Aslında bu elalem o kadar çok kişide var ki ama şanslıyım ben olan biteni anlayıp kendimi değiştirdim kendi çocuğuma elalem travması yaşatmıcam allahın izniyleKiyamam size , ne sanssizmissiniz aile konusunda
Aileden ayrılacağım günü iple çekerken bende kendimi soyutlama öğrendim bedenen bi yerlere katılıp orda varken kendi onlarla alakalı hissetmiyorum ve sözleri hareketleri umruma gelmiyor pekBenzer şeyler yasadigim icin sizi cok iyi anlıyorum. Ama üniversitedeyken elalemi hiç takmazdım. O elalem sadece aile baskisindan oluyor emin olun aman aileme laf gitmesin aman agzimizin tsdı kaçmasın. Kendiniz özgür olunca salaklıklar hatalar yapmayı elalemin sizi cıkcılamasını komik buluyorsunuz. Bundan tek kaçış yolu ailenizden ayrılmak maalesef. Takmamak mümkün değil.
8
Aslında bu elalem o kadar çok kişide var ki ama şanslıyım ben olan biteni anlayıp kendimi değiştirdim kendi çocuğuma elalem travması yaşatmıcam allahın izniyle
Aslında onlar için kalbimde bi öfke yok eskiden vardı kızardım çok kızardım ama acıyorum o kadar acıyorum ki 40 yaşında bir kadının hayattaki tek mahareti çocuk doğurmak ve kendi ayağına kahve getirtmek olduğunu görünce çok çok daha acıyorum. Daha çok yediriyorum içiriyorum ben ona acırken onun kendini bişey kazanmış gibi hissetmesini görmek galiba bu şekilde acıyarak içimdeki kırgınlığı atıyorumLiseli kızına cocuk o daha dıyıp ortaokula giden baska kız cocugundan hizmet bekleyen dayına su verme, yengen mutlu olsun diye gulme.
Degısıme burdan basla.
Kızdı mı hak mı verdi anlamadım ama yine de teşekkür ederimKız duygusuz tamam ne
Senın ona acıman ayagına hizmet etmene engel olmamıs. Hal boyle olunca pek manası olmuyor. Hayattaki tek mahareti cocuk dogurmak olabilir, belki aılesı de ona baska secenek sunmadı. Daha cok yedirip ıcırıp, ayaklarına hizmet bekliyorlar dıye yakınma oyleyse.Aslında onlar için kalbimde bi öfke yok eskiden vardı kızardım çok kızardım ama acıyorum o kadar acıyorum ki 40 yaşında bir kadının hayattaki tek mahareti çocuk doğurmak ve kendi ayağına kahve getirtmek olduğunu görünce çok çok daha acıyorum. Daha çok yediriyorum içiriyorum ben ona acırken onun kendini bişey kazanmış gibi hissetmesini görmek galiba bu şekilde acıyarak içimdeki kırgınlığı atıyorum
Iyi de kendi kizlarindan beklemiyorlarmis.Aslında onlar için kalbimde bi öfke yok eskiden vardı kızardım çok kızardım ama acıyorum o kadar acıyorum ki 40 yaşında bir kadının hayattaki tek mahareti çocuk doğurmak ve kendi ayağına kahve getirtmek olduğunu görünce çok çok daha acıyorum. Daha çok yediriyorum içiriyorum ben ona acırken onun kendini bişey kazanmış gibi hissetmesini görmek galiba bu şekilde acıyarak içimdeki kırgınlığı atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?