• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Çocukluk çağı mastürbasyon

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Ekii

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
962
529
358
Merhaba! 3 yaş kızım sirtğnerek mastğrbasyon yapıyor ,balına gelen varmı neler yaptınız ne kadar sürede geçti acaba

Enfeksiyonu olduğundan kaşınıyor olabilir mi?

3 yaş çok erken değil mi? Bez kullanıyorsa o kaşıntı yapıyordur belki, ya da ıslak mendil kullanıyorsanız o da yapabilir.

kuzenimin kızında vardı. uzmanla ilerledi onlar. zamanla bıraktı o davranısı, su an 7-8 yasında neredeyse. cocugun yanında babasıyla ilişki oldu mu hiç? 3 yas tam cinsiyet rollerini öğrendikleri ve cinsel organlarını artık keşfetmeye başladıkları yaş. dikkatli olmakta fayda var. hassas bir dönem ve yanlış tutum ilerisi için sorun yaratabilir.

su anlık o hareketi yaptığında tepki vermeyin ve dikkatini baska seylere çekmeye calisin. ama bi uzmanla görüsün bence

2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor.

2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor.
Merhaba. Benim oğlumda 1.5 yaşında sürekli pipisini oynuyor. Sizin oğlunuzda mi aynısını yapıyor?

kuzenimin kızında vardı. uzmanla ilerledi onlar. zamanla bıraktı o davranısı, su an 7-8 yasında neredeyse. cocugun yanında babasıyla ilişki oldu mu hiç? 3 yas tam cinsiyet rollerini öğrendikleri ve cinsel organlarını artık keşfetmeye başladıkları yaş. dikkatli olmakta fayda var. hassas bir dönem ve yanlış tutum ilerisi için sorun yaratabilir.

su anlık o hareketi yaptığında tepki vermeyin ve dikkatini baska seylere çekmeye calisin. ama bi uzmanla görüsün bence
Hayır asla öyle bişi olmadı,oyun terapisi mi uygulandı ne yapıldı

2.5 yaşında oğlum da yapıyor, araştırdım gayet doğal bir gelişim süreci , 6 yaşına kadar surebilirmis, kızmayın kafasını dağıtın tavsiyelerini denedim benim oğlumda işe yaramadı, kızmadım bagirmadim ama net bir şekilde yüz ifadem ciddi şekilde her seferinde hayır dedim, epey azalttı, hayır dediğim an bırakıyor başka şeylere dalıyor

Bende dağıtmaya çalışıyorum ama pek olmuyor nerden çıktı anlamdım çok sinir bozucu

Hayır asla öyle bişi olmadı,oyun terapisi mi uygulandı ne yapıldı
hayır çocukla görüştü uzman. 2-3 seans gittiler. evde aktiviteler va düzenledi. ne yapmaları gerektiği söylendi anne babaya. tam olarak ne kadar sürede bu davranış kayboldu bilmiyorum ama sonrasında hiç muhabbetini yapmadı kuzenim, biz de sahit olmadık. su an zaten ilkokula gidiyor ve bir sorunu yok cok sükür

Back
X