Çocuklukta taciz ve evlilik

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan birisi tarafından taciz edildim. Bir gece onlarda kaldıgımda üzerime çıkıp kendini bana sürtünerek tatmin etti. Bu olaydan sonra çok içime kapandım ve ergenlik döneminde büyük bi depresyon gecirdim. Aileme bugüne kadar hiç birşey anlatamadım. Bu olay beni çok derinden etkiledi...şuan kendine güveni olmayan insanlarada güvenemeyen birisiyim. Kendimi değersiz ve sevilmeye layik olmayan birisi gibi görüyorum. Senelerce kendimi bu piskolojiden arındırmaya çalışdım. Gelelim şimdi sorunuma. Ben kesinlikle evlenmek istemiyordum cünki erkeklerden iğreniyordum beni birgün bir erkeğin elleyebilecek olması düşüncesi bile iğrendiriyordu ve her görüşdüğüm erkek bana itici geliyordu. Şimdi karşıma çok iyi birisi çıktı ve nasıl oldu bilmiyorum ama aşık oldum ve biz 2 ay önce nişanlandık. Yaza düğünümüz var ama ben o duyguların yeniden gelmesinden korkuyorum. Ya evlendikten sonra eşim bana itici gelirse yeniden o nefret duyguları depreşirse diye korkuyorum. Bana lütfen yardım edin ne yapayım. Nişanliminda hayatını mahvetmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Siz öncelikle kafanızdaki terimleri değiştirin.
'Ellemek' değil, dokunmak, hissetmek.
İğrenmek değil, haz almak, karşılıklı mutlu olmak.
Nişanlınız anlayışlı biriyse paldır küldür yapmaz o işi.
Sizin istediğiniz zaman olur

çok üzüldüm gerçekten benimde başımdan geçti en sonunda abim tarafından tacize uğradım ama hiç bişey yapamadım.ondan sonra erkeklerden nefret ettim abim alkollüydü hepsinin canı cehenneme dedim o sırada konuştuğum birisi vardı ona açıklayacaktım ama diyemedim çünkü ciddi düşündüğüm birisiydi.ve şuanda onunla evliyim ve ben abimden nefret ediyorum iğreniyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok. annem ve ablam hayret ederler benim abime karşı nefretimden dolayı çünkü abimin üstüne çok düşerdim çok severdim abimi ama artık o benim için hiç bişey yüzyüze gelince bile sarılasım gelmiyor . allah yardımcın olsun

Böyle konular hayattan soğutuyor beni. Psikolojim bozuldu resmen. Kızımı herkesten korumak zorundayım gibi hissediyorum. Çocuk benim aşırı korumacı tavrım yüzünden özgüvensiz olacak. Ben böyleysem sizi düşünemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun[/QUOTE]

Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsunuz. Benim annemde bizi herzaman korumak isterdi hic biryerde kalmamıza izin vermezdi ama yinede başıma geldi ve bütün çocukluğum ve genc kizlik dönemim piskolojim bozuk gecti... Kaç gece banyoda sinir krizi gecirdim inanın cok zor Rabbim kimseye yaşatmasın

çok üzüldüm gerçekten benimde başımdan geçti en sonunda abim tarafından tacize uğradım ama hiç bişey yapamadım.ondan sonra erkeklerden nefret ettim abim alkollüydü hepsinin canı cehenneme dedim o sırada konuştuğum birisi vardı ona açıklayacaktım ama diyemedim çünkü ciddi düşündüğüm birisiydi.ve şuanda onunla evliyim ve ben abimden nefret ediyorum iğreniyorum yüzünü görmeye tahammülüm yok. annem ve ablam hayret ederler benim abime karşı nefretimden dolayı çünkü abimin üstüne çok düşerdim çok severdim abimi ama artık o benim için hiç bişey yüzyüze gelince bile sarılasım gelmiyor . allah yardımcın olsun

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sizi okadar iyi anlıyorumki cok zor bir durum..ben senelerce kendimi sucladım yaşadıklarım yüzünden. Bu olay cocukluktamı başınıza geldi ve eşinizle sorun yaşıyormusunuz bu yüzden?

şimdi o adi ş.refsiz kuzeniniz nerelerde?
yüzyüze bakmak durumda mısınız
nişanınıznda falan oldu mu mesela?

psikolojik destek almalısınız
Allah yardımcınız olsun

Böyle konular hayattan soğutuyor beni. Psikolojim bozuldu resmen. Kızımı herkesten korumak zorundayım gibi hissediyorum. Çocuk benim aşırı korumacı tavrım yüzünden özgüvensiz olacak. Ben böyleysem sizi düşünemiyorum bile. Allah yardımcınız olsun
Benim de bir kizim var ikinci de dogacak yakında. Ben de düşündükçe kafayı yiyorum. Dayısı amcası bile olsa kimseyle yalnız kalmasın kimse kucağına almasin istiyorum. Oyle cok taciz olayına şahit oluyoruz ki toplumca... Tüm yavrularimiz böyle acılar yaşamadan buyurler insallah.

Terapi alin mutlaka
Ben de erkeklerden igrenirdim herhangi bir taciz olayi vs. yasamadim ama nedense boyleydim
Esimle tanistiktan sonra kendi kendine gecti sevginin nasil bir sey oldugunu hissedince düzeldim
Insallah siz de iyilesirsiniz.

Allah onu bildiği gibi yapsın !!!!!!!!!!

Back
X