cogitonun diyet günlüğü

cogito83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
5
0
36
Konya
merhaba bayanlar bugün diyete başlıyorum yaşım 29 boyum 1.68 kilom 74 hedef kilom 56 hedef sürem de 3 ay . 9 sene önceki kiloma inmek istiyorum çocukluğumdan beri hep balıketli oldum üniversiteye girdiğimde bir hırsla kilo verdim 52 ye kadar düştüm ama zamanla kilolar geri geldi çünkü yemeğe çok düşkün bir insanım. sonra doğum yaptım bu süreçte kilolar tavan yaptı. özellikle belli bir diyet programı uygulamayacağım yağlı şeyleri hamurişlerini aburcuburları kızartmaları pilav makarna tarzı şeyleri şekeri hayatımdan çıkaracağım. Umarım bunu başarabilirim yaza güzel fit bir vucutla girebilirim. kendi memleketime eşimin memleketine gittiğimiz de herkesi şaşırtmak istiyorum.

merhaba cnm aramıza hoşgeldin
şu linkten kilo çizelgeni yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bir de ztn hayatımızdan başta şeker, beyaz un, tuz çıktığında ve yerine tam tahıllı ürünler, az ve sıvı yağla pişirilmiş yemekler girdiğinde otomatikman kilo verme süreci başlıyor
elbette kaçamak yaptığımız da olmuyor değil ama zamanla kontrollü olmayı öğreniyoruz
bu yolda sana başarılar diliyorum
sormak istediklerin olursa bnm de diyet günlüğüm var oradan veya özelden sorabilirsin
yardımcı olmaya, destek vermeye çalışırım elimden geldiğince...
bir de menülerini listelerken,
sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara

spor....
su.... lt şeklinde yaparsan yorum yapmamız kolay olur
biz burda aile gibiyizdir yeri gelir neden böyle yedin diye hesap sorarız yeri gelir ooo menün süpermiş deyip alkış tutarız
sen de bu aileye katıldığın için hoşgeldin tekrardan
başarılar
sevgiler...

hos geldin, burda kendine cok iyi destek bulacagindan eminim.umarim hedefine ulasirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…