Çocukta ki psikolojik değişim

sonsuzleyla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
97
61
38
Çocuğum esimin anneme bagirmasini üstümüze yurudugunu gordukten sonra geceleri bagirarak veya aglayarak uyanmaya basladi. Gunduzleri ise eve gitmeyelim ananemde kalalım diyor. Ayrica surekli babamdan korkuyorum ananeme bagirdi diyor. Bu gecici bir durum olabilirmi. Çocuğum 3 yaşında ne yapmam lazim
(Babasiyla bosaniyoruz)

Bence bu bi kerelik birşey değil daha önce size veya ona oldu. Mu?
Kızım ilk defa böyle oldu. Ama genel olarak babasi arada bagirinca bile cok korkardi. Soyle soyliyim babasina ölen çocuk bugun babasi parka gotururken bana gel diye tutturdu.

Kızım ilk defa böyle oldu. Ama genel olarak babasi arada bagirinca bile cok korkardi. Soyle soyliyim babasina ölen çocuk bugun babasi parka gotururken bana gel diye tutturdu.
Babası ile konuşup daha cok ilgilenmeniz gerektiğini düşünüyorum cunku cocuklar hic bir seyi unutmuyor benim oğlumda buna benzer bir şey yasadi simdi 8 yaşında hâlâ anlatır yaşadığı olayı bu sureci onu etkilemeden geçirmeye gayret etmelisiniz.

T
Babası ile konuşup daha cok ilgilenmeniz gerektiğini düşünüyorum cunku cocuklar hic bir seyi unutmuyor benim oğlumda buna benzer bir şey yasadi simdi 8 yaşında hâlâ anlatır yaşadığı olayı bu sureci onu etkilemeden geçirmeye gayret etmelisiniz.
Teşekkür ederim

Back
X