- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Ben 8 yaşında benden 10 yaş büyük olan birisi tarafından taciz edildim. Bir gece onlarda kaldıgımda üzerime çıkıp kendini bana sürtünerek tatmin etti. Bu olaydan sonra çok içime kapandım ve ergenlik döneminde büyük bi depresyon gecirdim. Aileme bugüne kadar hiç birşey anlatamadım. Bu olay beni çok derinden etkiledi...şuan kendine güveni olmayan insanlarada güvenemeyen birisiyim. Kendimi değersiz ve sevilmeye layik olmayan birisi gibi görüyorum. Senelerce kendimi bu piskolojiden arındırmaya çalışdım. Gelelim şimdi sorunuma. Ben kesinlikle evlenmek istemiyordum cünki erkeklerden iğreniyordum beni birgün bir erkeğin elleyebilecek olması düşüncesi bile iğrendiriyordu ve her görüşdüğüm erkek bana itici geliyordu. Şimdi karşıma çok iyi birisi çıktı ve nasıl oldu bilmiyorum ama aşık oldum ve biz 2 ay önce nişanlandık. Yaza düğünümüz var ama ben o duyguların yeniden gelmesinden korkuyorum. Ya evlendikten sonra eşim bana itici gelirse yeniden o nefret duyguları depreşirse diye korkuyorum. Bana lütfen yardım edin ne yapayım. Nişanliminda hayatını mahvetmek istemiyorum.
Son düzenleme: