- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
Merhabalar herkese çoğul gebelik yaşayanlar beta hcg değerinde ki artışlariniz nasıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk kan değerim 791di. 3 gün sonra kan verdim 1538 cıktı, 2 gun sonra tekrar verdim 3681 çıktı ikizlere hamileyim.Ben 24 subatta kan verdim 87.4 cikti sonra 2 martta kan verdim 2637 cıktı. Arada 6 gün var hergün 3 kattan fazla artmış oluyor. Acaba çoğul gebelik yaşayanlarda nasıl oluyor diye merak ettim
Anladım tedaviyle mi oldu sizinIlk kan değerim 791di. 3 gün sonra kan verdim 1538 cıktı, 2 gun sonra tekrar verdim 3681 çıktı ikizlere hamileyim.
Benim artışım düzensiz oldu iki bebek var diye düşünmedim hatta kimyasal mi olacak diye düşünmüştüm 3 günde 2 katı artmayınca.
Evet tüp bebekAnladım tedaviyle mi oldu sizin
Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Bende merak ediyorum içimden ikiz gibi geçiyor ama erkenden doktora gitmek istemiyorumEvet tüp bebek
En son kaç cıktı beta?Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Bende merak ediyorum içimden ikiz gibi geçiyor ama erkenden doktora gitmek istemiyorum
Kaç embriyo transfer etmişlerdiEvet tüp bebek
En son kaç cıktı beta?
Tek yumurta ikiziyse 8.haftadan önce anlaşılmaz ama çift yumurtaysa şimdilerde belli olur.
Ilk testi mi 24 şubatta adetimden iki gün önce yaptım 87.4 cıktı. Sonra 2 martta yaptirdim arada tam 6 gün var 2637 cikti. Oratalama iki günde bir üç kattan fazla artış görülüyorEn son kaç cıktı beta?
Tek yumurta ikiziyse 8.haftadan önce anlaşılmaz ama çift yumurtaysa şimdilerde belli olur.
Iki. Ikisi de tuttuKaç embriyo transfer etmişlerdi
Kese görünür bu degerleIlk testi mi 24 şubatta adetimden iki gün önce yaptım 87.4 cıktı. Sonra 2 martta yaptirdim arada tam 6 gün var 2637 cikti. Oratalama iki günde bir üç kattan fazla artış görülüyor
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahIki. Ikisi de tuttu