- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
Hatirliyormusun ilk sigaramizi ictigmiz o günü, annelerimizin paketinden yürütügmüz o sigarayi icip kusa kusa canimiz cikmisti, sonrada yemin etmistik ne igrenc birsey bu ya nasil büyükler bu zikkimi iciyor diye konusmustuk...

Veya ilk kiz basimiza carsiya gittigmiz o günü süslenmis püslenmis bütün dünya bizim etrafimizda dönüyor saniyorduk...sanki herkez bizim gelmemizi bekliyor bize bakiyor gibi geliyordu bize...:icecream:
Yada o sohbetlerimiz aklina geliyormu seninde, sen ünlü bir piskolog olucaktin cünkü bütün manyaklar hep seni buluyordu yayerimseniben....bende dünyayi gezecektim her gittigim ülkeden sana bir kart ve bir hediye yollayacaktim sende onlari bir vitrine dizip bakin gülsüm teyzeniz nerelere gitmis gezmis diye cocuklarina bile gösterecektin....:çok üzgünüm:
Heyyt beee, ne günlerdi onlar ne hayaller kurmus ne umutlar beslemisiz...
Icimizde olan biten herseyi birbirimize anlattirdik, ne sen bensiz olabilirdin nede ben sensiz, bizi anlamiyordu dünya o zaman, simdede biz dünyayi anlayamiyoruz....:çok üzgünüm:
Sen piskolog olamadin bende dünyayi gezemedim türkiye ile almanyanin arasinda gelip gidiyorum iste, fosur fosurda sigaryi iciyoruz ikimizde buarada...

Seni bilmem ama benim hicbir zaman birdaha senin gibi bir dostum olmadi ve düsündüm neden acaba diye, sonra dank etti kafama benim salterler gec basar biliyorsun.laelaelaelaelae
Megersem cocuklugumu kaybettgim anda seninde kaybetmisim meger, insanin hicbir zaman birdaha cocukluk arkadasi gibi bir arkadasi dostu olmuyormus, meger cocuklugun verdigi o mahsumlukla paylasilan seyleri insan birdaha kimse ile paylasamiyormus, meger hepsi cocukluk bitene kadarmis....:çok üzgünüm:
Meger sana elveda dedigim an aslinda cocuklugma elveda demissim....:a015:
Inanki en az senin kadar bende o günlere geri dönmek isterdim, senağlama