Çogul gebeligi olanlar bakabilir mi 😊

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Merhaba! Yeni uyeyim🙂

Siz ikiz annelerine sormak istedigim sorular var.

Klomen aldim ve adetin 3.gunden itibaren kullandım gunde 2 kez. iki yada 3 yildir 23 ila 28 gunler arasinsa adet döngum var bu nedenle yumurtlama kesin degil 14 unde diye hee sansi denemeye karar verdim.

29 da adet bitti 30 unda yumurtlama sivisi gibi bir sivi geldi bende değerlendireyim dedim. 1ekim 3 ekim 6 ekim 7 ve 9 ekimde denedim.

Yumurtlama agrisi gibi agriyi 2 kez çektim farkli gunlerde hem sol hem sag olarak. Babam la halam ikiz bu arada. Ikiz gebe olma olasigilim nedir bilmem ama cok istiyorum.

23 Ekimde adet olmam gerek bakalim olacak miyim tek bebekmi ikiz bebekmi merak ediyorum 🥰🥰🥰

Sizce klomen ile ikiz yada üçüz olma ihtimali denildiginden fazla midir? Birde belirtileriniz neydi??? Ne zaman test yapmaliyim???

Not:5 haftalik ikizlere gebeyim 😇 belki ucuz olabilirmis 🥰

Son düzenleme:
Klomenden sonra doktor yumurta tskibi yapmadı mı?

Doktor ile kullanmadım canim rutin kontrole gittim kullanmadan önce hiçbirşey çıkmadı laborant eşim zaten oda sorun olmaz jinekolojik bir sorun yoksa diye kullandim her ay iki kez yumurtluyorum zaten agrili sekilde sadece ilk kez deniyorum bu ay. Biran once olsun istedim 😘

Bundan sonraki aylarda eger gebe degilsem doktora gidip kontrol + klomen +igne takip yaptırcam..

Doktor ile kullanmadım canim rutin kontrole gittim kullanmadan önce hiçbirşey çıkmadı laborant eşim zaten oda sorun olmaz jinekolojik bir sorun yoksa diye kullandim her ay iki kez yumurtluyorum zaten agrili sekilde sadece ilk kez deniyorum bu ay. Biran once olsun istedim 😘

Bundan sonraki aylarda eger gebe degilsem doktora gidip kontrol + klomen +igne takip yaptırcam..
Kist oluşturabilen bi ilaç bu. Ne cesaret yani? O kadar saçma sorunlar yaşattı ki bazı üyelere. Neticede birden fazla yumurta geliştirebiliyor. Var olandan fazla mm olabiliyor. İğne olmazsa çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Her ay iki kez yumurtladığınızı ovulasyon testiyle mi takip ettiniz? 2 kez yumurtlamayla 28 günün altında döngü mümkün değil.

Kist oluşturabilen bi ilaç bu. Ne cesaret yani? O kadar saçma sorunlar yaşattı ki bazı üyelere. Neticede birden fazla yumurta geliştirebiliyor. Var olandan fazla mm olabiliyor. İğne olmazsa çatlamayıp kiste dönüşebiliyor. Her ay iki kez yumurtladığınızı ovulasyon testiyle mi takip ettiniz? 2 kez yumurtlamayla 28 günün altında döngü mümkün değil.

Ovulasyon testine ihtiyacim yok bedenimi tanıyorum. Yıllardır çoğu ay iki kez yumurtlarim doktor kontrolu ile sabit bu durum zaten kontrol amacli yada ağrım var noluyor diye gittigimde öğreniyordum. Bazen 28 bazen 26 yilda 3 kez 23 gun olabiliyor dongum degisiyor bu normal kabul ediliyor.

Evet kist oluşabilir ancak bu diğer hormon ilaclar içinde geçerli ayrıca doktor kontrolüne gittim gecen gün görünürde birsey yoktu. Gebelik ile ilgili cok erkendir diye bir talepte bulunmadım. Adet olmazsam gidecegim gebelik kontrolu icin diğer denemeleri doktor kontrolu ile yapicam zaten.

3 kez farkli günlerde yumurtlama ağrısı cektim ve kokusuz sıvı geldi sonra durdu agri.
Doktor kontrolü olmaksızın nasıl kullandınız hayret ettim ya ikiden fazla cogul gebelik olusursa ya kist olusursa bir sürü olumsuz yan etkisi de var ilacın. Klomenle doktor kontrolünde bir sürü sıkıntı yasadık biz

Ovulasyon testine ihtiyacim yok bedenimi tanıyorum. Yıllardır çoğu ay iki kez yumurtlarim doktor kontrolu ile sabit bu durum zaten kontrol amacli yada ağrım var noluyor diye gittigimde öğreniyordum. Bazen 28 bazen 26 yilda 3 kez 23 gun olabiliyor dongum degisiyor bu normal kabul ediliyor.

Evet kist oluşabilir ancak bu diğer hormon ilaclar içinde geçerli ayrıca doktor kontrolüne gittim gecen gün görünürde birsey yoktu. Gebelik ile ilgili cok erkendir diye bir talepte bulunmadım. Adet olmazsam gidecegim gebelik kontrolu icin diğer denemeleri doktor kontrolu ile yapicam zaten.
Bravo o zaman eve bi usg cihazı alın devam edin gebe kalırsanız da.

Bravo o zaman eve bi usg cihazı alın devam edin gebe kalırsanız da.

Sorumu yanitlamayip ustune yargilama hakkini size verdigimi sanmıyorum. Beden benim rahim benim can benim size ne ki bu üslupla konusuyorsun? Kimin haddine düştü iki bebek istemem yarabbim ya yazmayın siz konuma lütfen.

Bir de klomen rahim inceliğine sebep olabilir diye 3 kezden fazla kullandırmamıstı benim doktorum.ilk hakkınızı böyle kullanmasaydınız keske

Haklisin kontrole gittim doktor dedi ki ozel saglik sigortaniz klomeni karsilamaz siz kendiniz alicaksiniz. Yumurtladiginizi hissettiginizi söylüyorsunuz ovulasyon testiyle o gunlerde iliskiye girip bir sonraki adet gununde once gelin dedi hepsi bu. Sanki gidip günlük kafama gore almisim gibi konusmayin tek fark gidip yumurtama baktirmadim zaten cogul istiyorum sansimda var.

Klomenle ikiz ya da üçüz gebelik şansı denildiğinden fazla değildir, denildiği kadardır. O ay 2 veya 3 yumurta gelişmiştir hepsi döllenir tutar. Klomensiz de 2 yumurta oluşabilir veya tek yumurta bölünüp yine ikiz olabilir. Kısacası nasip kısmet bu işler. Hesap kitapla olmuyor. Ancak tüp bebekle birden fazla embriyo konarak şans artıyor, o bile nasibinizde varsa tutuyor. Böyle hormonlarla vücutla oynamak daha sağlıksız bence. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Klomenle ikiz ya da üçüz gebelik şansı denildiğinden fazla değildir, denildiği kadardır. O ay 2 veya 3 yumurta gelişmiştir hepsi döllenir tutar. Klomensiz de 2 yumurta oluşabilir veya tek yumurta bölünüp yine ikiz olabilir. Kısacası nasip kısmet bu işler. Hesap kitapla olmuyor. Ancak tüp bebekle birden fazla embriyo konarak şans artıyor, o bile nasibinizde varsa tutuyor. Böyle hormonlarla vücutla oynamak daha sağlıksız bence. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Orasi da var tabi.. Bakalim Rabbim neyi uygun görecek 😇

Klomen kullanarak ve yumurta takibine gitmeyerek bir arkadasimin ücüzü oldu.bence bu tip ilaclari dikkatli kullanmak gerek

Klomen kullanarak ve yumurta takibine gitmeyerek bir arkadasimin ücüzü oldu.bence bu tip ilaclari dikkatli kullanmak gerek

Maddi durumum cok iyi ikiz ve üçüze bakabilirim çok şükür maddi acidan degilde egitim verebilme bakabilme acısından destek almam gerekebilir esim cok anlayisli ve babacan biri allahtan 😇 rabbim kim ne istiyorsa versin tez vakitte...

Sorumu yanitlamayip ustune yargilama hakkini size verdigimi sanmıyorum. Beden benim rahim benim can benim size ne ki bu üslupla konusuyorsun? Kimin haddine düştü iki bebek istemem yarabbim ya yazmayın siz konuma lütfen.
Konunuza kimin yazacağına karar verebilmek için pro üyelik alabilirsiniz. Yazdıklarım rahatsız ettiyse beni gözardı edebilirsiniz böylece rahatsız olmazsınız. Yaptığınız saçmalığın altını çizmek zorundayım. Burası bi forum sitesi bir yığın okuyucusu var. Birilerinin doğruyu söylemesi gerekmekte. Binlerce mesajlı klomen topikleri var bunlarda göz gezdirebilirsiniz başınıza gelecek saçmalıkları tecrübe sahiplerinden öğrenebilmek için. Yargılama hakkı burda verilmesi gereken bir şey değil. Zaman zaman yapmak mecburiyetinde kalabiliyoruz sizin gibiler yüzünden.

Doktor kontrolünde üç ayrı doktorla 3 kere klomen tedavisi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum her seferinde yumurtam iki tane ikiz olabilir diye umutlandırdılar bende kesin hamileyim o zaman diyerek bi umutla bekledim tabi evliliğin ilk zamanları bişey bilmiyorum daha hemen hamile kalırım sanıyorum 3 yıl oldu üstüne femara+çatlatma iğnesi yaptırdım 3 kere aşılama yaptırdım o beklenen ikizler hala gelmedi hiç bir sıkıntımız yokken 😥kendini bu kadar kaptırma canım olscagına inan ama ikiz olayıyla kafanı yorma hiç büyük hayal kırıklığı oluyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır

Ben klomeni doktor kontrolünde kullandım. Ona rağmen rahimde inceliğe neden oldu. Şimdi de başka tedavilerle rahim için uğraşıyorum. Ben sizin çoğul gebelik istemenizi anlıyorum. Fakat bu ilacın yan etkilerini küçümseyerek hareket etmenizi anlamıyorum. Bir de bu ilaçların kullanım süreleri var. Eğer sonrasında doktora gidecekseniz bile ilacı ne kadar süre kaç doz kullandığınızı belirtin derim. Bir Pelincik Bir Pelincik 'in dediği gibi çok kaptırmamanı söyleyebilirim. Bende çift yumurtladım ama tek bile olmadı yine de herşey olacağına varıyor.

Back
X