Cocukluk askim

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
Merhaba Kizlar,

ben bikac dakika önce katildim bu siteye yanlis kategoriye eklediysem kusura bakmayin.

Simdi ben birisine asiktim yani hala seviyor muyum bilmiyom ama ben anlatayim siz düsüncelerinizi paylasin lütfen.
Sevdigim kisi yanimda almanyada ama hristiyan bense Müslüman ve gercekten dinine bagli briyim. Ona onu sevdigimi söyledim ama o sade hmm evet gizliden süpheleniyodum dedi ama yinede eski arkadas gibi görüselim dedi geri bisey yazmadim. Ayrica bu kisi biseksüell malesef. Meslege basladigimdan beri 6 yil ondan asiri derecede hoslandim hatta sevdim msj gelince bile kalp atislarimi duyuyodum kendim filan. ama son olarak din konusundan tartistik böylelikle ben seninle daha aarkadas olmak istemiyorum dedim ve ayrildim. yiyide oldu gözden uzak olan gönülden de irak olur zamanla gecer insallah.

Ama simdi bikac ay önce bana tr den bir oglan ayni yastayiz ailelerimiz birbirini taniyo filan müslüman normal bir kisi beni cok sevdignini söyledi msj la sonra bende onu sevemdigimi söyledim cünkü 15 yasinda birliktedik yani yanlis anlasilmasin sade hani cIkiyo gibi kimseyle bisey yapmadim. sonra iste ayrildik bikac sene görüsmedik ama bikac senedir bu yine biz izine gidince bize geliyo filan sIk sIk beni hala eskisi gibi seviyormus kimsede olammis hayatinda ciddi ciddi konusalim dedi ailesine de söylemis bu durumu. Ama asil sorun ben onu önceden gercekten cok seviyodum iste oda öyle yapinca kizdim baya simdiki duygularimi da bilmiyorum bu yüzden önce hayir dedim ama sonra yazin gelince konusalim dedim bakalim izmire gitcezde yaza insallah ozaman konuscaz. hayirlsi olsun sizce bende onu tekrar sevebilir myiim? Yani o beni dedigi kadar cok seviyosa bende ona asik olurmuyum tekrar?

Lütfen yardim edin.
Kusra bakmayin biraz uzun oldu.

Şans ver bence,niye aşık olmayasın.
İlk bahsettiğin kişiyi nereden buldun Allah aşkına, hem seni sevmiyor hem biseksüel hem kültürler dinler farklı. Yani en ufak bir oluru yokmuş. İkinci anlattığın kişiye bir şans ver,ısınamazsan da açık açık söylersin.

Bende yeniyim Buarada ama eski sevgili Konu Olunca dikkatli ol Derim. Kim billir belkide hersey Güzel Olur

Eski sevgiliden pek umutlu değilim ama nasip olur bilemeyiz hayırlısı cnm şans vermelisin.

Allah uzak etsin o ilk kişiyi.
Diğer kişi ile de Allah nasibine yazmış ise mutlak olur. Ama yoksa ne yaparsan yap, olmaz. Akışına bırak.

nasibini hicbi zaman bilemezsin ki bencede sans vermelisin , ben ilk sevgilimdrn ayrildiktan bes yil sonra tekrar baslamistik ve ben o zaman gercek aski gormustum tabi su an ayriyiz orasi ayri:) sizin sonunuz daha farkli olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…