Çoğul gebelikte belirtiler

eliffer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Aşklarım öncelikle hayırlı bayramlar hepinize lütfen yardım edin ikinci gebeliğimin 6 haftasında yön belirtilerim o kadar yoğun ve farklı anlatamam ve yaptığım iki test saniyeler içinde pozitif ve kıpkırmızı olurken özel doktor tek bebek dedi ben ve eşim şok ve inanmıyoruz bunu yaşayan varmi

Eklentiler

• 1000237292.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000237291.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000237290.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 42
Çok yüksek betayla öğrendim ve tek bebek belirti hiçbir şeyin işareti olamaz

İnanmadığınız konu ne gebelik çoğul tekil diye belirtiler değişmiyor ki
Ama belirtilerim ilk gebeligimden çok farklı gerçekten çok tuhaf şeyler yaşıyorum anlatsam roman olacak şeyler sabırsızlandigim içinde benim gibi yaşayanlar varmıdır diye merak ettim doğrusu benim gibi yaşayıp haklı çıkan annelerinde sayisida azimsanmayacak kadar çok Allah hayırlısını nasip etsin

Benimde ikici gebelikte betam yuksekti ve adetime 4 gün varken koyu kırmızıydı yumurtlamaya bağlı dedi doktor adetinden hemen sonra gebelik oluşmuş dedi ve doğuma kadar gelişimi hep iki buçuk hafta öndeydi bende ikinci gebelikte tuhaftı kiş ayına denk geldi ilk ayları inanırmisin rüzgar kokusundan kusuyordum ilk gebelikte hiç olmadı kardeşler bile aynı huya sahip değilki hamilelikleri de aynı olsun

Teşekkür ederim sanırım artık aradığımı buldum o zaman Allah sağlıkla olanı kucağımıza almayı nasip etsin yorumun için tekrardan teşekkürler deneyimleri paylaşmak tanımadığımız insanların hayatlarına tecrubelerimizle ortak olmak güzel

Her gebelik birbirinden farklıdır aynı kadın iki hamileliğinde farklı belirtiler yaşayabilir demişti doktorum.

Regl günü kıpkırmızı test ile öğrendim gebeliğimi bat+3 gün sonrası sanırım kan verdim 777 çıktı çoklu gebelik olabilir denildi. 7+2 kontrole gittim gelişim geriden geliyor 6+4 uyumlusunuz iki kese var birisi boş görünüyor dediler. Cokludan teke döndük yani. İkinci kese ve içinde embriyo yoksa ultrasonda çokluya dönme olayı olmaz sanırım.

`