Çoğul gebelik için tüyo ?

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Merhaba güzel anneler ve anne adayları , benım 1 oglum var ve sezeryanlıyım uzun suredırde vajınusmus hastasıydım şükür yendım ama dogumum sezeryan yontemıyle de olsa zor oldu hep hayalım cogul gebelik sımdı ogluma kardes dusunuyoruz ama cocukları cok sevmeme ragmen dogum benım icin korkulu ruya o yuzden keske Allah icimi bılıyor ya ikizim olsa dıyorum , 4-5 aydırda denıyoruz bırak ikizi tek olanı bile tutturamadık 🙈herneyse tabiki oncelıklı saglıklı olması o da ayrı bir konu , ama benım gibi cogul gebelık isteyip bi yontemle deneyıp tutturan veya bana bu konuda yol gosterebılecek varmı ?

Çoğul gebelik genelde annenin geninden gelen bi olay. Bol yumurtası olanın çift döllenir. Klomen ile de bol yumurta elde edilir ama illa da ikiz diyosan tüp bebek tabi ki. Benim babam da ikiz mesela iki embriyo kondu biri tutmadı mesela belki de kaderdir canım :)

Çoğul gebelik genelde annenin geninden gelen bi olay. Bol yumurtası olanın çift döllenir. Klomen ile de bol yumurta elde edilir ama illa da ikiz diyosan tüp bebek tabi ki. Benim babam da ikiz mesela iki embriyo kondu biri tutmadı mesela belki de kaderdir canım :)
Klomen kullandım 2 ay bırak ikizi 1 tane bile olmadı 🙈 tüp bebek icinde araştırmıştım cok yuklu miktar istiyorlar tabiki Allahın işine karışılmaz ama olmuşken 2 tane olsun üstünede razıyım 🙈gecen ay 2 kez yumurtladum ama gene olmadı

Klomen kullandım 2 ay bırak ikizi 1 tane bile olmadı 🙈 tüp bebek icinde araştırmıştım cok yuklu miktar istiyorlar tabiki Allahın işine karışılmaz ama olmuşken 2 tane olsun üstünede razıyım 🙈gecen ay 2 kez yumurtladum ama gene olmadı
Tahlilleriniz yapıldı mı? Eşinin durumu nasıl? Olmuyorsa bi sebep vardır, yanlış giden bişey ya da. Bu arada ikiz hamilelik çok zor bazen iyi ki iki olmamış diyorum dağına göre kar verir allah erken doğum riski çok fazla bnce sen hayırlısını dile. Ama hiç şöyle yaparsan ikiz olur diye duymadım

Back
X