Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok diğilEnfeksiyonu olduğundan kaşınıyor olabilir mi?
Doktor baktı mı idrar alındı mıYok diğil
Baktı sıkıntı yokDoktor baktı mı idrar alındı mı
Merhaba. Benim oğlumda 1.5 yaşında sürekli pipisini oynuyor. Sizin oğlunuzda mi aynısını yapıyor?2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor.
Hayır asla öyle bişi olmadı,oyun terapisi mi uygulandı ne yapıldıkuzenimin kızında vardı. uzmanla ilerledi onlar. zamanla bıraktı o davranısı, su an 7-8 yasında neredeyse. cocugun yanında babasıyla ilişki oldu mu hiç? 3 yas tam cinsiyet rollerini öğrendikleri ve cinsel organlarını artık keşfetmeye başladıkları yaş. dikkatli olmakta fayda var. hassas bir dönem ve yanlış tutum ilerisi için sorun yaratabilir.
su anlık o hareketi yaptığında tepki vermeyin ve dikkatini baska seylere çekmeye calisin. ama bi uzmanla görüsün bence
2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor
Bende dağıtmaya çalışıyorum ama pek olmuyor nerden çıktı anlamdım çok sinir bozucu2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor.
hayır çocukla görüştü uzman. 2-3 seans gittiler. evde aktiviteler va düzenledi. ne yapmaları gerektiği söylendi anne babaya. tam olarak ne kadar sürede bu davranış kayboldu bilmiyorum ama sonrasında hiç muhabbetini yapmadı kuzenim, biz de sahit olmadık. su an zaten ilkokula gidiyor ve bir sorunu yok cok sükürHayır asla öyle bişi olmadı,oyun terapisi mi uygulandı ne yapıldı