Çoğul gebeliklerde beta artışı

slvlovehmt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
566
325
103
Merhabalar herkese çoğul gebelik yaşayanlar beta hcg değerinde ki artışlariniz nasıldı

Adet günüm de değerim 468 di. Sonra kan vermedim bilmiyorum

Ben 24 subatta kan verdim 87.4 cikti sonra 2 martta kan verdim 2637 cıktı. Arada 6 gün var hergün 3 kattan fazla artmış oluyor. Acaba çoğul gebelik yaşayanlarda nasıl oluyor diye merak ettim

Ben 24 subatta kan verdim 87.4 cikti sonra 2 martta kan verdim 2637 cıktı. Arada 6 gün var hergün 3 kattan fazla artmış oluyor. Acaba çoğul gebelik yaşayanlarda nasıl oluyor diye merak ettim
Ilk kan değerim 791di. 3 gün sonra kan verdim 1538 cıktı, 2 gun sonra tekrar verdim 3681 çıktı ikizlere hamileyim.
Benim artışım düzensiz oldu iki bebek var diye düşünmedim hatta kimyasal mi olacak diye düşünmüştüm 3 günde 2 katı artmayınca.

Ilk kan değerim 791di. 3 gün sonra kan verdim 1538 cıktı, 2 gun sonra tekrar verdim 3681 çıktı ikizlere hamileyim.
Benim artışım düzensiz oldu iki bebek var diye düşünmedim hatta kimyasal mi olacak diye düşünmüştüm 3 günde 2 katı artmayınca.
Anladım tedaviyle mi oldu sizin

Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Bende merak ediyorum içimden ikiz gibi geçiyor ama erkenden doktora gitmek istemiyorum
En son kaç cıktı beta?
Tek yumurta ikiziyse 8.haftadan önce anlaşılmaz ama çift yumurtaysa şimdilerde belli olur.

En son kaç cıktı beta?
Tek yumurta ikiziyse 8.haftadan önce anlaşılmaz ama çift yumurtaysa şimdilerde belli olur.

En son kaç cıktı beta?
Ilk testi mi 24 şubatta adetimden iki gün önce yaptım 87.4 cıktı. Sonra 2 martta yaptirdim arada tam 6 gün var 2637 cikti. Oratalama iki günde bir üç kattan fazla artış görülüyor

Merhabalar ben mart 1 de test yaptırdım 2451 çıktı 18 martta da 25654 çıktı bendede ikiz gebelik olabilirmi

Back
X