Benim de ilk denemem de tutmuştu.. Ikizdi üçüncü ayda birinde ciddi problem görüldü ve sonlandirilmasina karar verildi ama 23. Haftada diğerinide kaybettim çok zorrrrrrrr....çokk rabbim yardincin ols inşşşşşşş herşeyyyy güzellllllll ve istediğin gibi giderrrrrrrrr.......canimmmmmmmmm
bak sehercim el-muallim ne diyor birini kendi aldırmış diğerinide rabbim almış. ben rabbimden geleni geri çevirme derim. ona havale et hep hayırlısını iste. o muhakkak kararlayacaktır. doktorlar bana ikisi tek yumurtada değilde üçüde ayrı ayrı yumurtalarda olsalardı risk daha azdı demişlerdi. tek yumurtayı paylaşanların şansı daha az oluyor çünkü onlar paylaşıyorlar demişti yada biri ölürse diğerinide öldürür demişlerdi. sseninkilerin üçüde ayrı ayrı yumurtalardaymış. yani şansın benden daha fazla. neden herkese ikiz üçüz vermiyor bazılarının tek oluyor. demekki bir hikmeti var. ayrıca öldürme işlemininde riskleri var. diğerlerinide kaybetme ihtimelin var bunların hepsi bana anlatılmıştı. ona o canı veren rabbim eğer alacaksa bırak o alsın. sakat çocuk doğurma korkusu bende hiç olmadı neden biliyormusun. tek doğurursun sağlıklı doğurursun tamam ona sözüm yok ama. eğer sakat bir çocuk sahibi olmayı Allah alnına yazdıysa sağlıklı çocuğunda doğduktan sonra bir kaza bir hastalık geçirir yine sakat olabilir Alah korusun. o nedenle sen rabbime havale et derim. buda benim düşüncem.