrol edildi ve evdede yok ,emin olmadan kimsenin günahını almadım almamda bugune kadarda bunu ilk defa yapıyoruz,bu tarz olaylar ilk defa başımıza gelmiş degil ama bu durum biraz daha farklı o yüzden bu tepkimiz ve tüm ayrıntılarıylada anlattım size...

siz de sanki bi açık arar gibi kızı kontrol etmişsiniz sonra bi bakmışsınız aa para yok.. .. Kardeşiniz iyi arasın parayı kardeşinizi de kontrol edin bence.

siz de sanki bi açık arar gibi kızı kontrol etmişsiniz sonra bi bakmışsınız aa para yok.. .. Kardeşiniz iyi arasın parayı kardeşinizi de kontrol edin bence.

ya arkadasım siz buraya yazmış olmak içinmi yazıyorsunuz,polemik yaratmk içinmi çok sıkıntılı bir gün gecirdigim söylüyorum ben dimi ve bunu yaparkende emin oldumuzu iyice düsündügümüzü,ayrıca ne demek kardesinizide kontrol edin bu nasıl kötü bir yakıştırma sizden iyi tanıyorum kardesimi ben !!!!! dikkat edin lütfen.ayrıca eger bu şekilde konuşacaksanız da hiç size cevap veremem konuyu iyice okuyun anlayın ve kendinizi bizim yerimize koyun ayrıyetten açık arayan bir insan olsam ne o kızı evime sokar misafir ederdim ne de baştan güvenımız olmasa çantamızı ortada bırakırdım...

madem biliyordunuz elinin uzun olduğunu neden misafir ettiniz evinizde,
ben olsam kabul etmem, yada paralarımı iyi saklarım.

Insanlari karalamak kolay bir yol olmus.Sahit olmadiginiz ve gozunuzle gormediginiz halde, o aldi diye kestirip attiniz.Insan hakliligini sonuna kadar biliyorsa, neden taskinlik yapsin ki hem, bazilari serin kanlidir cok patirdi cikarmaz.O anki ruh haliyle oyle konusmustur, sinirli haliyle baska tepki verir.Illa sucsuz insan bagirir cagirirmi? birsuru hakkini savunamayan insan var.Herkesi bir kefeye koymayalim.Emin olmadan da boyle suclamalara girmemek lagzim.Misafir edeceginiz biri oldugu zaman, para ve esyalari saglam yere koyun, siz tedbirinizi alin iciniz rahat eder en azindan.Isi gucu olan biri neden 50 liraya tamah etsin ki?Kesin sen aldin demekle yanlis yapmissiniz bence...

Son düzenleme:
Kleptomandir belki.
Biliyosunuz ne mebla ne işe yarar bişey olması önemli değil. Herhangi bişeyi gizlice alması, alabilmesi onun için yeterli.
Ki ben olsam asla onu arayıp böyle bişey söylemezdim.
Bilmeden, görmeden varsayımlarla hareket etmezdim.
Almış olabilir mi? -Evet.
Bu para çok büyük bi para değil bunu için görmediğiniz bişeyden emin olarak konuşmayın.
Örnek veriyorum; diyelim kardeşiniz çantasına koydu, başka bişeye daldı, anneniz çağırdı, konuştular parayı çantasına koymadı ama aklında hep çanasına koydugu düşünceyke yanılgıy düştü(bende çok olur.). Bi şekilde o para düştü. Ya da bi yere harcadı ve unuttu.
Bi çok şey olabilir.
Çantasını değiştirirken düşmüştür, diğer cüzdanda kalmıştır vs.
Yani bunlar kesin böyledir, almamıştır demiyorum ama 50 lira için varsayımlarla hareket edip insanları bu şekilde yargılamak hoş değil. Göz bile yanılabiliyorken hemde..
Bi daha evinize misafir etmezsiniz olur biter.
Ve benide arayıp senden beklemezdik deseler hiç bagırmam. Aynı tepkiyi veririm muhtemelen. :ssz:

Son düzenleme:
Insanlari karalamak kolay bir yol olmus.Sahit olmadiginiz ve gozunuzle gormediginiz halde, o aldi diye kestirip attiniz.Insan hakliligini sonuna kadar biliyorsa, neden taskinlik yapsin ki hem, bazilari serin kanlidir cok patirdi cikarmaz.O anki ruh haliyle oyle konusmustur, sinirli haliyle baska tepki verir.Illa sucsuz insan bagirir cagirirmi? birsuru hakkini savunamayan insan var.Herkesi bir kefeye koymayalim.Emin olmadan da boyle suclamalara girmemek lagzim.Misafir edeceginiz biri oldugu zaman, para ve esyalari saglam yere koyun, siz tedbirinizi alin iciniz rahat eder en azindan.Isi gucu olan biri neden 50 liraya tamah etsin ki?Kesin sen aldin demekle yanlis yapmissiniz bence...

evt gözümle görmedim ama sabahki ruh hali ve hareketlerinden tedirgin oldum zaten,ayrıca onu şu konuda tanıyorum ki hakkını sonuna kadar arayan bir insan ve bunuda nasıl yaptığını bildigim somut örneklerim var ve bir gün öncesi gece konuşurken de bir çok olayın karsısında verdigi tep ki durumarını gördükten sonra eger bizim onu haksız yere suçlamamız olsaydı inanın verecegi tepki kesin çok agır olurdu hemde çok agır bunlardan yola çıkaaraka zaten bu kadar sesiz kalmasını suçlu olmasına baglasdım ayrıca hiç duymadım ki ben bir insan bir konuda heleki bu hırsızlık gibi çirkin bir davranışssa suçlanan bir insan haklıyken anında hesap numaranızı verin ödeyecem demez size sorarım siz böyle yaparmıydınız????
Ayrıca siz evinize misafir kabul ederken evde neyiniz var neyiniz yok köşe bucak kittliyormusunuzki bu daha da bir güvensizlik meselesidir kimsenin zaten para,pul,altın yada büyük degerli varlıgı ortada durmaz.Çantada portmantodaydı ki bu normal olandır zaten biri gelirde acaba cüzdanımı karıştırıpta parım alırmı diye kimse düsünmez zaten bunu düsünen insanın da kendine güveni yoktur diye düsünürüm!!!! Şunuda belirteyim kim 50 liraya tamah etmissin demissinizde ,evimden daha önce küçük bir bakıkr prcası yüzügü altın sanıpta gizlice alan ve 2 gblık flasha bile tamah eden,3 kuruş için insan öldüren kişiler varken şu dünyada siz 50 lirayı küçükmü görüyorsunuz????

Kleptomandir belki.
Biliyosunuz ne mebla ne işe yarar bişey olması önemli değil. Herhangi bişeyi gizlice alması, alabilmesi onun için yeterli.
Ki ben olsam asla onu arayıp böyle bişey söylemezdim.
Bilmeden, görmeden varsayımlarla hareket etmezdim.
Almış olabilir mi? -Evet.
Bu para çok büyük bi para değil bunu için görmediğiniz bişeyden emin olarak konuşmayın.
Örnek veriyorum; diyelim kardeşiniz çantasına koydu, başka bişeye daldı, anneniz çağırdı, konuştular parayı çantasına koymadı ama aklında hep çanasına koydugu düşünceyke yanılgıy düştü(bende çok olur.). Bi şekilde o para düştü. Ya da bi yere harcadı ve unuttu.
Bi çok şey olabilir.
Çantasını değiştirirken düşmüştür, diğer cüzdanda kalmıştır vs.
Yani bunlar kesin böyledir, almamıştır demiyorum ama 50 lira için varsayımlarla hareket edip insanları bu şekilde yargılamak hoş değil. Göz bile yanılabiliyorken hemde..
Bi daha evinize misafir etmezsiniz olur biter.
Ve benide arayıp senden beklemezdik deseler hiç bagırmam. Aynı tepkiyi veririm muhtemelen. :ssz:

evt öye bir hastalıgı olup olmadıgını bende düsündüm ama artık bunun arkasına sıgınan insanlar o kadar çokki !!!
Ki öyle bir hastalıgı olsa ortaya simdiye bi seklide çıkardı açığı.
Kardanadam arkadasım simdi ben nu knouyu detaylıca belirtmiste olsam sanırım yazım uzun oldugu için bazı noktalar gözden kaçmış olabilir.Kardesimin emin olup olmamasını ou aramadan çok konuştuk.Tekrar daha detaylıca anlatacagım o halde dün kardesim bize gelmeden 1 gün önce annemden para almış ve onu çekmecesine koymuş bize gelirkende bizde kalacağı için parayı cüzdanının hemde görünmeyen gizli bir bölmesine koymuş ertesi gün kuaföre giderim diye ayrıca ne tartışma ne bisey olmamış koymuş ve babam onu arabayla bize bırakmış yani herhangi bir sekilde biryere ugrama ,gezme,alışveris yapma gibi bir durum söz konusu degil ve direk bize geldi.

belki bağırmazdın arkadasım ama yapmadıgın birsey icin parada ödemezdin bu kesin biseydir.İnsdan psikolojisi diye birsey var suçlamalara karsuı insanların verdigi tepki durumu meselesi ki bu knouyuda iyi okuyan biriyim....

ayrıca gene diyorum egerki benim evime gelen misafirim helede yatıya kalan benim evimi actıgım biri kendisine güvendigim kişidir bu kadar iyi niyete ragmen bana bu çirkinligi yapıyorsa ona bunu yaptığını farkettigim bildirmeliyimki kimseyi enayı yada salak yerine koymasın belki ders olur birdahada kimsede yapmaz diye...

evt gözümle görmedim ama sabahki ruh hali ve hareketlerinden tedirgin oldum zaten,ayrıca onu şu konuda tanıyorum ki hakkını sonuna kadar arayan bir insan ve bunuda nasıl yaptığını bildigim somut örneklerim var ve bir gün öncesi gece konuşurken de bir çok olayın karsısında verdigi tep ki durumarını gördükten sonra eger bizim onu haksız yere suçlamamız olsaydı inanın verecegi tepki kesin çok agır olurdu hemde çok agır bunlardan yola çıkaaraka zaten bu kadar sesiz kalmasını suçlu olmasına baglasdım ayrıca hiç duymadım ki ben bir insan bir konuda heleki bu hırsızlık gibi çirkin bir davranışssa suçlanan bir insan haklıyken anında hesap numaranızı verin ödeyecem demez size sorarım siz böyle yaparmıydınız????
Ayrıca siz evinize misafir kabul ederken evde neyiniz var neyiniz yok köşe bucak kittliyormusunuzki bu daha da bir güvensizlik meselesidir kimsenin zaten para,pul,altın yada büyük degerli varlıgı ortada durmaz.Çantada portmantodaydı ki bu normal olandır zaten biri gelirde acaba cüzdanımı karıştırıpta parım alırmı diye kimse düsünmez zaten bunu düsünen insanın da kendine güveni yoktur diye düsünürüm!!!! Şunuda belirteyim kim 50 liraya tamah etmissin demissinizde ,evimden daha önce küçük bir bakıkr prcası yüzügü altın sanıpta gizlice alan ve 2 gblık flasha bile tamah eden,3 kuruş için insan öldüren kişiler varken şu dünyada siz 50 lirayı küçükmü görüyorsunuz????

Cok iyi tanimadiginiz insanlar eve gelmeden once, degerli esyalari saklayin bunda bir beis yok bence. Tedbir almak; gelecek tehlikelere karsi guvenmediginiz insanlara karsi yerli yerinde olacaktir.Nasrettin hoca oglunu cesmeye gondermeden once dovermis, testiyi kirmasin diye.Cocugu niye dovdun, daha testi kirilmadi ki diye soranlara cevabini vermis hoca..Testi kirildikdan sonra dovmemin bir anlami yok ki..Bunun gibi acaba aldimi diye suizana girmekdense canta, para, altin vs ne varsa bunlar kolay ulasilmayacak yerlere konulabilir.Cocukken calma huyu olan bircok kisi buyuyunce bunlara illaki yonelir diye kesin bir kaide yok.Yaptiginin yanlisligini farkedince zaten cogu birakiyor boyle aliskanliklari.Arti gormedigim halde aramaya cesaret edemezdim senmi aldin diye?Uc kurusa tamah eden olursada varsin sadakasiniz olsun.

evt öye bir hastalıgı olup olmadıgını bende düsündüm ama artık bunun arkasına sıgınan insanlar o kadar çokki !!!
Ki öyle bir hastalıgı olsa ortaya simdiye bi seklide çıkardı açığı.
Kardanadam arkadasım simdi ben nu knouyu detaylıca belirtmiste olsam sanırım yazım uzun oldugu için bazı noktalar gözden kaçmış olabilir.Kardesimin emin olup olmamasını ou aramadan çok konuştuk.Tekrar daha detaylıca anlatacagım o halde dün kardesim bize gelmeden 1 gün önce annemden para almış ve onu çekmecesine koymuş bize gelirkende bizde kalacağı için parayı cüzdanının hemde görünmeyen gizli bir bölmesine koymuş ertesi gün kuaföre giderim diye ayrıca ne tartışma ne bisey olmamış koymuş ve babam onu arabayla bize bırakmış yani herhangi bir sekilde biryere ugrama ,gezme,alışveris yapma gibi bir durum söz konusu degil ve direk bize geldi.

belki bağırmazdın arkadasım ama yapmadıgın birsey icin parada ödemezdin bu kesin biseydir.İnsdan psikolojisi diye birsey var suçlamalara karsuı insanların verdigi tepki durumu meselesi ki bu knouyuda iyi okuyan biriyim....

ayrıca gene diyorum egerki benim evime gelen misafirim helede yatıya kalan benim evimi actıgım biri kendisine güvendigim kişidir bu kadar iyi niyete ragmen bana bu çirkinligi yapıyorsa ona bunu yaptığını farkettigim bildirmeliyimki kimseyi enayı yada salak yerine koymasın belki ders olur birdahada kimsede yapmaz diye...

Varsayımlardan bahsettim. Farkındayım siz para yada başka bişey değilde size haksızlık yapılmasının derdindesiniz. Çok iyi anlayabiliyorum. -Ki ben de bu derecede kırılırdım.
Ama giden gitmiş, siz bi daha onunla bu derece samimiyet kurmazsınız.
Benim söylemek istediğim görmediğinizi bişey için bu konuyu daha fazla uzatıp kendinize zarar vermeyin.
Bunu düşündükçe insanlara olan güveniniz azalıcak emin olun. :34:

Varsayımlardan bahsettim. Farkındayım siz para yada başka bişey değilde size haksızlık yapılmasının derdindesiniz. Çok iyi anlayabiliyorum. -Ki ben de bu derecede kırılırdım.
Ama giden gitmiş, siz bi daha onunla bu derece samimiyet kurmazsınız.
Benim söylemek istediğim görmediğinizi bişey için bu konuyu daha fazla uzatıp kendinize zarar vermeyin.
Bunu düşündükçe insanlara olan güveniniz azalıcak emin olun. :34:

teşekkür ederim anlayışınız için şuanda öle bir duruma düşürdüki bi çok insan beni sanki benim hiç vicdanım yok gibi :((( ben hiç üzülmedimmi sanıyorsunuz hiç yıpranmadıgımımı öle bi etkilendim ki bu durumdan ysayan bilir.DEdiginiz gib gereçekten böyle olylar insanınn güvenini kırmaya yetiyorda artıyor bile ama ben bunu şuandan itibaren unutmaya çalışacam arkama atacam sadece içim o kaDAR doluydu ki paylasmak istedim yükümü aaltmak istedim....

Cok iyi tanimadiginiz insanlar eve gelmeden once, degerli esyalari saklayin bunda bir beis yok bence. Tedbir almak; gelecek tehlikelere karsi guvenmediginiz insanlara karsi yerli yerinde olacaktir.Nasrettin hoca oglunu cesmeye gondermeden once dovermis, testiyi kirmasin diye.Cocugu niye dovdun, daha testi kirilmadi ki diye soranlara cevabini vermis hoca..Testi kirildikdan sonra dovmemin bir anlami yok ki..Bunun gibi acaba aldimi diye suizana girmekdense canta, para, altin vs ne varsa bunlar kolay ulasilmayacak yerlere konulabilir.Cocukken calma huyu olan bircok kisi buyuyunce bunlara illaki yonelir diye kesin bir kaide yok.Yaptiginin yanlisligini farkedince zaten cogu birakiyor boyle aliskanliklari.Arti gormedigim halde aramaya cesaret edemezdim senmi aldin diye?Uc kurusa tamah eden olursada varsin sadakasiniz olsun.

50 milyon degerli bir eşya degil ki hennah arkadasım, ayrıca yanımızda taşıdıgımız çantayı köse bucak nereye saklayacagız,ayrıca bu bahsettigim kişi 34 yaşında ,bu eliuzunluk meseleside 10 yasındayken yaptıgı bisey degilmis yanı en fazla 7-8 senelik gene çocuk degil yani o yasına kadar bunun hata oldugunu anlamamış insan simdimi anlar,ki burda mevzumuz zaten onun alışkanlığı degilki bize yaptıgı hareket !!!

Arkadaşlar bugün ısrarla istedigi hesap numarasına parayı yatırmış arkadasımmmm çok üzgünüm keşke hiç böyle seyler olmasaydı belkide yatırarak kendini rahatladı ama bunun yerine itiraf edip durumunu söyleseydi keşke çok daha farklı olurdu en azından ne kadar çok kızmış olsamda dürüstlügünden dolayı affedebilirdim insanız degilmi sonuçta hatalar yaparız :(((( neyseee artık bu konu üzerinde daha fazla konuşmanın anlamı yok benim derdim para degildi arkadaslıgımı bitirmek istemezdim ama olan oldu bir kere geri dönüşü yok...

valla kesin eminseniz ayıp etmiş gerçekten...
ama iyice araştırsaydınız keşke...

valla kesin eminseniz ayıp etmiş gerçekten...
ama iyice araştırsaydınız keşke...

emindik cnm ama sonuç böyle oldu yapacak bisey yok.kimse almadıgı bir parayı bu kadar cabuk geri vermez sırf zan altında kalmamak için.Şimdi insanlar 10 liralık borcunu bile vermekten kaçıyorken....

Arkadaşlar bugün ısrarla istedigi hesap numarasına parayı yatırmış arkadasımmmm çok üzgünüm keşke hiç böyle seyler olmasaydı belkide yatırarak kendini rahatladı ama bunun yerine itiraf edip durumunu söyleseydi keşke çok daha farklı olurdu en azından ne kadar çok kızmış olsamda dürüstlügünden dolayı affedebilirdim insanız degilmi sonuçta hatalar yaparız :(((( neyseee artık bu konu üzerinde daha fazla konuşmanın anlamı yok benim derdim para degildi arkadaslıgımı bitirmek istemezdim ama olan oldu bir kere geri dönüşü yok...

derdim para değil diyorsunuz ama o arkadaşınızada hesap numaranızı vermişsiniz ki parayı yatırmış ....
siz numarayı vermeseniz nerden billecekte yatıracak ..çelişkide kaldım ...

Back
X