çoğul gebelik hakkına

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
arkadaşlar bişey sorcam çoğul gebelikte bebekler biraz küçük doğuyorlarya daha sonra kısa boylu zayıf çoçuklarmı oluyorlar yoksa normalmi oluyorlar bizde tüpbebek yapcazda 3üz olma ihtimali var o yüzden sordum

benimkilerin biri 1920 gr digeri 2450 gr dogdu simdi 7 aylıklar normaller.biraz beslenmeyle ve bakımla alakalı sanırım.küçük bebişimin boyu birkac cm kısaymıs ama önemli degilmiş yani bu kısa boylu olacak anlamında degilmiş.

Benimkilerde 5 erken dogdular 2150 ve 2440 dogduklarinda simdi 6 ylik oldular ve gorenler inanamiyor yasitlarinda cok ilerdeler hatta giysi olarak 24 aylik giysiler giydiriyorum.Bence tamamen genetik bizim babamiz uzun boylu ona cekmisler

benim ücüzlerim 28+3 dogdular 1470g 1370g 1350g su an 6 aylik her biri küp gibi 8000g acigi cabuk kapatiyorlar doktorlar en gec okul yasina kadaracigi kapatmis oluyorlar diyorlar benimkiler 6 ayda kapati önemli olan saglik ve beslenme

valla benim kardeşlerim ikiz.şuan 18 yaşındalar.doğumlarıda kolay olmuş.doğduklarında kilo ve boy sorunuda olmamış.2.750 gr kilo, boyda 50-51 gibi doğmuşlar.maşallah şimdi bi sorunları yok,çocukkende gayet sağlıklıydılar.şuan erkek kardeşim 1,85 kız kardeşim 1,75 boyunda.bence annenin kendine bakması ve kalıtsal yapısıyla alakalı.bizim aile kemikli ve uzundur.umarım çocukların istediğin gibi doğar büyür ve gelişir.allah kucağına almayı hayırla nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…